IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
    Ближи си крема и започвай сама. Аз съм малце болнав и покашлювам, за да ти намекна, че дори кога те черпа с крем с ром, а не с обратното, ме заболява сърцето. Нали и аз донейде съм габровец. Ама от Беломорието.
    Мажи си изнежените гърди с противовъзпалителни кремчета ( фелоран и сие...)

    Ейй, трети братчед, откъде ти е корена бре ?

    Коментар


    • Ближи си крема и започвай сама. Аз съм малце болнав и покашлювам, за да ти намекна, че дори кога те черпа с крем с ром, а не с обратното, ме заболява сърцето. Нали и аз донейде съм габровец. Ама от Беломорието.
      Attached Files

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
        Кой тоз? Чиче ли? Дипли книжки с вицове за габровчанки. Много му е весело. Даже се скъсал от смях и сега се подлепя. С Ц 200. Честит празник... на габровчанки!
        Хисторик, не се дърпай - сипи и да се започва.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

        Коментар


        • Кой тоз? Чиче ли? Дипли книжки с вицове за габровчанки. Много му е весело. Даже се скъсал от смях и сега се подлепя. С Ц 200. Честит празник... на габровчанки!

          Коментар


          • Къде е оня шегаджия, дето го раздава историк, че да почерпи!? Щото българските историци по чувство за хумор, изостават сал от македонските си колеги.
            Наздраве, Мрънкало!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

            Коментар


            • Донеси вина, кърчмарице,
              румено као твое лице.
              Дай да пием, тугу да разбием,
              сърце ме боли, хоче да те зволи.

              Српска кафанска, валс-бостон.


              https://youtube.com/watch?v=5xHnVmkEbJQ
              Last edited by Turbolan; 27.03.2024, 16:01.

              Коментар


              • Честита ви пролет (на патеричка)
                Ай наздраве че щърковете дойдоха

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение
                  И честита пролет, еврибади
                  Пролетта е тежък сезон за Кръчмата, що запасите с вино и ракия са на привършване и Кака брои укорително чашките с назидателно напомняне "Ти вчера май пак пи." А пиячите са се наредили покрай прозорците и размечтано заглеждат цъфтящите сливи.Поне до първата слана.

                  Коментар


                  • И честита пролет, еврибади

                    Коментар


                    • Честит празник! Ангажираните да почерпят. Ако са отговорни и отзивчиви. Моля!

                      Коментар


                      • Честит 8 март на всички посетителки в Кръчмата !
                        Айде Кака да почерпи с нещо вкусно, дето е висяло на терасата, а Леля да пусне нещо за душата...
                        Тарантул ще сервира и ще танци между масите.

                        пп Днес се събудих с мъдра мисъл за празника( за да не се харча за цветя и подаръци...)
                        Ако стиснеш ръката на жена и се усещат мазоли, я поздравяваш, ако е мека и изнежена, начи не празнува празника на Трудовите жени....

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
                          На снимката на Грую прасето е черно.

                          Некъде Радичков беше писал, че таа порода (но в Северозападна) е зла и непитомна и нефелна, за да я гледаш в кошара, щото слабо наддава.

                          И тамошният селянин просто ги пускал свинята низ планин сама да се рани и чааак зимъска ин ги прибирал доле с тояги и голема олелия.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

                            Те тия са от специална порода, изглежда. Преди тридесетина години около бургаската Варвара пасяха свободно черни прасета, та хората ги бъркаха с глигани. Бяха от специална порода, май от Североизточна България, чието месо не беше тлъсто и сами си търсеха храната, пък после се прибираха. Опитваха се тук-там индустриално да ги отглеждат, ма май не им излезе сметката. Докато в Спанията не само конкуренция, но и търсене има.
                            На снимката на Грую прасето е черно.

                            Некъде Радичков беше писал, че таа порода (но в Северозападна) е зла и непитомна и нефелна, за да я гледаш в кошара, щото слабо наддава.

                            И тамошният селянин просто ги пускал свинята низ планин сама да се рани и чааак зимъска ин ги прибирал доле с тояги и голема олелия.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                              Като човек дето е ял всяка година от 4 бута по "еленски" грам не се впечатлявам. Имахме специална изба само за бутовете, с прозорци без стъкла, с мрежа. И бутовете бяха по 30-40кг не некви 10-на гърбави кльоштаци
                              Те тия са от специална порода, изглежда. Преди тридесетина години около бургаската Варвара пасяха свободно черни прасета, та хората ги бъркаха с глигани. Бяха от специална порода, май от Североизточна България, чието месо не беше тлъсто и сами си търсеха храната, пък после се прибираха. Опитваха се тук-там индустриално да ги отглеждат, ма май не им излезе сметката. Докато в Спанията не само конкуренция, но и търсене има.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

                                Не ни отвличай вниманието с части от мумии. Наливай от консерванта.
                                Като човек дето е ял всяка година от 4 бута по "еленски" грам не се впечатлявам. Имахме специална изба само за бутовете, с прозорци без стъкла, с мрежа. И бутовете бяха по 30-40кг не некви 10-на гърбави кльоштаци
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                                Коментар

                                Working...
                                X