Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеВизоално
А аз от скоро реално(на хартия поне)!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобра вечер и Наздраве!
От днес ще съм една идея по ЕнтЕлЕгЕнгЕн.
Ходих да си правя очилаЧерпи един голям ром по тоз случай
П.П. Моят офталмолог вече фърли кърпата и рече, че при мен съвременната медицината е безсилна. Да си търся алтернативни начини на лечениеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобра вечер и Наздраве!
От днес ще съм една идея по ЕнтЕлЕгЕнгЕн.
Ходих да си правя очила
А аз от скоро реално(на хартия поне)Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Да се зачуди човек що е такъв......С какво е заслужила мама му това недоверие...?
Въпроси за по 2 ракии...
наздраве !!? Таз виртуална реалност им изглади и малкото гънки на гладката мускулатура у черепната кутия
.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеДребнавата третинка в близко време ще го оправят титаните на патриотарството като възстановят казармата. А тогава да чете на ротния форумите.
От толкоз техника и технологии не могат си откри шмайзера, кога им потрябва.
Наздраве!Last edited by tnm; 20.09.2016, 19:38.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LelqЧерпя
На мен такова питие с някакво подобаващо мезе.
Наздраве!Last edited by tnm; 20.09.2016, 19:32.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelqhttp://m.youtube.com/watch?v=lZJTGV1AceM Черпя ! Целокупната Кръчма ! Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеФърля по едно око от време на време.
По-кльощавата 1/3-та е по-редовен читател и по-ревнив, да му се не види. Периодически ме топи пред по-едрата 1/3-та за писаниците ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВъх Лелче...!
На тоя плаж само една скара с паламуд липсва....
И БИРИ ...!
ПА-ЛА-МУД
ПА-ЛА-МУД !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelqhttp://m.youtube.com/watch?v=lZJTGV1AceM Черпя ! Целокупната Кръчма ! Наздраве !
Въх Лелче...!
На тоя плаж само една скара с паламуд липсва....
И БИРИ ...!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеФърля по едно око от време на време.
По-кльощавата 1/3-та е по-редовен читател и по-ревнив, да му се не види. Периодически ме топи пред по-едрата 1/3-та за писаниците ми
Да се зачуди човек що е такъв......С какво е заслужила мама му това недоверие...?
Въпроси за по 2 ракии...
наздраве !
Коментар
Коментар