Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Аз да не съм габровчанче, че да пестим. У моя алко бая кръв остава.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
След запой се отчита минимално количество кръв в алкохола, бре!!! Не се научи да използваш правилните изрази.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеНай. - дзверското беше и първото голямо напиване на 15 г с коняк Слънчев бряг .Нема нужда да ви обяснявам подробности. Все още не понясам коняк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Оооо, ти си бил съсед. Историците се събирахме в бл. 51. Продължителните запивки не са толкова катастрофални, доколкото организмът привиква. Най-лошо е сутрешното напиване. Ако не са ти заменили кръвта със спирт, де.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Най-дългото е 6 дена пиене без прекъсване. Спане по 2-3 часа в незнайна поза и пак. Изхвърляхме бутилките на терасата - като почнаха да падат от балкона долу се спряхме. Събрахме 12 черни чувала с бутилки, а пласмасовите ги мачкахме ..(домашнярки че бяха гладни студ. години)
Най-запомнящо се - в 94 май беше до зала Христо ботев в студентски.
коктейл - 100 водка+100 мартини и 2 литра бира. И това 6-7 пъти не помня точно.
Извикаха патрулките към 3-4 часа (от 6 вечерта почнахме). Ние си пием 3-4 ченгета ни гледаха. После дойдоха колеги и ни отведоха, уж в изтрезвителното, ама аз успях да им кажа къде живеем(на 150-200м), бл52 и ни закараха дома. Че и 2-ма полицаи ни носиха буквално до стаята.
Айде да не казвам много че ще ме линчувате тука за простотиите. Ама редовно по 6-7 питиета, по едно време по лонг Айлънд се зарибих и като прекалим (до 2х обичайната доза) изтрезнявам с 2 литра бира. Спал съм във всяка кръчма и дискотека
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеЯ разкажете кое ви е най-зверското напиване през живота ви и аз ще ви разкажа за моето
Най-запомнящо се - в 94 май беше до зала Христо ботев в студентски.
коктейл - 100 водка+100 мартини и 2 литра бира. И това 6-7 пъти не помня точно.
Извикаха патрулките към 3-4 часа (от 6 вечерта почнахме). Ние си пием 3-4 ченгета ни гледаха. После дойдоха колеги и ни отведоха, уж в изтрезвителното, ама аз успях да им кажа къде живеем(на 150-200м), бл52 и ни закараха дома. Че и 2-ма полицаи ни носиха буквално до стаята.
Айде да не казвам много че ще ме линчувате тука за простотиите. Ама редовно по 6-7 питиета, по едно време по лонг Айлънд се зарибих и като прекалим (до 2х обичайната доза) изтрезнявам с 2 литра бира. Спал съм във всяка кръчма и дискотека
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнениеЯ разкажете кое ви е най-зверското напиване през живота ви и аз ще ви разкажа за моето
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
Вълчо, пази я, с пушката я пази да не я видя, че ....Ти знайш ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Да ти е жива и здрава девойката!
Наздраве!Ти знайш ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеНаздраве! Имам туканка едни остатъци - 5-6 стъкла ракийка!
Иначе най-голямата красавица прави 16 години.
И каза, че ме обича.
Интересно - и аз - нея!
Но не можех да я прегърна.....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеНаздраве! Имам туканка едни остатъци - 5-6 стъкла ракийка!
И каза, че ме обича.
Интересно - и аз - нея!
ПП. Да не е некоя дамаджана.
Коментар
-
И каза, че ме обича.
Интересно - и аз - нея!
Коментар
Коментар