IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честит празник!
    Да сме живи и здрави!

П.П. Може да сме прехвърлили детските години, но всички сме деца на родителити си.
    Last edited by tnm; 01.06.2018, 09:10.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Добра нощ и лека нощ, Кръчма!
      Беше безкраен ден

https://m.youtube.com/watch?v=ds9NZhbZ5yw

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
        На една бригада за бране на бадеми и грозге ...
        Хващам те в дивергенция(разминаване) - сред лозята има орехи,а бадемите са пренебрежимо малко просто защото орехите могат да се берат до късна есен.ерго периодите на бране на черупчестите не съвпадат!
        Ти май си бил на бригада и от постоянен махмурлук не помниш кво сте брали !

Няма значение - идеята ми беше да не се лъжете по Градус,даже и да ви предлагат безплатно ипо!

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

На закрито не ми вървят китките, но за пръв път сложих майданоз и копър на къра. Вече няколко седмици и никой нема. Догодина може и розмарин да пробвам. Малко афиф тая работа що не ми се плеви. Трябва си пазя кръста за по отговорни работи, що не съм в запаса като теб. Пояс носиш ли още? Слагам го само на полуденонощните запивки в двора.
          Зиме, лете без пояс не ходя...Когато имам тежка работа, слагам ластичен колан...
          Само когато се къпя вечер и два - три пъти на седмица по позабравени от теб действия, свалям пояса...

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Малко ти е. Докът не фанеш сънна болест, няма да се оплакваш.
            Наздраве!

П.П. Не съм чак толку мултикомплексна. За плашило търси някоя друга, тракалото ще си ти, пък махалото ..., айде да не си казвам асоциациите
            Пък теб да те фане болестта бери бери. На една бригада за бране на бадеми и грозге съчиних песента за болестта бери бери като обърках симптомите й с тази на болестта куру, при която пострадалият се смее неконтролируемо. Та не знам дали ще се хилиш, но лятото иде и време да се заемеш с трудова бераческа дейност. Ама не за да кльопаш горе на черешата. Наздраве с паленка!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
              Лъч ще блесне сред тъмата, пак
              Или облак от метал ще затули слънцето!

Леля, благодарение на вечерния ти подарък, попаднах на този юнак, който е някакво особено съчетание на Джо Кокър, Бони Тейлър и Дзукерро:
              Paolo Nutini - Iron Sky

Лек ден на всички!
              Добър ден !
              За сега не се получава да е лек . Сигурно заради жегата, мисловните процеси при всички са под санитарният минимум и от сутринта, незнам колко метли смених. Пък не ми се случва често да летя. За разлика от теб
              Вечерта ще се реванширам с музика, като успея да укротя надигащият се в мен звяр и измия денят . С нещо нежно за лека нощ.
              Сега нещо силно, студено и свежо мисля да пия. Наздраве !

Коментар

Де да помагаше. Сложил съм лавандула по двора, че уж гонила комарите и си ходя подут. Трябва те викна с мухобойка ги гониш. Имам свободна ваканция за плашило, тракало и махало. По съвмистителство и трите може ги заемеш.
                Малко ти е. Докът не фанеш сънна болест, няма да се оплакваш.
                Наздраве!

П.П. Не съм чак толку мултикомплексна. За плашило търси някоя друга, тракалото ще си ти, пък махалото ..., айде да не си казвам асоциациите
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ми, това щот си арахна, бре!!! Дет се вика почти си инсект, а индришето се слага по къщите, че да ги прогонва тея добитъци.
                  Наздраве!
                  Де да помагаше. Сложил съм лавандула по двора, че уж гонила комарите и си ходя подут. Трябва те викна с мухобойка ги гониш. Имам свободна ваканция за плашило, тракало и махало. По съвмистителство и трите може ги заемеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Аз сутрин отивам на терасата, късам едно листо, поемам дълбоко дъх и се събуждам....От малък обичам тоз аромат....
                    Имам 3 вида босилек, розмарин, лавандула, но не се кефя толкова на миризмите им....

пп Да беше млада дама, да ти дам една саксия с индрише, но на дърт мераклия, тц...

Наздраве !
                    На закрито не ми вървят китките, но за пръв път сложих майданоз и копър на къра. Вече няколко седмици и никой нема. Догодина може и розмарин да пробвам. Малко афиф тая работа що не ми се плеви. Трябва си пазя кръста за по отговорни работи, що не съм в запаса като теб. Пояс носиш ли още? Слагам го само на полуденонощните запивки в двора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ми това пише лекарката, това купувам, че и много трудно го намерих. Отделно, че го предписаха на децата - затова мразя всякакви дофтури и лечения, ама за деца/жена нямам избор. Ако беше за мен - щех да маам мед, докато се оправя. И да го разреждам с Пепси
                      Аз кашлям всяка година от края на октомври до началото на април на следващата. Като бях малка баба ме цереше с отвара от орехи, лук и нерафинирана захар. Много ми помагаше, ама така съм я намразила, че не ща да чуя да я приготвям, камо ли да я пия.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Бахти рекламите, бахти чудото...
                        И как слузта на охлюва стига до алвеолите на дробчето...Може би като се разхожда напред-назад, нагоре - надолу....
                        Ми това пише лекарката, това купувам, че и много трудно го намерих. Отделно, че го предписаха на децата - затова мразя всякакви дофтури и лечения, ама за деца/жена нямам избор. Ако беше за мен - щех да маам мед, докато се оправя. И да го разреждам с Пепси
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Бях си взел индрише саксия от Лидл, ама тая зима го преполях и сега само стъбло. Малко ме. дразни тоя натрапчив аромат.
                          Ми, това щот си арахна, бре!!! Дет се вика почти си инсект, а индришето се слага по къщите, че да ги прогонва тея добитъци.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Бях си взел индрише саксия от Лидл, ама тая зима го преполях и сега само стъбло. Малко ме. дразни тоя натрапчив аромат.
                            Аз сутрин отивам на терасата, късам едно листо, поемам дълбоко дъх и се събуждам....От малък обичам тоз аромат....
                            Имам 3 вида босилек, розмарин, лавандула, но не се кефя толкова на миризмите им....

пп Да беше млада дама, да ти дам една саксия с индрише, но на дърт мераклия, тц...

Наздраве !

Коментар

Разбра, че Кака поетична душа и айде при блондинките литераторки да тренираш. Само че перхидрол трябва ползваш. Дано те приемат в колектива. Наздраве за блондитата с перодръжки!
                              Кооо... ?
                              Нееее...!

"Песента на карабината" не се брои за литературно четене....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Мерси, само с индришето ще ме озориш, но сигурно го има в аптеките Че нарпаво ми продъни главта тази вечер. Иначе пи разни глупости с екстракт от охльов,но нещо не ѝ се получава и пак си буха като за световно
                                Бахти рекламите, бахти чудото...
                                И как слузта на охлюва стига до алвеолите на дробчето...Може би като се разхожда напред-назад, нагоре - надолу....

Коментар

Working...
                                X