If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Брях, Арахната и паяжина не му трябва. Оно е овладяло левитацията
Наздраве, Мрънкало!
Ми, някои и без това ме препращат към Индия, пропускайки това, дето Индия се уппавлявала от древните българи. А къде другаде владеят левитацията, ако не там? Просто ми се разбуждат стари умения. Наздраве, Дрънцинганке!
Ааа, "дур - яваш" не ни е баш в приоритетите на мен и Lelq. Просто засега си почиваме след лятната почивка и не сме твърде активни. Ама ако искаш, мое пак да се пробваш - да видим уважаемата модература бди ли, спи ли!?
Наздраве, чужденеций!
ха тъй ... коет'не ви изнася е бълнуване ... или приказки на пияна глава ......ама все пак е добре , че си удряте спирачката от време на време ...
Ааа, "дур - яваш" не ни е баш в приоритетите на мен и Lelq. Просто засега си почиваме след лятната почивка и не сме твърде активни. Ама ако искаш, мое пак да се пробваш - да видим уважаемата модература бди ли, спи ли!?
Наздраве, чужденеций!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Историците не се засегаме, що гледаме на вас отвисоко и отдалеко. Леля я вписахме на третия ред на историята и се възгорде, та наминава по барвариететата да я видат. Представя се ка Щефи, но всички знаят, че се вика Стефанка.
Брях, Арахната и паяжина не му трябва. Оно е овладяло левитацията
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
Наречи го "историк" и няма смисъл да го обиждаш.
Наздраве, 4i40!
П.П. Някви индикации от Lelq появиха ли се?
Историците не се засегаме, що гледаме на вас отвисоко и отдалеко. Леля я вписахме на третия ред на историята и се възгорде, та наминава по барвариететата да я видат. Представя се ка Щефи, но всички знаят, че се вика Стефанка.
Бая се беше изнервил, че и мен ма стресира. Най-накрая го накарах да стопли част от шарата и да я върне в материала. В следствие на тези му действия, ферментацията се стартира.
Наздраве!
Мечо
Коментар