Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Виртуалните ястия и пития / и другите удоволствия / не са ми страст ... ама нейсе ......друго си е око да види , ръка да барне ...па сетне наздрвето...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеГледам , 4i40 пуснал вефа от мое име . Не е сбъркал !
И аз ще пусна да поздравя себе си и цялата Кръчма с празника , нещо втръснало ви , ма на мен любимо . Пък и тамън , като за деня . И за трите се пее . Красиво .
Наздраве , Кръчма !
https://m.youtube.com/watch?v=VJ5mPzdfV14
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Нямам общо с вещиците . Родея се с вампирите .
Аз съм ти сложила , а ти ако искаш яж . Няма да си местя китката ....друго си е око да види , ръка да барне ...па сетне наздрвето...
Коментар
-
Гледам , 4i40 пуснал вефа от мое име . Не е сбъркал !
И аз ще пусна да поздравя себе си и цялата Кръчма с празника , нещо втръснало ви , ма на мен любимо . Пък и тамън , като за деня . И за трите се пее . Красиво .
Наздраве , Кръчма !
https://m.youtube.com/watch?v=VJ5mPzdfV14
Коментар
-
Вносните прасета си ги яжте вие ... на тон фураж , 15% са химия , да не ти изброявам каква , че нема да бутнеш повече свинско ... ама благодарско , все пак , че не си неко злопаметна вещица ......да си жива и здрава ...
Аз съм ти сложила , а ти ако искаш яж . Няма да си местя китката .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n3503419[/ATTACH]
Майна , не се ласкай !
Предполагам си изклал фермата със свине , заради чумата , та теб да черпя с вносно прасе . Да ти е сладко ....да си жива и здрава ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ми, някои и без това ме препращат към Индия, пропускайки това, дето Индия се уппавлявала от древните българи. А къде другаде владеят левитацията, ако не там? Просто ми се разбуждат стари умения. Наздраве, Дрънцинганке!.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Божеее, лика прилика сме си с тоз младеж, само дето нямам мустак и тумбак....( ЕЕЕ, малко съм дървен в краката, но поне у всите...)
Наздраве за Човеците, дето могат да се веселят !!!
Коментар
-
ха тъй ... коет'не ви изнася е бълнуване ... или приказки на пияна глава ......ама все пак е добре , че си удряте спирачката от време на време ...
Майна , не се ласкай !
Предполагам си изклал фермата със свине , заради чумата , та теб да черпя с вносно прасе . Да ти е сладко .
Коментар
-
Божеее, лика прилика сме си с тоз младеж, само дето нямам мустак и тумбак....( ЕЕЕ, малко съм дървен в краката, но поне у всите...)
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЧестит празник на софиянчетата! Останалите да стоят отстрани и да подсмърчат.
Благодаря !
Да се почерпите . Имате и избор кой за какво да пие . Дали за Вяра , дали за Надежда , дали за Любов , а може и просто за повода или дупката в геврека
Наздраве !
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Тези в сравнение с Чиче са много млади, а по отношение на Кака са фини и пъргави. Само Леля може да я привидим в това въртящо се буренце.)
Коментар
Коментар