Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Е те тогава щеше да си съвсем свирепа и на лошо гледаща, да си търсиш дажбата с бой и е..н, като кръчмарите най щяха го отнасят. Имал късмет Колчо, че не са те захранеле с коняче. Малко. 125 гр. Наздраве, Дрънплъхче / по китайския зодиак/!
Наздраве, Пухчо!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Все се чудя, дали 25 грама коняк не биха свършили по-добра работа, ама не смея да критикувам родителите
Наздраве, Пухчо /по китайския зодиак/!Last edited by Trakatrak; 04.07.2019, 16:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Моят . Развозвал ме с мотор из ливадите , да не правя бели , като съм почнала да щъкам . Ама все ме слагал отзад , очаквайки да се държа . И все ме губел в тревата . Като ме търсели съм си мълчала
Не му беше лесно на човека
Наздраве !Last edited by Trakatrak; 04.07.2019, 15:59.
Коментар
-
Уточни, некой дедо от Чичовци.
Не му беше лесно на човека
Наздраве !
Коментар
-
Потресаващо! Чудим се ний, що толкова улаво, а то наместо традиционната винена попарка, папало ликьорени бисквитки. И оттогава очичките му святкат и зъбките му чаткат все на висок градус, сладникав и ароматен. Наздрае, Дрънкьорке!
Наздраве, Пухчо /по китайския зодиак/!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Браво на бабето! Навън жегата яко е напънала, та за два часа и мен ме цепна главата. Ще си седа в Кръчмата и ще се охлаждам с поплювки. Но за това ще требва яко ве подгрея. Наздраве, Дрънпонке!
Преди малко ме осведомиха за новините по ТВ . - Заради горещините , мечките слизали на прохладно в ниското
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро , Кръчма !
Наздраве за бабите и тук - там и някой дядо
Коментар
-
Баба ме е отгледала, щото мама и тати бохеми.
Един път им гласувала доверие, като ме оставила на грижите им в крехка, младенческа възраст и духнала по родното Черноморие с дружки.
Аз, понеже по рождение съм бяс, в тъмната част на денонощието съм започвала да надавам вой в търсенето на правата си, при което родителското тяло получило недоспиване. Един колега на тати ги посъветвал да ми дадат лъжица ликьор, та да се кротна и да заспя.
Резултатът от ранната ми употреба на алкохол бил убийствен и поразяващ - цяла нощ съм подскачала в кошчето и съм издавала невъобразими звуци.. На другият ден баба, лека й пръст, била призована с бърза депеша да се завърне и да се заеме с възпитанието ми.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Браво на бабето! Навън жегата яко е напънала, та за два часа и мен ме цепна главата. Ще си седа в Кръчмата и ще се охлаждам с поплювки. Но за това ще требва яко ве подгрея. Наздраве, Дрънпонке!
Един път им гласувала доверие, като ме оставила на грижите им в крехка, младенческа възраст и духнала по родното Черноморие с дружки.
Аз, понеже по рождение съм бяс, в тъмната част на денонощието съм започвала да надавам вой в търсенето на правата си, при което родителското тяло получило недоспиване. Един колега на тати ги посъветвал да ми дадат лъжица ликьор, та да се кротна и да заспя.
Резултатът от ранната ми употреба на алкохол бил убийствен и поразяващ - цяла нощ съм подскачала в кошчето и съм издавала невъобразими звуци.. На другият ден баба, лека й пръст, била призована с бърза депеша да се завърне и да се заеме с възпитанието ми.
Наздраве, Мрънкало!Last edited by tnm; 04.07.2019, 12:36.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Не ебе....
Паническа атака от това, как ти можеш да хвърлиш в заблуда дамите във форума, а аз станах на 50 + и пак съм кът гола, чиста вода ненапита...
Наздраве !
пп пропуснал съм един апостроф, но не ми се поправя граматиката....?
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Това е старческа мнителност и истерия. Овладей се. Излез от чашата с вода. Пред теб е ръба на масата. Хвърли се смело надолу от него. Може пък да попаднеш в скута на некоя закусваща..... бабичка. Тогава кой като теб. Ей, живот, здравей, здравейййй....
Добро утро !
Не ебе....
Паническа атака от това, как ти можеш да хвърлиш в заблуда дамите във форума, а аз станах на 50 + и пак съм кът гола, чиста вода ненапита...
Наздраве !
пп пропуснал съм един апостроф, но не ми се поправя граматиката....
Коментар
-
Идея си нямаш, колко си прав.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Кютюк е баба ти, де те люшкала по-бурно в бебешкото кошче. Благодарение на нея се радваме днес на твоите просветления.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар