Първоначално изпратено от ярък
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Специално за нашто Дърто Чиче, щото за мазните му борби с нашта Кака Меца му се искало хем да му е сладко, хем да му е меко, хем да му е русо. А па она била хем кисела, хем ръбата, хем черничка. Дано па я тръшне с таа подкрепа. На тепиха да я тръшне, не на масата или на кревата. Щото на тепиха е разрешено сички да киризят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Да, оредяват редичките, тарнтулчо. Затова се радваме така сърдечно, че чичо държи фронта и не смята да развява бели байряци
а ти като полендаче също държиш и подрязваш дръвчета, лознички и други зеленилки да може да разлистват и цъфтят, пчеличките да жужят за нова реколта назад към природата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Нашто Чиче е толкова древно, че вече се чудим дали е жив или е само кости и мощи. Важното е да мърда и да ядосва онова каке от центра на географията. Те са скачена система и тя, кога го фане, ще му прелее от своите излишества. И ще се получи едно румено, окръглено, мустакато чиче, каквото не е било от Европейската война насам. Наздраве и здраве да е за всички форумни активисти и капацитети, че нещо почнаха да оредяват!
а ти като полендаче също държиш и подрязваш дръвчета, лознички и други зеленилки да може да разлистват и цъфтят, пчеличките да жужят за нова реколта назад към природата
- 1 like
Коментар
-
Аааааа, не ме набеждавай. За технико- тактическите данни на каката от Центъра нищо конкретно не съм споменал. Пред нейната заплашителност си мълча и се права на ударен, за да не ме ударят реално и актуално А шък ти щом си вече подготвен за близка среща от Пети вид с това извъннормално, надарено с магичните сили на карабината същество, тръгвай. Мини покрай мен да ти дам торба сухари и докато стигнеш при нея да си ги изял и ти да си станал на сухар. Дано като в приказката реши, че не ставаш за дъвчене и преглъщане. Наздраве и да заслепяваш ефективно.
Иначе да съм мъж и сам мога.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнениеКой, кой...?
Сега съм направил 25 лицеви опори, след час още толкова ...
Твоя Немощ, как си мислиш, че трябва да се готви един мъж за среща с Баба Меца ( спомена, че е към 75 кила мускул и злоба...) ?
Наздраве !Last edited by Trakatrak; 23.02.2024, 15:27.
Коментар
-
Нашто Чиче е толкова древно, че вече се чудим дали е жив или е само кости и мощи. Важното е да мърда и да ядосва онова каке от центра на географията. Те са скачена система и тя, кога го фане, ще му прелее от своите излишества. И ще се получи едно румено, окръглено, мустакато чиче, каквото не е било от Европейската война насам. Наздраве и здраве да е за всички форумни активисти и капацитети, че нещо почнаха да оредяват!
Сега съм направил 25 лицеви опори, след час още толкова ...
Твоя Немощ, как си мислиш, че трябва да се готви един мъж за среща с Баба Меца ( спомена, че е към 75 кила мускул и злоба...) ?
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Жив е той жив е (което ни радва сърдечно)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнениеЧекай малко, че се изпОтих...
Махнаха ми конците и дофтурите казаха да не се гърча много.( нали си наясно, че ич не се оправдавам в момента...)
Дедо Петър ми вика:
"Сега не те пускам през вратата, че имаш много неизпълнени обещания...към дамите"
Наздраве, Тнм !
Жив е той жив е (което ни радва сърдечно)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Само кажи на коя страница си се вторачил и те започвам.
Наздраве, Ярък!
Махнаха ми конците и дофтурите казаха да не се гърча много.( нали си наясно, че ич не се оправдавам в момента...)
Дедо Петър ми вика:
"Сега не те пускам през вратата, че имаш много неизпълнени обещания...към дамите"
Наздраве, Тнм !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мисля, време е ти да придобие центрофугиран вид, а не всеки път да пробутваш Чичо на първа линия.
Наздраве, Мръни!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеОтлично! Ше й създам ярки емоции, кога те докопа и почне да те изтисква като мокро пране, а после те изглади като сухо пране. Междувременно ще погълнеш и мръсната вода с пяната от легена, в който те е борила и мачкала два-три часа. Горчиво! Ъъъ, пардон, да ти е сладко, исках да кажа.
П.п. Вече не съм много слабичък. Вчера па ми се изду тумбачето. Старост-нерадост! Но ти тия работи ги разбираш по-добре.
Наздраве, Мръни!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар