IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kondora

И от мен ..........Наздраве !!!.............
    Не сме се засичали тъдява, ама не казвам: "Добре дошъл!", че и аз си падам новобранка тук и току-виж се нахендря на некое началство, което е било в малко по-дълга творческа командировка, в съпровод на дългокр..., Не!, не ... дългокоса исках да кажа, шеф кабинет и ще ма сгълчат.
    Само добри приказки, хубави питиета и позитивно настроение!
    Трудна житейска задача е това, ама трябва да полагаме усилия!

Наздраве за реещите се над делничната проза и дребнотемие!
    Simon & Garfunkel : El Condor Pasa

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Не съм безопасна игла, а значка с без. игла на гърба. Ала важен е фасонът. Та не смея да се фаля какво е лицето на значката. Да не ми се нахвърлят.
      Малей, страх!!!
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Чел съм го, Леля, при другаря Филчев съм вземал изпит някога ще измисля смекчаващи вината и вдвърдяващи ..... самочувствието обстоятелства. Това ми е част от работата все пак.
        наздраве
        В ловната ми дружинка има двама адвокати, един прокурор и един съдия. Това са най-големите бракониери, които познавам.
        ​​​​​Веднъж бяха нагазили в самодивско и горските им съставиха актове.

Четох опровержението на акта за извършеното нарушение и останах възхитена от словесната еквилибристика на колегите ти по образование.
        Беше нещо от сорта:
        - На еди коя си дата, в знак на неизбежна самоотбрана отбрана, отстрелях 7 приплода от дива свиня / приплод е малко прасе/
        Наздраве!
        ​​​​​
        Мечо

Коментар

Нали знаеш, че куче, което лае, не хапе та така и аз - тракчето си призна, че е безопасна игла, аз си лая за спорта и те така, те. Обаче ще прочета пак Лолита за всеки случай, за НК ще ползвам помощ от приятел, ако се наложи. В краен случай ще звънна на когото трябва $$$
          наздраве, установих, че все ощ ме избива на любов след 4-та голяма ракия или уиски. Особено ако я няма благоверната
          Не съм безопасна игла, а значка с без. игла на гърба. Ала важен е фасонът. Та не смея да се фаля какво е лицето на значката. Да не ми се нахвърлят.

Коментар

• Нали знаеш, че куче, което лае, не хапе та така и аз - тракчето си призна, че е безопасна игла, аз си лая за спорта и те така, те. Обаче ще прочета пак Лолита за всеки случай, за НК ще ползвам помощ от приятел, ако се наложи. В краен случай ще звънна на когото трябва $$$
            наздраве, установих, че все ощ ме избива на любов след 4-та голяма ракия или уиски. Особено ако я няма благоверната
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Чел съм го, Леля, при другаря Филчев съм вземал изпит някога ще измисля смекчаващи вината и вдвърдяващи ..... самочувствието обстоятелства. Това ми е част от работата все пак.
              наздраве
              Не ти предлагах точно това, ама за миг забравих, че си го чел и ще търсиш вратичките

Коментар

• Чел съм го, Леля, при другаря Филчев съм вземал изпит някога ще измисля смекчаващи вината и вдвърдяващи ..... самочувствието обстоятелства. Това ми е част от работата все пак.
                наздраве
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Какви теми сте подхванали, не е истина. Аз съм на кръчма, но чалгата ми идва байгън у излязох малко на чист въздух. Обаче е пълно с прокурорски момичета - явно ще трябва пак да препрочитам Лолита
                  наздраве
                  По скоро се орентирай да четеш НК. Лолита, едва ли ще помогне в твоят случай

Коментар

• Какви теми сте подхванали, не е истина. Аз съм на кръчма, но чалгата ми идва байгън у излязох малко на чист въздух. Обаче е пълно с прокурорски момичета - явно ще трябва пак да препрочитам Лолита
                    наздраве

Коментар

• https://m.youtube.com/watch?v=tJ56vAbqrRk
                      Спокойна нощ

Коментар

• Вчера направих нещо дето не мога да спра да го мисля. Отдавна не бях виждала , а снощи срещнах една жена, с която сме само на здрасти . Видя ми се страшно красива и съвсем първосигнално и го казах . А тя подминавайки каза " сигурно защото умирам " ... Направо ме потресе

Коментар

• Нежна нощ, Кръчма
                          https://m.youtube.com/watch?v=bpGD3uPbGp8

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Харесвам старите къщи. Първи етаж от камък - залог за стабилност и сигурност, и втори етаж от дърво - създаващ усещането за уют и топлота в дома.
                            И чардаците, винаги разположени от южната страна на къщата. Според един познат архитект, съотношението между височината на чардака и негова дълбочина били изчислени от предците ни така, че през зимата да не позволяват на слънчевите лъчи да влизат в стаята и да я държат хладна, а през зимата напротив - улавяли и най-ниските я огрявали и топлели.
                            Само че, без хората в тях къщите са просто стени, врати и прозорци. Самотни призраци, отмерващи бавния ход на времето.
                            Наздраве!
                            Добра нощ! Забелязала съм, че къща останала без хора , се руши със всяка минута. Все едно и е взета душата . Наздраве с хенеси, tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Изоставили сме хилядолетна традиция и се хвъргаме на лъскавото. Отсекли сме сикорените и ще изчезнем. А сме били най-добрите строители на Балканите.
                              ​​​​​​
                              Харесвам старите къщи. Първи етаж от камък - залог за стабилност и сигурност, и втори етаж от дърво - създаващ усещането за уют и топлота в дома.
                              И чардаците, винаги разположени от южната страна на къщата. Според един познат архитект, съотношението между височината на чардака и негова дълбочина били изчислени от предците ни така, че през лятото да не позволяват на слънчевите лъчи да влизат в стаята и да я държат хладна, а през зимата напротив - улавяли и най-ниските я огрявали и топлели.
                              Само че, без хората в тях къщите са просто стени, врати и прозорци. Самотни призраци, отмерващи бавния ход на времето.
                              Наздраве!
                              Last edited by tnm; 29.04.2018, 00:01.
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тоя лед за главата ти, щото пуши или нещо джиджи биджи със сватята ще правите нощеска!?
                                Наздраве!

https://www.youtube.com/watch?v=7_m1b8BYmhA
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X