Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Кака е овещерена преди да започне да флюбва. Пък след туй, във връзка с придобитите знания и умения /казани, бъркочи, наричания и прочие/, няма мъж де да не е отвърнал на чуфствата й
Наздраве!
Коментар
-
Кака е овещерена преди да започне да флюбва. Пък след туй, във връзка с придобитите знания и умения /казани, бъркочи, наричания и прочие/, няма мъж де да не е отвърнал на чуфствата й
Наздраве!
наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Алооу, ти ако поне наполовина се усещаш какво ми се ще, няма само с дъски да заковеш прозорците и вратата с трикрилия гардероб се затиснеш, ами направо ще ги зазидаш
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Кака като млада е била Флюбена в Батман, ама той не отвърнал на чувствата й, та се овещерила оттогаваайде, че запивам с на жената баща й - и него го научих да мези с шамфъстък. Наздраве
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Да, бе, не съм направил таз фройдистка връзка. Че напоследък ми се патки привиждат, що им мисля нещо на агънцатата. Проницателно от твоя страна. Трябва отвориш кабинет по психоанализа. И да обосновеш защо на Кака й се привиждат крилца от прилепчета. Сигурно й се ще да я прелъстят и обладаят с нейно провокирано от прилеповата прахчица съдействие, както е опитвал някой ашлак в недалечната й младост.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Да, бе, не съм направил таз фройдистка връзка. Че напоследък ми се патки привиждат, що им мисля нещо на агънцатата. Проницателно от твоя страна. Трябва отвориш кабинет по психоанализа. И да обосновеш защо на Кака й се привиждат крилца от прилепчета. Сигурно й се ще да я прелъстят и обладаят с нейно провокирано от прилеповата прахчица съдействие, както е опитвал някой ашлак в недалечната й младост.айде, че запивам с на жената баща й - и него го научих да мези с шамфъстък. Наздраве
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Ся храча по другите дразнители от Кръчмата. Теб като изключително важен, съм те фключила в графика за Богоявление, че тогава мълчаната ми вода ще е прясно взета и изключително подходяща за целите на наричането.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Уфффф, дръто, дръто,,,
Новите зъбки на са за да тракаш в такт с музиката, а за да гризаш младо лебедче....
Наздраве !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Тракич, да беше беше мома, пък да ти теглят една патка, ама знае ли човек кой какви желания иманаздраве
Коментар
-
Напоследък все на патица ме тегли. Намирам се в патешкия си период. Преминал съм през пуешки, свински, кокоши и сега съм на патички. Две за коледа - с родата и с компанията. За Новата година съм на пиян(о) бар, та няма прекалявам с кулинарни потретвания.
П.п. Ако случайно си ме видяла някъде как се излагам, надявам се да не си правила заклинания върху моя образ ненагледен. Пу, пу.... да плюна в пазва за всеки случай.наздраве
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Сложих си нови зъбки, Чиче, та сега тракам като с кастанетки. ............!
Новите зъбки на са за да тракаш в такт с музиката, а за да гризаш младо лебедче....
Наздраве !
- 1 like
Коментар
-
Напоследък все на патица ме тегли. Намирам се в патешкия си период. Преминал съм през пуешки, свински, кокоши и сега съм на патички. Две за коледа - с родата и с компанията. За Новата година съм на пиян(о) бар, та няма прекалявам с кулинарни потретвания.
П.п. Ако случайно си ме видяла някъде как се излагам, надявам се да не си правила заклинания върху моя образ ненагледен. Пу, пу.... да плюна в пазва за всеки случай.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Забрави за едни спомагащи и вибриращи устройства с батерии, или пък не си забравил.
Коментар
-
Арахна, ти май не си прескочил нито едни коледно-новогодишни празници, без да сготвиш пълнена патица!? По спомен, все с това блюдо се фалиш.
Наздраве!
П.п. Ако случайно си ме видяла някъде как се излагам, надявам се да не си правила заклинания върху моя образ ненагледен. Пу, пу.... да плюна в пазва за всеки случай.
Коментар
Коментар