IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Браво на бабето! Навън жегата яко е напънала, та за два часа и мен ме цепна главата. Ще си седа в Кръчмата и ще се охлаждам с поплювки. Но за това ще требва яко ве подгрея. Наздраве, Дрънпонке!
    Да не търпиш метаморфоза , някаква ?
    Преди малко ме осведомиха за новините по ТВ . - Заради горещините , мечките слизали на прохладно в ниското

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
      Добро утро , Кръчма !
      Наздраве за бабите и тук - там и някой дядо
      Уточни, некой дедо от Чичовци.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Баба ме е отгледала, щото мама и тати бохеми.

Един път им гласувала доверие, като ме оставила на грижите им в крехка, младенческа възраст и духнала по родното Черноморие с дружки.

Аз, понеже по рождение съм бяс, в тъмната част на денонощието съм започвала да надавам вой в търсенето на правата си, при което родителското тяло получило недоспиване. Един колега на тати ги посъветвал да ми дадат лъжица ликьор, та да се кротна и да заспя.

Резултатът от ранната ми употреба на алкохол бил убийствен и поразяващ - цяла нощ съм подскачала в кошчето и съм издавала невъобразими звуци. . На другият ден баба, лека й пръст, била призована с бърза депеша да се завърне и да се заеме с възпитанието ми.
        Наздраве, Мрънкало!
        Потресаващо! Чудим се ний, що толкова улаво, а то наместо традиционната винена попарка, папало ликьорени бисквитки. И оттогава очичките му святкат и зъбките му чаткат все на висок градус, сладникав и ароматен. Наздрае, Дрънкьорке!

Коментар

• Добро утро , Кръчма !
          Наздраве за бабите и тук - там и някой дядо

Коментар

Браво на бабето! Навън жегата яко е напънала, та за два часа и мен ме цепна главата. Ще си седа в Кръчмата и ще се охлаждам с поплювки. Но за това ще требва яко ве подгрея. Наздраве, Дрънпонке!
            Баба ме е отгледала, щото мама и тати бохеми.

Един път им гласувала доверие, като ме оставила на грижите им в крехка, младенческа възраст и духнала по родното Черноморие с дружки.

Аз, понеже по рождение съм бяс, в тъмната част на денонощието съм започвала да надавам вой в търсенето на правата си, при което родителското тяло получило недоспиване. Един колега на тати ги посъветвал да ми дадат лъжица ликьор, та да се кротна и да заспя.

Резултатът от ранната ми употреба на алкохол бил убийствен и поразяващ - цяла нощ съм подскачала в кошчето и съм издавала невъобразими звуци. . На другият ден баба, лека й пръст, била призована с бърза депеша да се завърне и да се заеме с възпитанието ми.
            Наздраве, Мрънкало!
            Last edited by tnm; 04.07.2019, 13:36.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !
              Не ебе....
              Паническа атака от това, как ти можеш да хвърлиш в заблуда дамите във форума, а аз станах на 50 + и пак съм кът гола, чиста вода ненапита...
              Наздраве !

пп пропуснал съм един апостроф, но не ми се поправя граматиката....
              Кой това, че си водя записки?
              Наздраве, 4i40!
              Мечо

Коментар

Това е старческа мнителност и истерия. Овладей се. Излез от чашата с вода. Пред теб е ръба на масата. Хвърли се смело надолу от него. Може пък да попаднеш в скута на некоя закусваща..... бабичка. Тогава кой като теб. Ей, живот, здравей, здравейййй....

Добро утро !
                Не ебе....
                Паническа атака от това, как ти можеш да хвърлиш в заблуда дамите във форума, а аз станах на 50 + и пак съм кът гола, чиста вода ненапита...
                Наздраве !

пп пропуснал съм един апостроф, но не ми се поправя граматиката....

Коментар

Идея си нямаш, колко си прав.
                  Наздраве, Мрънкало!

Коментар

Кютюк е баба ти, де те люшкала по-бурно в бебешкото кошче. Благодарение на нея се радваме днес на твоите просветления.
                    Идея си нямаш, колко си прав.
                    Наздраве, Мрънкало!
                    Мечо

Коментар

Проверих - не ще може да е Глиган. Някви други добитъци се очертават
                      Дъллгоушко съм. А те постоянно рупат нещо. Докато се ослушват. И оглеждат.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

В мен се породи също някакво съмнение, че и асцендента може да му е от същото като зодията и засилва угодията
                        Но може и по другите хороскопи да има съвпадение (китайски, индиански, египетски, келтски т.н. ) ))
                        Наздраве
                        Асцендента и той ли има нещо общо с лакомията? Хм, требва провера дали немам наслагване на астрологични фактори.

Коментар

Аааа, по келтският ще е някъв кютюк
                          Кютюк е баба ти, де те люшкала по-бурно в бебешкото кошче. Благодарение на нея се радваме днес на твоите просветления.

Коментар

Въххх, уби ме...Преряза ми сънната артерия....Удави ме в чаша студена вода, кът студената пот дето се стича по челото ми.......

Наздраве !
                            Това е старческа мнителност и истерия. Овладей се. Излез от чашата с вода. Пред теб е ръба на масата. Хвърли се смело надолу от него. Може пък да попаднеш в скута на некоя закусваща..... бабичка. Тогава кой като теб. Ей, живот, здравей, здравейййй....

Коментар

Въххх, уби ме...Преряза ми сънната артерия....Удави ме в чаша студена вода, кът студената пот дето се стича по челото ми.......

Наздраве !
                              Айде сега -"умиращият лебед" ! Нали знаеш , че си ми слабост ? Просто не си сложил нищо на масата
                              Наздраве , 4i40 !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Абе , отдавна е ясно , че с него си знаете и кътните зъби , ама не очаквах да си ш светите
                                Три на година , ама го може . А ти се чакаш , някоя да свърти баница
                                Та не се знае можеш ли а при него проверено и доказано

Наздраве ,4i40!
                                аз съм на вода Тихо , че ще ни изгонят

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X