Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНаздраве чичо !
Хайде да видим сега има ли някой в кръчмата или стоим на празни обороти)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАре, кой влязъл, влязъл.....
Утре ми пратете сметкатаДа съм жив и здрав
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДа си жив и здрав "на патерици".....
И патерица да не видиш повече....!.
пп Кво става с тази кръчма...Поне едно Наздраве, някой да викне а даже и с айрян да е....
Хайде да видим сега има ли някой в кръчмата или стоим на празни оборотиНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНЬЕ !!!
САКЪН !!!
Тва, че асортемента, включва артикуле, коит да усигуряаат безпразна маса и на хора в неравностойно положение, НЕ ЗНАЧИ НИЩО !!!
ТОВА Е кръчмА !!!
Да не надушвам БУНТ ???
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Каничка, може да разлееш и на другите присъстващи
П.П. Коле, да вземеш да преименуваш Кръчмата на СладкарницаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДремейки съм пропуснал началото ...
Защо си написала "ПАК"...???
пп Ако се появи Зарко, такъв 1000 буквен разбор на изречението ще ти направи, че сън няма да те лови.....
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
П.П. Коле, да вземеш да преименуваш Кръчмата на Сладкарница
САКЪН !!!
Тва, че асортемента, включва артикуле, коит да усигуряаат безпразна маса и на хора в неравностойно положение, НЕ ЗНАЧИ НИЩО !!!
ТОВА Е кръчмА !!!
Да не надушвам БУНТ ???Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз са като не трябва да пия алкохол, ше трябва да ми сипете идно айрянчи ....
П.П. Коле, да вземеш да преименуваш Кръчмата на СладкарницаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАко пак си заспал, ето нещо за разбуждане:
П.П. Да си в кондиция за бабите
Защо си написала "ПАК"...???
пп Ако се появи Зарко, такъв 1000 буквен разбор на изречението ще ти направи, че сън няма да те лови....
Коментар
Коментар