Кой тоз? Чиче ли? Дипли книжки с вицове за габровчанки. Много му е весело. Даже се скъсал от смях и сега се подлепя. С Ц 200. Честит празник... на габровчанки!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Донеси вина, кърчмарице,
румено као твое лице.
Дай да пием, тугу да разбием,
сърце ме боли, хоче да те зволи.
Српска кафанска, валс-бостон.
https://youtube.com/watch?v=5xHnVmkEbJQLast edited by Turbolan; 27.03.2024, 17:01.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнениеИ честита пролет, еврибади
Коментар
-
Честит 8 март на всички посетителки в Кръчмата !
Айде Кака да почерпи с нещо вкусно, дето е висяло на терасата, а Леля да пусне нещо за душата...
Тарантул ще сервира и ще танци между масите.
пп Днес се събудих с мъдра мисъл за празника( за да не се харча за цветя и подаръци...)
Ако стиснеш ръката на жена и се усещат мазоли, я поздравяваш, ако е мека и изнежена, начи не празнува празника на Трудовите жени....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнениеНа снимката на Грую прасето е черно.
Некъде Радичков беше писал, че таа порода (но в Северозападна) е зла и непитомна и нефелна, за да я гледаш в кошара, щото слабо наддава.
И тамошният селянин просто ги пускал свинята низ планин сама да се рани и чааак зимъска ин ги прибирал доле с тояги и голема олелия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Те тия са от специална порода, изглежда. Преди тридесетина години около бургаската Варвара пасяха свободно черни прасета, та хората ги бъркаха с глигани. Бяха от специална порода, май от Североизточна България, чието месо не беше тлъсто и сами си търсеха храната, пък после се прибираха. Опитваха се тук-там индустриално да ги отглеждат, ма май не им излезе сметката. Докато в Спанията не само конкуренция, но и търсене има.
Некъде Радичков беше писал, че таа порода (но в Северозападна) е зла и непитомна и нефелна, за да я гледаш в кошара, щото слабо наддава.
И тамошният селянин просто ги пускал свинята низ планин сама да се рани и чааак зимъска ин ги прибирал доле с тояги и голема олелия.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Като човек дето е ял всяка година от 4 бута по "еленски" грам не се впечатлявам. Имахме специална изба само за бутовете, с прозорци без стъкла, с мрежа. И бутовете бяха по 30-40кг не некви 10-на гърбави кльоштаци
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не ни отвличай вниманието с части от мумии. Наливай от консерванта.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеКво е това сладко бре, я по-сериозно. Айде поздрави от Андалусия
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеКво е това сладко бре, я по-сериозно. Айде поздрави от Андалусия
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар