IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да не се самозабравяме. Днес е ден на Св. Трифон, покровител на лозари и винари. Денят на лозетата, избите и пиянделите е след 13 (тринадесет) дни. Дотогава пийте спокойно, деца на лозата.

Last edited by Trakatrak; 01.02.2024, 12:21.

Коментар

• Добре че повдигна темата, че се беше загубила
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Честит патронен празник на клиентела на Кръчмата!
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
          Юруш на трапезата! Антоновден е! Блажи се апсолутно съвестно и неугризително. Част от масата се зае от другарките на Кака Тянка Де Муха Осмянка. Макар че са гладни партизанки, масата е голема, ще има за всички. Особено за Кака, която нема никви притеснения, дето не е почерпила преди пет дена, а и днеска не ще да черпи. Нека тика до насита и после до пресита. Да я видим как ще бега пред Калеко Мечо. Май ше и се наложи да се престорва на Леля Меца. Мани, мани... Наздраве за Тончовците и за Антонелите!

Мрънкони, народът сал гледа без да пипа. Къдей уловката? Салмонела, дифтерия или цианов калий, скрънзо?
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

• Юруш на трапезата! Антоновден е! Блажи се апсолутно съвестно и неугризително. Част от масата се зае от другарките на Кака Тянка Де Муха Осмянка. Макар че са гладни партизанки, масата е голема, ще има за всички. Особено за Кака, която нема никви притеснения, дето не е почерпила преди пет дена, а и днеска не ще да черпи. Нека тика до насита и после до пресита. Да я видим как ще бега пред Калеко Мечо. Май ше и се наложи да се престорва на Леля Меца. Мани, мани... Наздраве за Тончовците и за Антонелите!

Last edited by Trakatrak; 18.01.2024, 22:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ай наздраве, компанията - аз се стягам за Мадейра след няколко седмици, че едно време чиче щеше да води тнм натам, ама май си остана само с пожеланията А какво е станало с Бате Пешо, някой знае ли, че гледам и разни съболезнования взеха да се мяркат за разни индивиди в кръчмата?
              Не на Мадейра, а някъде из Южна Португалия. Името на плажа беше трудно за произнасяне, камо ли за запомняне.
              Наздраве!

П.П. За бай Пешо прочетох в другата тема, но без никакви подробности.
              Пух да пръстта над напусналите ни съфорумци!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Благодаря на всички за поздравите и пожеланията!
                Днес е редно Мрънкалото да почерпи и да обере овациите.
                За негово здраве, наздраве!
                Ай наздраве, компанията - аз се стягам за Мадейра след няколко седмици, че едно време чиче щеше да води тнм натам, ама май си остана само с пожеланията А какво е станало с Бате Пешо, някой знае ли, че гледам и разни съболезнования взеха да се мяркат за разни индивиди в кръчмата?
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Благодаря на всички за поздравите и пожеланията!
                  Днес е редно Мрънкалото да почерпи и да обере овациите.
                  За негово здраве, наздраве!
                  Мечо

Коментар

• ЧИД на Кака !
                    Да е здрава и късметлийка !
                    Да почерпи, но по малко....
                    Щот тоз суджук дето го е направила, трябва да стигне за целокупната Кръчма, родата( и на снахата....) и част от колегите....
                    Пиенето, ех, пиенето и то с по 5 мл....ноооо, качествено.....
                    Наздраве !

Коментар

Добро утро и честит ми виртуален имен ден! Да съм жива и здрава още дълги години, че да има кой да вдига кръвното налягане и кръвната захар / възможно е и други физиология/на Мръни!
                      В очакване Мрънкалото да рипне и да зареди масите с едене и пияне, сядам кротко и чистя оптиката на карабината.
                      За мое здраве!

Честит имен ден Кака, да си ни жива и здрава, и да продължаваш да пръскаш любвеобилност във всичките и форми.

Наздраве
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Добро утро и честит ми виртуален имен ден! Да съм жива и здрава още дълги години, че да има кой да вдига кръвното налягане и кръвната захар / възможно е и други физиология/на Мръни!
                        В очакване Мрънкалото да рипне и да зареди масите с едене и пияне, сядам кротко и чистя оптиката на карабината.
                        За мое здраве!
                        Безобразие! Публиката на цел стадион (от втора група футбалерски отбор) чека Нейна Замътеност Мътеница Тянка да раздаде кибапчетата и надиниците, а тя се събрала с приятелки и си правят политична сбирка. Аман от суфражетки! Да слиза в избата и да налива по шишетата - за всеки по две. Дано са я научили да смята, що това не е като преброяване на дивите мечки.

Вижте я къде се е укрила и заобиколила със съмишленички по избягване на задължението за почерпане и удовлетворяване на жадната за обгрижване и приласкаване народна маса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                          [ATTACH=CONFIG]n4145889[/ATTACH] Кръчмата пращи по шевовете си, препълнена от мераклии да бъдат почерпени за Татянинден. Именячката се е успала или се е стаила, панирана от широкия интерес към скромната й личност. Наместо нея един пес върти опашка пред кибиците, които вече се питат, дали някоя по-могъща веща жена не е превърнала чаканата Тянка във въртиопашка. Не, че преди не беше.

За мое здраве!
                          Мечо

Коментар

• Click image for larger version

Name:	image_27201.jpg
Views:	1
Size:	12.3 КБ
ID:	4145889
                            Кръчмата пращи по шевовете си, препълнена от мераклии да бъдат почерпени за Татянинден. Именячката се е успала или се е стаила, панирана от широкия интерес към скромната й личност. Наместо нея един пес върти опашка пред кибиците, които вече се питат, дали някоя по-могъща веща жена не е превърнала чаканата Тянка във въртиопашка. Не, че преди не беше.

Last edited by Trakatrak; 12.01.2024, 09:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Радвам се, да ви чуя Чичо. Тази конверсия на акаунти ни обърка, но по-важно е че те знаем вече и че си в пълно присъствие на духа
                              Наздраве ти, че си прескочил, каквото си скочил и си цопнал в локвата. И при все това и жената не си изоставил.
                              Да сте живи и здрави обитателите тъдява включая най-вече "полендаците" и представителите на ловно дружество Бендида. Това въпреки себе си го казвам, : (понеже съм за това, да има щастливи ама и незастреляни жиуотни)
                              Ма, тая ярка фигура онова старото Чиче ли било? Ква жена ше сменя, то едва крета, мадами му се привиждат. Я, да си гледа къра, че къфто е кърък, пак ше му мине некоя първоаприлска слана, та покрай него ще пострадат и съседите му. Наздраве и каня утре целата компания у локала, що утре локалната кака е именячка и ще черпи с ентусиазъм! Умерен.

Коментар

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение

Бях чувал за него, че сменил работата, колата, апартамента и смятал да менка жената, но като чел съответната тема във форума и коментарите в нея се отказал...
                                От мен ЧНГ с пожелание за ЗДРАВЕ !!!
                                ЯрЪк си пасвал с карЪк....Убавите хора кът г-н Тарантул, светлата Кака, добрата ЛЕЛЯ и винаги добронамереното Прецаканко и т.н. яли, пили и се веселили (а г-н Тарантул си помечтавал за още нещо... ) по празниците, аз борих тромбофлебит стигнал до дълбоката вена и се хилих кът идиот как мога да съм толкова тъп, та не отида на лекар 6 дни....Сега казват, че съм прескочил трапа, но мога да цопна в една локва....
                                Наздраве !!!
                                Радвам се, да ви чуя Чичо. Тази конверсия на акаунти ни обърка, но по-важно е че те знаем вече и че си в пълно присъствие на духа
                                Наздраве ти, че си прескочил, каквото си скочил и си цопнал в локвата. И при все това и жената не си изоставил.
                                Да сте живи и здрави обитателите тъдява включая най-вече "полендаците" и представителите на ловно дружество Бендида. Това въпреки себе си го казвам, : (понеже съм за това, да има щастливи ама и незастреляни жиуотни)

Коментар

Working...
                                X