Първоначално изпратено от ярък
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мрънкало, моето проклето псе има повече дипломи, грамоти и купи от нас с теб взети заедно. Не печели само там, къде не си разходи козинката.
Наздраве!
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Я, дъртата заядлива кака се появила. Явно е загубила некое кучешко съревнование и е дошла да лее сълзи и да приема утешения. Нема страшно, Како, с оня палаш дори да губиш, пак ще те носят на ръце, щото си хубава жена и от Близкия изток даже идват да те оглеждат. Колкото до вискиото, дори 10 грама не си позволявам, освен ако не е некое файн. Пия си водка и ракия и се тупам по тумбачето. Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мъка, мъкаааа! Това с третата чаша явно е фигуративно казано. Предвид ЕГН ти най-вероятно падаш под масата след втората.
Наздраве, Мръни!Last edited by Trakatrak; 19.08.2024, 21:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Абе, уиски ли е, не ми го хвали. То само ще се обади след третата чаша.
Наздраве, Мръни!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнениеИ тук с едно наздраве - знаете ли, че цялото име на ‘Jack Daniel`s’ е : ‘Jack Daniel`s old time old No.7 brand quality Tennessee sour mash whiskey’
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнениеДобро утро !
Една препоръка към 60+ годишните ( подразбира се, че има личен пример..) :
Забраняват се и трите благинки следващите 10 дни....
Сутрин от 10-12 дрямка а следобед сиеста ( за разнообразие на изказа ).
Наздраве с айрянче !
пп Начи, щот е с безалкохолно, с кака няма да се чукаме......
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
кои тез 3-те благинки? - бира-вино-ракия или свинско-телешко-агнешко или .....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнениеДобро утро !
Наздраве с айрянче !
пп Начи, щот е с безалкохолно, с кака няма да се чукаме......Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Добро утро !
Наздраве с айрянче !
пп Начи, щот е с безалкохолно, с кака няма да се чукаме......
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОт мен наздравицата, Тарантулчо
като сте захванали таз философска тематика за живота и продължението из отвъдното, да споделя, че от няколко дни се сещам за Ender, щеше да има рожден ден вчера (или днес) а вместо това ще има 6 месеца откакто замина.Много ми липсва тези дни, може би свързано с датите, но това е живота.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОт мен наздравицата, Тарантулчо
като сте захванали таз философска тематика за живота и продължението из отвъдното, да споделя, че от няколко дни се сещам за Ender, щеше да има рожден ден вчера (или днес) а вместо това ще има 6 месеца откакто замина.Много ми липсва тези дни, може би свързано с датите, но това е живота.
- 1 like
Коментар
Коментар