Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Чекай, чекай....( оффф, уплахи получих и паническа атака...)
Сега има коронавирус, забранени са "здрависвания", отложи за септември, октомври....некоя година....
Наздраве, tnm !
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Дон Емилио, тя и 60 да е, като я "вкараш", се разрежда с кръвта и концентрацията пада.Отбираш от химията, не го оспорвам и значеш човек има капацитет 7 кила кръв а концентрацията можем да пресметнем по просто тройно правило, ако изключим евентуално изпотяване и ходене до тоалетна
шегувам се и добра вечер.
Тоест според мен, не е важен градуса, а доброто настроение на разреждащите кръвта с по над 60 градуси елексири
Ти разбираш от разреждания, все едно си било акционерче в троянска сливова ( да им изсъхнат сливите.....)
Наздраве за доброто ти настроение !
пп И да не заспиш пак в колата.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А бе, аз мислех реална да го посетя
Наздраве, 4i40!
Сега има коронавирус, забранени са "здрависвания", отложи за септември, октомври....некоя година....
Наздраве, tnm !
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Дон Емилио, тя и 60 да е, като я "вкараш", се разрежда с кръвта и концентрацията пада.Отбираш от химията, не го оспорвам и значеш човек има капацитет 7 кила кръв а концентрацията можем да пресметнем по просто тройно правило, ако изключим евентуално изпотяване и ходене до тоалетна
Тоест според мен, не е важен градуса, а доброто настроение на разреждащите кръвта с по над 60 градуси елексири
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЯ, агрофорумната тема, таман.
Днес си изрязох овошките на вилата, на цвят, направо ме болеше сърцето, ама пусто като ме мързеше по-рано.
пекнах кифтаци и вече нищо не мога да хвана.
много хубаво като пипаш в градината бре, пфууу, всичко забравяш..
Наздраве, кой. кво има
и нр забравяйте:
Ракия под 60° не се пие !!!!Отбираш от химията, не го оспорвам и значеш човек има капацитет 7 кила кръв а концентрацията можем да пресметнем по просто тройно правило, ако изключим евентуално изпотяване и ходене до тоалетна
Коментар
-
Добро утро !
Бах маа му...Два дни изолация и вече съм в депресия.....
Ако трябва да стои човек 14 дни между 24 стени, направо е за централните....
Короната нема да ме гепи, но паническите атаки от лек задух, кашлица или пъм не дайсе Боже да вдигна темтература, ще ме затрие....
Засега имам лек - 50 гр на обяд и 50 гр за вечеря.....
Към 22 ч 50 гр уиски за добър сън....
пп Тарантуле, покислите не се броят за грях бре .!
пп Грую, де ще одиш, че черпиш кът 99 г , фанал короната...? ( споко бре, всички сме под водата при тази криза....)
Коментар
-
Тва не може да съм го писал.....Нещо импровизираш, щот знаеш, че чичката помни 3 минути.....
Всяко виртуално посещение на Тянка е Великден....
Наздраве !
https://www.youtube.com/watch?v=mXm6iY79Q3w
Наздраве, 4i40!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро, тайфата!
Забелязвам, че сър Събев е преминал през реимунизация. и дрегера у Кръчмата отчита ваксинация над 2 промила. Интервенцията е отключила у него желание да се изразява в мерена реч.
Затова ще замоля следващия, който слезе до избата за разни елексири и ваксини да изкара и лирата, де събира прахоляк на някой рафт. Да я връчим на Арахната, та да дрънка на нея като съпровод на дрънканиците на сър. Събев!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЯ, агрофорумната тема, таман.
Днес си изрязох овошките на вилата, на цвят, направо ме болеше сърцето, ама пусто като ме мързеше по-рано.
пекнах кифтаци и вече нищо не мога да хвана.
много хубаво като пипаш в градината бре, пфууу, всичко забравяш..
Наздраве, кой. кво има
и нр забравяйте:
Ракия под 60° не се пие !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеПрииждат тромавите мечки и щъкат златни буболечки.
Припяват им
хипохондрици и апокалиптици.
Най - добре се чувствам между две цици в компанията на алкохолици.
Скоро ще пришпорим бици.
Коментар
-
Ко рече ..?
Кой неверен бре..?
Получих депеша от Св. Петър, че ще ме прати да премина през Чистилището, щот съм отказъл на 2 дузини мацки....
Наздраве !
Коментар
-
Тва не може да съм го писал.....Нещо импровизираш, щот знаеш, че чичката помни 3 минути.....
Всяко виртуално посещение на Тянка е Великден....
Наздраве !
https://www.youtube.com/watch?v=mXm6iY79Q3w
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДа почерпя като за последно сър Събев и хер Начев - трудно приемам забиването на нож в гърба, та затова и на изпроводяк да почерпя, да не кажат, че съм лош човек
На останалите в Кръчмата - наздраве, радвам се, че ви има и сте все така готини. Вас няма да ви черпя, щото съм социално зло и лесно няма да се отървете от мен
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да почерпя като за последно сър Събев и хер Начев - трудно приемам забиването на нож в гърба, та затова и на изпроводяк да почерпя, да не кажат, че съм лош човек
На останалите в Кръчмата - наздраве, радвам се, че ви има и сте все така готини. Вас няма да ви черпя, щото съм социално зло и лесно няма да се отървете от менNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар