Да не се самозабравяме. Днес е ден на Св. Трифон, покровител на лозари и винари. Денят на лозетата, избите и пиянделите е след 13 (тринадесет) дни. Дотогава пийте спокойно, деца на лозата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЮруш на трапезата! Антоновден е! Блажи се апсолутно съвестно и неугризително. Част от масата се зае от другарките на Кака Тянка Де Муха Осмянка. Макар че са гладни партизанки, масата е голема, ще има за всички. Особено за Кака, която нема никви притеснения, дето не е почерпила преди пет дена, а и днеска не ще да черпи. Нека тика до насита и после до пресита. Да я видим как ще бега пред Калеко Мечо. Май ше и се наложи да се престорва на Леля Меца. Мани, мани... Наздраве за Тончовците и за Антонелите!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Юруш на трапезата! Антоновден е! Блажи се апсолутно съвестно и неугризително. Част от масата се зае от другарките на Кака Тянка Де Муха Осмянка. Макар че са гладни партизанки, масата е голема, ще има за всички. Особено за Кака, която нема никви притеснения, дето не е почерпила преди пет дена, а и днеска не ще да черпи. Нека тика до насита и после до пресита. Да я видим как ще бега пред Калеко Мечо. Май ше и се наложи да се престорва на Леля Меца. Мани, мани... Наздраве за Тончовците и за Антонелите!
Last edited by Trakatrak; 18.01.2024, 22:07.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ай наздраве, компанията - аз се стягам за Мадейра след няколко седмици, че едно време чиче щеше да води тнм натам, ама май си остана само с пожеланията А какво е станало с Бате Пешо, някой знае ли, че гледам и разни съболезнования взеха да се мяркат за разни индивиди в кръчмата?
Наздраве!
П.П. За бай Пешо прочетох в другата тема, но без никакви подробности.
Пух да пръстта над напусналите ни съфорумци!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБлагодаря на всички за поздравите и пожеланията!
Днес е редно Мрънкалото да почерпи и да обере овациите.
За негово здраве, наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Добро утро и честит ми виртуален имен ден! Да съм жива и здрава още дълги години, че да има кой да вдига кръвното налягане и кръвната захар / възможно е и други физиология/на Мръни!
В очакване Мрънкалото да рипне и да зареди масите с едене и пияне, сядам кротко и чистя оптиката на карабината.
За мое здраве!
Честит имен ден Кака, да си ни жива и здрава, и да продължаваш да пръскаш любвеобилност във всичките и форми.
НаздравеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Добро утро и честит ми виртуален имен ден! Да съм жива и здрава още дълги години, че да има кой да вдига кръвното налягане и кръвната захар / възможно е и други физиология/на Мръни!
В очакване Мрънкалото да рипне и да зареди масите с едене и пияне, сядам кротко и чистя оптиката на карабината.
За мое здраве!
Вижте я къде се е укрила и заобиколила със съмишленички по избягване на задължението за почерпане и удовлетворяване на жадната за обгрижване и приласкаване народна маса.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4145889[/ATTACH] Кръчмата пращи по шевовете си, препълнена от мераклии да бъдат почерпени за Татянинден. Именячката се е успала или се е стаила, панирана от широкия интерес към скромната й личност. Наместо нея един пес върти опашка пред кибиците, които вече се питат, дали някоя по-могъща веща жена не е превърнала чаканата Тянка във въртиопашка. Не, че преди не беше.
За мое здраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Кръчмата пращи по шевовете си, препълнена от мераклии да бъдат почерпени за Татянинден. Именячката се е успала или се е стаила, панирана от широкия интерес към скромната й личност. Наместо нея един пес върти опашка пред кибиците, които вече се питат, дали някоя по-могъща веща жена не е превърнала чаканата Тянка във въртиопашка. Не, че преди не беше.
Last edited by Trakatrak; 12.01.2024, 09:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Радвам се, да ви чуя Чичо. Тази конверсия на акаунти ни обърка, но по-важно е че те знаем вече и че си в пълно присъствие на духа
Наздраве ти, че си прескочил, каквото си скочил и си цопнал в локвата. И при все това и жената не си изоставил.
Да сте живи и здрави обитателите тъдява включая най-вече "полендаците" и представителите на ловно дружество Бендида. Това въпреки себе си го казвам, : (понеже съм за това, да има щастливи ама и незастреляни жиуотни)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
Бях чувал за него, че сменил работата, колата, апартамента и смятал да менка жената, но като чел съответната тема във форума и коментарите в нея се отказал...
От мен ЧНГ с пожелание за ЗДРАВЕ !!!
ЯрЪк си пасвал с карЪк....Убавите хора кът г-н Тарантул, светлата Кака, добрата ЛЕЛЯ и винаги добронамереното Прецаканко и т.н. яли, пили и се веселили (а г-н Тарантул си помечтавал за още нещо... ) по празниците, аз борих тромбофлебит стигнал до дълбоката вена и се хилих кът идиот как мога да съм толкова тъп, та не отида на лекар 6 дни....Сега казват, че съм прескочил трапа, но мога да цопна в една локва....
Наздраве !!!
Наздраве ти, че си прескочил, каквото си скочил и си цопнал в локвата. И при все това и жената не си изоставил.
Да сте живи и здрави обитателите тъдява включая най-вече "полендаците" и представителите на ловно дружество Бендида. Това въпреки себе си го казвам, : (понеже съм за това, да има щастливи ама и незастреляни жиуотни)
Коментар
Коментар