Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеТова Чичи пак се уреди го догонвам. Ма, не мога го стигна. Твърде надалеч е. Гранитено твърде. Та примирен ще почерпа все пак. Да си знае, че го следваме като доайен и патриарх на кръчмето. Наздраве и пийте по едно за мое здраве! И дълъг, небрежен, доволен, преуспешен живот! Тцъ, тцъ, тцъ, хич съм нагъл, а?
За товое здраве - наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Това Чичи пак се уреди го догонвам. Ма, не мога го стигна. Твърде надалеч е. Гранитено твърде. Та примирен ще почерпа все пак. Да си знае, че го следваме като доайен и патриарх на кръчмето. Наздраве и пийте по едно за мое здраве! И дълъг, небрежен, доволен, преуспешен живот! Тцъ, тцъ, тцъ, хич съм нагъл, а?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Пий през маската. Ще филтрира семките от лемончето.
От мен за всички в храма по една ладна Загорска, или кой какво душа му сака!
Наздраве!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Не се ли прокрадваше тук таме, че поръчвал и асеновградски мавруд?
Наздраве! Нещо джинфисче, ще направи ли някой, че съм с ръкавици и маска....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Не се ли прокрадваше тук таме, че поръчвал и асеновградски мавруд?
Наздраве! Нещо джинфисче, ще направи ли някой, че съм с ръкавици и маска....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеИз фейса ми попадна едно поучително материалче, та ви го предлагам като светъл пример:
https://e-vestnik.bg/24506/charchil-...WCgIm1wIhMg6XT
Наздраве! Нещо джинфисче, ще направи ли някой, че съм с ръкавици и маска....И това ще мине ...
Коментар
-
Из фейса ми попадна едно поучително материалче, та ви го предлагам като светъл пример:
https://e-vestnik.bg/24506/charchil-...WCgIm1wIhMg6XT
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
https://www.youtube.com/watch?v=QKUv83Pxn8E
Да помогна на Тарантул с пускането по младата яфъска.....( прая му реклама, къф е пъргавел...)
Назраве !
Коментар
-
Добро утро !
https://www.youtube.com/watch?v=QKUv83Pxn8E
Да помогна на Тарантул с пускането по младата яфъска.....( прая му реклама, къф е пъргавел...)
Назраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Кака, както казах е кака. Това, че 4i40 не прави разлика между ябълка и слива си е негов проблем
Наздраве, Мрънкало!
А даже и дума не обели, само с погледНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Отпреди три-четири дни се изказах, че ми прилича на фалшив профил. Даже по стил ми мяза на Амстердамката. Ма, да не я набеждавам. Не, че не го направих вече.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Май имаше нещо заплетено из темата за Криси, но не сме Фокс Мълдър, за да разплитаме
Като се сетих за мълдър - имаше в този персонаж нещо интересно, особено когато действаха в дует с верната приятелка пазителка Съли. Не се усетих, да прегледам някоя древна серия през карантината (карантията, както я наричаше Грую)Сложих 1-2 кила от тая пуста карантия и сега не ми се свалят.
А и лечебни билки "Тънимъни" не ми се пият, че повече от месец ми омръзнаха и предпочитам чаша ладна бира за компания
НаздравеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Май имаше нещо заплетено из темата за Криси, но не сме Фокс Мълдър, за да разплитаме
Като се сетих за мълдър - имаше в този персонаж нещо интересно, особено когато действаха в дует с верната приятелка пазителка Съли. Не се усетих, да прегледам някоя древна серия през карантината (карантията, както я наричаше Грую)Сложих 1-2 кила от тая пуста карантия и сега не ми се свалят.
А и лечебни билки "Тънимъни" не ми се пият, че повече от месец ми омръзнаха и предпочитам чаша ладна бира за компания
Коментар
Коментар