If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lelq, да не си се завлякла на някое море без да те усетим?
Наздраве!
Рано ми е. За сега си крада моменти, през работно време. Утре мисля да замина към обяд, и да се върна вдригиден на обяд. На езеро. За толко мога да се покрия. Днес, като излязох беше готино и горещо, а съобщиха, че ще вали и гърми следобед и се скатах за няколко часа на Синьо лято, да не съм капо. Паркирам се там, отварям вратата да слизам и се хипнотизирам от гледката на две огромни кучета, галопиращи към мен. Докато осъзная какво става и да затворя, си бяха навряли главите при мен, а едното много внимателно ми взе нагризаната ябълка от ръката. Ама явно не му хареса, щото я изплю до колата. И си заминаха. После помаах гащи и сега работя
Имам и снимка на крадецът, ама незнам дали ще се види, въпреки размерите му
Важното е, че третото го правиш както преди, демек - ич.......
пп По вилаета ти пак вършее силна буря....
Закачай ти Тянка, закачай...
Аз д.а не съм афионлия като теб? Третото си ми седи в главата, а не да шмъркам пътечки. Ати на Дивото сигур трева си отглеждаш за утеха и лек. Ренегат на алкохолното поприще.
А бе, аз не случайно съм го турила тоз аватар. Ся, ако продължаваш да плямпаш, може и некоя мълния да те светне. Че да светиш, не заради друго.
Наздраве!
Мдааа, едва спря да ида на автобуса. Като се прекръстих
три пъти все пак спря. Виж казаня да не се е спукал и изтекал. Ето какво прави чудотворния кръст!
Оххх! Стар съм и не мога ям и пия как преди. Засяда ми. А Кака пак завъртя в казана въртопа на потопа и сега яко се наводни градината тамън преди довършителни работи. Опадаха ми белите черници от тез съдирания небесни и какино чудесни.
Важното е, че третото го правиш както преди, демек - ич.......
пп По вилаета ти пак вършее силна буря....
Закачай ти Тянка, закачай...
Оххх! Стар съм и не мога ям и пия как преди. Засяда ми. А Кака пак завъртя в казана въртопа на потопа и сега яко се наводни градината тамън преди довършителни работи. Опадаха ми белите черници от тез съдирания небесни и какино чудесни.
А бе, аз не случайно съм го турила тоз аватар. Ся, ако продължаваш да плямпаш, може и некоя мълния да те светне. Че да светиш, не заради друго.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар