If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А бе, Мрънкало!!! Колко пъти да ти пиша, че не трябва да ми публикуваш снимките наляво и надясно из виртуала!? Е, на ..., страницата ми у фейса блокира от заявки с покани за приятелство
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Днес май не е празник?!
Независимо от това искам да ви поздравя с нещо много хубаво. Хубаво е и принадлежи на Лейди Гага - изпълнител, който винаги съм подценявал. Причината не е в нейната музика, а в обстоятелството, че напънът и към брутална екстравагантност винаги е и продължава да ме дразни.
Наздраве за намерените в собствената градина камъни!
Важно е човек да ги намери, разчисти, а ако не знае какво друго да свърши с тях, може да построи паметник на собствената си глупост ...
Ми, чета си отвреме навреме, но не пиша. Честно да си кажа нещо ме е налегнала една тъпотия напоследък и не пее ми се, не смее ми се. Само реших да помахам в темата
Ами пий, бе! И почерпи. Пък ний ще се смеем и ще пеем.
П.п. Резултатите от търговията не бива да се отразяват на консумацията в Кръчмата. Освен ако някой е много спечелил.
"Коварни" създания са дамите... /никъде не съм споменал нищо за лелите..., въпреки че само една дама споменава за някакви "безименници"... По същата нейна логика: всички роднини от голЕмото семейство: чичовци, лели, стринки, дедовци - също можем да наречем Иван, Иванка...: / ))
Да са ни живи и здрави имениците! Нека същото важи и за безимениците!
Като няма кой да почерпи - наречете си в къщи някой от предметите "Иван / Иванка" - и се обръщайте към него /нея, дарявайте го /я с вниманието си, карайте му /ѝ се, изобщо - правете с него /нея - каквото пожелаете... Така де!
Не зная защо - точно за армията на безименниците се сети(хте)..., а оттам - ето ме в небраното лозе! Така ли? Значи - оттук - насетне - трябва за Иван да черпя? Аааа, не - имам си достатъчно имени дни през годината.
Тая година мога да вляза в ролятя на Иван, защото ме хващате на кеф. Догодина търсете друг именик. Наздраве!
[ATTACH=CONFIG]n3427755[/ATTACH]
Мерси за почерпката, набеден Иване!
Чудя се на кой точно предмет вкъщи, ще му заспи името ?!
Въпросът - по подобие на философския: кое е първичното - яйцето, или - кокошката..., би могъл да ни обедини около мнението на познат герой от филм, който твърдеше, че "яйцето няма как да дойде, а кокошка може да долети отвсякъде"...
Все пак /ако ми позволиш да взема думата, разбира се / - бих ти казал, че вървиш по пътя, по който аз вървя маааалко по-от рано... )) Това означава, че синът ти скоро ще ти гласува доверие и ще те "произведе" в една грижовна баба и така ще те накара да си припомниш приказките, които си забравила или пък по някаква причина си пропуснала /някога/...
Има приказка - тази, за който ти говоря, подобна на цитираната от теб.
Ми, чета си отвреме навреме, но не пиша. Честно да си кажа нещо ме е налегнала една тъпотия напоследък и не пее ми се, не смее ми се. Само реших да помахам в темата
Мамун, таз година имаш юбилей. Кат те напече слънцето през лятото, да не вземеш да забравиш да дойдеш да почерпиш.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Този диалог ми се стори интересен и - точно като един Иван /за тази вечер/ - имам право ПОНЕ на коментар! Защо "ПОНЕ"? Разбира се, защото, макар и "набеден" - си почерпих /виртуално/..., значи - и виртуалните поздрави са нещо нормално в случая... Диалогът:
[ATTACH=CONFIG]n3427820[/ATTACH]
Какво /ми/ прави впечатление? Разбира се - иносказателното говорене. Всъщност, това си е част от една деЦка приказкаааа... "Трите мечки".
Нали разсъждавам правилно? Там, след като Златокоска беше изяла - каквото имаше да се яде... /в купичките на мечОЦИТЕ/, беше ги облизала, след като лакомо изгълта всичко ... /кашата в купичките на мечоците/, беше седнала последователно на трите, с различна големина... /столовете им бяха съобразно големината на мечоците/, а накрая беше минала през трите им легла, докато намери най - удобното, в което беше и заспала... Лошо момиче беше тая Златокоска! Лошо момиче! После трите мечока се бяха върнали... И много умуваха: кой е ял, кой е седял, кой е лежал...
Има някакво разминаване в приказката на дамите горе, а това аз отдавам на факта, че малко са позабравили приказката за лошата Златокоска, която, преди много време ми беше направила впечатлението на едно много лошо момиче, а сега малко се двоумя...
Нали не сте забравили приказката? Кого ли питам? Тук лоши момичета няма!
Ъхъ, и накрая да им заспи в легалцето
Наздраве, Lelq!
Този диалог ми се стори интересен и - точно като един Иван /за тази вечер/ - имам право ПОНЕ на коментар! Защо "ПОНЕ"? Разбира се, защото, макар и "набеден" - си почерпих /виртуално/..., значи - и виртуалните поздрави са нещо нормално в случая... Диалогът:
Какво /ми/ прави впечатление? Разбира се - иносказателното говорене. Всъщност, това си е част от една деЦка приказкаааа... "Трите мечки".
Нали разсъждавам правилно? Там, след като Златокоска беше изяла - каквото имаше да се яде... /в купичките на мечОЦИТЕ/, беше ги облизала, след като лакомо изгълта всичко ... /кашата в купичките на мечоците/, беше седнала последователно на трите, с различна големина... /столовете им бяха съобразно големината на мечоците/, а накрая беше минала през трите им легла, докато намери най - удобното, в което беше и заспала... Лошо момиче беше тая Златокоска! Лошо момиче! После трите мечока се бяха върнали... И много умуваха: кой е ял, кой е седял, кой е лежал...
Има някакво разминаване в приказката на дамите горе, а това аз отдавам на факта, че малко са позабравили приказката за лошата Златокоска, която, преди много време ми беше направила впечатлението на едно много лошо момиче, а сега малко се двоумя...
Нали не сте забравили приказката? Кого ли питам? Тук лоши момичета няма!
ААА, кът кучето на нивата...
Ще маркираш и ще се изнижеш.....
пп Тъпотията е повсеместна...Май само тука човек ( а и мамун) може да си похортува нормално...
Добро утро! Пък аз няма да поздравя! Толко много именници - един не почерпи!
Наздраве на безименниците !
"Коварни" създания са дамите... /никъде не съм споменал нищо за лелите..., въпреки че само една дама споменава за някакви "безименници"... По същата нейна логика: всички роднини от голЕмото семейство: чичовци, лели, стринки, дедовци - също можем да наречем Иван, Иванка...: / ))
Да са ни живи и здрави имениците! Нека същото важи и за безимениците!
Като няма кой да почерпи - наречете си в къщи някой от предметите "Иван / Иванка" - и се обръщайте към него /нея, дарявайте го /я с вниманието си, карайте му /ѝ се, изобщо - правете с него /нея - каквото пожелаете... Така де!
Не зная защо - точно за армията на безименниците се сети(хте)..., а оттам - ето ме в небраното лозе! Така ли? Значи - оттук - насетне - трябва за Иван да черпя? Аааа, не - имам си достатъчно имени дни през годината.
Тая година мога да вляза в ролятя на Иван, защото ме хващате на кеф. Догодина търсете друг именик. Наздраве!
Коментар