IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

    колко захар е нажулил стария ...?
    Къф тоз въпрост, чужденеций!? Тати е 5 поколение /най-малко/ кореняк от хабитата. Как си го представяш да слага захар!? Таковата действие може да се прочете като незачитане светлата памет на родата и неуважение към целокупното автохтонно население на местообитанието.
    Наздраве!

    П.П. Гроздето е от Свиленград. Тази година е с много висока захарност - захаромеря на зетя отчете над 26.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

    Коментар


    • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

      Ъхъ, ъхъ ... Кака държи на първака, щот за после има вероятност нищо да се не случи
      Наздраве, Мрънкало!

      П.П. Виното на тати отказва да тръгне към ферментация. Ако до събота още ми се опъва, ще ходя да му бая.
      колко захар е нажулил стария ...?

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

        Защо да са умрели. Седят у бидоня и нема къде да бегат. Но плътно затворен бидон с уплътнение. Правя го за пръв път, но наоколо редовно си потретват. Ще го правя с новата реколта, та към края на годината може и да ти кажа резултата.
        П.п. За Кака първака, що най-добър. Ще има се облизва.
        Ъхъ, ъхъ ... Кака държи на първака, щот за после има вероятност нищо да се не случи
        Наздраве, Мрънкало!

        П.П. Виното на тати отказва да тръгне към ферментация. Ако до събота още ми се опъва, ще ходя да му бая.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

        Коментар


        • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

          Да бе да...
          Тва все едно да дадеш виагра на дедо кът теб и да чакаш нова ферментация ( изправяне, демек )
          Те дрождите умрели, останали само некакви модифицирани и изпостарели изчадия, дето щи направят отрова вместо алкохол....

          пп Кът излезне нещо от чучура, моеш да почерпиш Кака с него....

          Наздраве !
          Имам някакви съмнения относно изправността на чучура, ама мое да бъркам
          Наздраве, 4i40!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

          Коментар


          • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

            Да бе да...
            Тва все едно да дадеш виагра на дедо кът теб и да чакаш нова ферментация ( изправяне, демек )
            Те дрождите умрели, останали само некакви модифицирани и изпостарели изчадия, дето щи направят отрова вместо алкохол....

            пп Кът излезне нещо от чучура, моеш да почерпиш Кака с него....

            Наздраве !
            Защо да са умрели. Седят у бидоня и нема къде да бегат. Но плътно затворен бидон с уплътнение. Правя го за пръв път, но наоколо редовно си потретват. Ще го правя с новата реколта, та към края на годината може и да ти кажа резултата.
            П.п. За Кака първака, що най-добър. Ще има се облизва.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

              Не, само захар с вода и то си тръгва пак. Но трябва да е съхранявано добре затворено. Ако е оцетено, трудно се оправя. Аз съм готов да почерпя с гроздова, ама ти не си готов с дюловата. Трудно се прави от стари хора като теб, що требва да борат чувала в казана.
              Да бе да...
              Тва все едно да дадеш виагра на дедо кът теб и да чакаш нова ферментация ( изправяне, демек )
              Те дрождите умрели, останали само некакви модифицирани и изпостарели изчадия, дето щи направят отрова вместо алкохол....

              пп Кът излезне нещо от чучура, моеш да почерпиш Кака с него....

              Наздраве !

              Коментар


              • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

                Добро утро !
                Еййй, като Хитър Петър и Настрадин Ходжа сме.....
                Надлъгваме се кой да изтегли Черния Петър с ракията...

                пп Нещо не разбрах за мат'риала...Добавяш нова плодове към стара заготовка ли ...?

                Наздраве !
                Не, само захар с вода и то си тръгва пак. Но трябва да е съхранявано добре затворено. Ако е оцетено, трудно се оправя. Аз съм готов да почерпя с гроздова, ама ти не си готов с дюловата. Трудно се прави от стари хора като теб, що требва да борат чувала в казана.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

                  Нема поверваш, въпреки буренака, сушата и маната, преливам от домата, та се чудя кво да го права. Добре че малък стана, що при добро поливане хич немаше кой да го бере такво голем, тежък и сочен. Ноооо.... малък домат по-вкусен. Така че си спести кофата и давай дамаджаната. С дюлевката. Тая година дюлата и крушите се изложиха. Приемам всекви завъртяни ракии.
                  Добро утро !
                  Еййй, като Хитър Петър и Настрадин Ходжа сме.....
                  Надлъгваме се кой да изтегли Черния Петър с ракията...

                  пп Нещо не разбрах за мат'риала...Добавяш нова плодове към стара заготовка ли ...?

                  Наздраве !

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

                    Вчера купихме един тон мерло, че за има тати с какво да се забавлява близките един, два месеца - вино, ракия ..., какво стане.
                    Наздраве, Мрънкало!
                    Аз пък направих трето зареждане на миналогодишния матрял и си тръгна без забавяне.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

                      Коо ..?
                      Неее..!

                      Дръто, смятах да ти се обадя, за да ти донеса половин кофа с домати ( НЕВЕРОЯТНИ ) за да имаш за почерпката на родата, но се запих на верандата...
                      От 25 гнезда ( имам си система за отглеждане ) бера по една кофа с домати на седмица ( кофата е от 25 литра..)......
                      На доматена диета съм - сутрин - домати със сирене, на обяд - домати с обяда, вечер - домати с ракия....Голям кеффф....

                      Наздраве !
                      Нема поверваш, въпреки буренака, сушата и маната, преливам от домата, та се чудя кво да го права. Добре че малък стана, що при добро поливане хич немаше кой да го бере такво голем, тежък и сочен. Ноооо.... малък домат по-вкусен. Така че си спести кофата и давай дамаджаната. С дюлевката. Тая година дюлата и крушите се изложиха. Приемам всекви завъртяни ракии.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

                        Боже, Божееее....Спираме пиенето на Тарантул....Нещо се е повредил...Има халюцинации....
                        Привижда ми се, че съм яхнал сиво магаренце, размахвам пойсока си и си пея за буйната младост и нейните недоразумения и неразумности. Още не съм станал разумно и подредено чиче.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

                          Малиииий ...ако дзвер те е раждАл ., ти па кво ли ша си ...
                          Дзверче!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

                            да та няма човек у къщата си ... ни у фторник , ни у петък ... да ни смей да духни ламбата докът си у къщата му ...
                            Дръж светнало постоянно, че ще вземе да задигне... обувалката. Да я питаш за кво й е.

                            Коментар


                            • Наздраве!

                              Добавка: бъди най-взискателен там, разпитвай, съветвай се с келнера, викай оберкелнера/стопанина, ако намериш за добре - това им харесва.

                              Ще споделя мой номер: поискай като/за запознанство с кухнята прости пържени яйца - "докато дамата чете менюто". Бъди готов за въпрос "какви именно?" Избираш тези яйца, които самият ти знаеш и харесваш. Аз съм поръчвал "пържени яйца със сополи", разбраха и изпълниха точно.
                              (Редакция: предполагам, че най-големият шеф е избутал апрентисите отпред тигана, за да изпълни толкова точно това, което поръчах. Хвала им.)

                              През това време си разглеждате мьонюто. ☺️

                              https://m.youtube.com/watch?v=tVq6KSpifno
                              Last edited by grisow; 10.09.2019, 17:12.

                              Коментар


                              • Не съм ходил още, на 08.10 съм там и после ще споделя как и защо
                                Иначе за претъркването, какво да кажа, като в онзи виц - козата си сака пръч. Хайде, за който не го знае

                                Иванчо отсъствал 1 ден от училище и на другия учителката съответно го пита какво е станало.
                                -Ами,отсъствах,защото с тате трябваше да водим козата на пръч.
                                -Абе,Иванчо,баща ти сам не можа ли да я свърши тая работа?
                                -Ми..Той тате и сам може.То и аз мога...ама козата си сака пръч!

                                Наздраве!
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                                Коментар

                                Working...
                                X