If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пролетта е тежък сезон за Кръчмата, що запасите с вино и ракия са на привършване и Кака брои укорително чашките с назидателно напомняне "Ти вчера май пак пи." А пиячите са се наредили покрай прозорците и размечтано заглеждат цъфтящите сливи.Поне до първата слана.
Честит 8 март на всички посетителки в Кръчмата !
Айде Кака да почерпи с нещо вкусно, дето е висяло на терасата, а Леля да пусне нещо за душата...
Тарантул ще сервира и ще танци между масите.
пп Днес се събудих с мъдра мисъл за празника( за да не се харча за цветя и подаръци...)
Ако стиснеш ръката на жена и се усещат мазоли, я поздравяваш, ако е мека и изнежена, начи не празнува празника на Трудовите жени....
Те тия са от специална порода, изглежда. Преди тридесетина години около бургаската Варвара пасяха свободно черни прасета, та хората ги бъркаха с глигани. Бяха от специална порода, май от Североизточна България, чието месо не беше тлъсто и сами си търсеха храната, пък после се прибираха. Опитваха се тук-там индустриално да ги отглеждат, ма май не им излезе сметката. Докато в Спанията не само конкуренция, но и търсене има.
На снимката на Грую прасето е черно.
Некъде Радичков беше писал, че таа порода (но в Северозападна) е зла и непитомна и нефелна, за да я гледаш в кошара, щото слабо наддава.
И тамошният селянин просто ги пускал свинята низ планин сама да се рани и чааак зимъска ин ги прибирал доле с тояги и голема олелия.
Като човек дето е ял всяка година от 4 бута по "еленски" грам не се впечатлявам. Имахме специална изба само за бутовете, с прозорци без стъкла, с мрежа. И бутовете бяха по 30-40кг не некви 10-на гърбави кльоштаци
Те тия са от специална порода, изглежда. Преди тридесетина години около бургаската Варвара пасяха свободно черни прасета, та хората ги бъркаха с глигани. Бяха от специална порода, май от Североизточна България, чието месо не беше тлъсто и сами си търсеха храната, пък после се прибираха. Опитваха се тук-там индустриално да ги отглеждат, ма май не им излезе сметката. Докато в Спанията не само конкуренция, но и търсене има.
Не ни отвличай вниманието с части от мумии. Наливай от консерванта.
Като човек дето е ял всяка година от 4 бута по "еленски" грам не се впечатлявам. Имахме специална изба само за бутовете, с прозорци без стъкла, с мрежа. И бутовете бяха по 30-40кг не некви 10-на гърбави кльоштаци
Тарантуле, кви са тези сладинки, бре ?
Ти за диабет Т2, чувал ли си ?
От 22 през 15 и сега 6.6 знаиш ли как се постига ?
Диета, работа, секс и разходки ( и леки хапове ). Това е !
Толумбички, пастички и други благинки са за младежи като теб...
Наздраве !
Знаех си аз! Най-после си призна столетната обремененост и интелектуална обърканост. Гони те Демент-чо, ама кога ли ша та фани? Наздраве и наздравиците също ги разреждай, що не мож им хванеш края!
Тарантуле, кви са тези сладинки, бре ?
Ти за диабет Т2, чувал ли си ?
От 22 през 15 и сега 6.6 знаиш ли как се постига ?
Диета, работа, секс и разходки ( и леки хапове ). Това е !
Толумбички, пастички и други благинки са за младежи като теб...
Наздраве !
Специално за нашто Дърто Чиче, щото за мазните му борби с нашта Кака Меца му се искало хем да му е сладко, хем да му е меко, хем да му е русо. А па она била хем кисела, хем ръбата, хем черничка. Дано па я тръшне с таа подкрепа. На тепиха да я тръшне, не на масата или на кревата. Щото на тепиха е разрешено сички да киризят.
Коментар