Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
В мен се породи също някакво съмнение, че и асцендента може да му е от същото като зодията и засилва угодията
Но може и по другите хороскопи да има съвпадение (китайски, индиански, египетски, келтски т.н. )))
Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Аааа, по келтският ще е някъв кютюк
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Въххх, уби ме...Преряза ми сънната артерия....Удави ме в чаша студена вода, кът студената пот дето се стича по челото ми.......
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Въххх, уби ме...Преряза ми сънната артерия....Удави ме в чаша студена вода, кът студената пот дето се стича по челото ми.......
Наздраве !Айде сега -"умиращият лебед" ! Нали знаеш , че си ми слабост ? Просто не си сложил нищо на масата
Наздраве , 4i40 !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Абе , отдавна е ясно , че с него си знаете и кътните зъби , ама не очаквах да си ш светите
Три на година , ама го може . А ти се чакаш , някоя да свърти баница
Та не се знае можеш лиа при него проверено и доказано
Наздраве ,4i40!
аз съм на водаТихо , че ще ни изгонят
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
В мен се породи също някакво съмнение, че и асцендента може да му е от същото като зодията и засилва угодията
Но може и по другите хороскопи да има съвпадение (китайски, индиански, египетски, келтски т.н. )))
НаздравеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
А на всеядните , ако знаеш колко им е вкусно месцето . Ммммммм.И богато на всичко
Много обичам !
Коментар
-
В китайският зодиак има зодия Глиган.Трябва да проверим да не би пък да е роден в някоя от неговите години
Наздраве, Преци!
Наздраве
Коментар
-
Наздраве , tnm!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Писали сме почти по едно и също време. И аз се усетих за китайците.
Наздраве, Lelq!
Коментар
-
Има ! При китайците . Там може да е с контакт , вместо рога
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВ по-лекия вариант може да звучи "доброто праси, което всичко яде". Но щом му се яде, нека си хапва и да му е сладко, в което не се съмняваме, щом си и угаждаТа наздраве и за здраве на доброто праси и неговия добър апетит
И богато на всичко
Много обичам !
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеВ по-лекия вариант може да звучи "доброто праси, което всичко яде". Но щом му се яде, нека си хапва и да му е сладко, в което не се съмняваме, щом си и угаждаТа наздраве и за здраве на доброто праси и неговия добър апетит
Наздраве, Преци!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ахъ, баш тъй. Инак съм 99 % сигурна, че ако имаше зодия "ПрасИ", Арахната щеше да е от нея.
Наздраве, Преци!
Коментар
Коментар