Наздраве леля, чичо и кръчма
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз съм в Бургас, но хемил го няма. Не ще да черпава и това си е
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
За мен нека да е бяло вино.
Наздраве, Lelq!
Ето и обещаното мезе . Бялото вино чисто ли го пиеш или с ледче и някакво плодче. Наздраве.
Сега си слагам домашна ледена ракия от сини сливи, а мезето ще го мисля по - късно. Като ме удари у главата и ми дойде вдъхновението може и да по напиша некоя щуротия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Хахаха..
След час и половина дрямка, станах с ужасната нужда да пийна бира...
Сега лоча литър Загорка с люти фъстъци...
Наздраве от пиешите !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
За мен нека да е бяло вино.
Наздраве, Lelq!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро! Сънувах сън, но няма да го разкажа. Щях да отговоря на написано, но докато вляза се отказах. Ще си сипя бира. Наздраве на пиещите !
След час и половина дрямка, станах с ужасната нужда да пийна бира...
Сега лоча литър Загорка с люти фъстъци...
Наздраве от пиешите !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро! Сънувах сън, но няма да го разкажа. Щях да отговоря на написано, но докато вляза се отказах. Ще си сипя бира. Наздраве на пиещите !
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
Проверяваш, май, дали съм онзи химик, за когото ме мислиш.
Не, не съм онзи химик и, като нехимик, не разбирам от направата на черен барут. Не разбирам и разликата между черния и съвременния барут.
Черният барут е черен, защото една от съставките му е въглен (чист въглерод, който отдава много енергия при горенето) и, ако е в тънкодисперсна форма - да кажем, от овъгляването на тънка дървесна кора с минимално съдържание на смолисти съставки - го прави много бързо, почти взривно.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИли кората от върба беше съставна част от черния барут!? Да не взема да те объркам нещо.
Наздраве!
Не, не съм онзи химик и, като нехимик, не разбирам от направата на черен барут. Не разбирам и разликата между черния и съвременния барут.
Черният барут е черен, защото една от съставките му е въглен (чист въглерод, който отдава много енергия при горенето) и, ако е в тънкодисперсна форма - да кажем, от овъгляването на тънка дървесна кора с минимално съдържание на смолисти съставки - го прави много бързо, почти взривно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
Значи, ако имам опасност от тромбиране на кръвта, да наблягам на ментата?
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тцъ! Малко джинджифил или мента ще свършат същата работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
С малко женски комари вътре, та да не се съсирва кръвта.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Наздраве с кво, чаша прясна кръв с ледчета и чадърче.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар