Ох, вчера опитвах новата сливова, ама от старата реколта. А някои харесват ракия от чучура. Гади ми се и от миризма, и от вкус. Добре че имаше и грозданка за оправяне на вкуса. И беконче от Лидл мариновано. В случая пресоленкото помагаше. А пък на теферич всичко си е по-сладко от ресторантското.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Добро утро, тайфата! https://www.youtube.com/watch?v=GP7zpdwo3Xo
Стари Бен, нека утрото да е вече по-добро и по-добър да е денят!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
двамцата със Съкровището изповядваме определена житейска философия, при която наместо да се пази линия, се пази окръжност.
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Доста вярни неща си казал, но трябва да се съгласиш с твърдението ми, че не е толкова тя - самата, която се прехласва по окръжностите...
По-скоро тя е убедена в правотата на мнението си, че НИЕ сме, които се прехласваме, особено, когато окръжностите /или полукълбата/ са разположени на нивАта - леко долу, пред погледа ни...
Само предполагам, че е така, но може и да греша, т.е. - предположението ми не е предложение за инвестиционно решение...))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Аааааа, имат нужда, имат. Не знам дали си виждал снимката на Кака, де преди висеше в профила й. Едно такова слабичко, русичко, с присмехулен, нагъл, коварен поглед. Демек само да ми паднеш на мушката(та), че и на мерника. Ама не може се върне вече на това богоугодно състояние. Уви! Затова сега така фучи и се прехласва по окръжностите. Ала с умиление си спомня кога беше линийка. Наздраве за младостта, в която си оставаме, ако сме я изживели!
Доста вярни неща си казал, но трябва да се съгласиш с твърдението ми, че не е толкова тя - самата, която се прехласва по окръжностите...
По-скоро тя е убедена в правотата на мнението си, че НИЕ сме, които се прехласваме, особено, когато окръжностите /или полукълбата/ са разположени на нивАта - леко долу, пред погледа ни...
Само предполагам, че е така, но може и да греша, т.е. - предположението ми не е предложение за инвестиционно решение...))
Коментар
-
Как ли пък не. Шъ чета книга за зарито съкровище и ще мечтая за дървен крак и превръзка на окото!? Ходи на дофтор, та се прегледай, че веке съвсем си взел да даваш фира при прогнозите.
Наздраве!
Коментар
-
Жалко е, че не пиеш бира. От нея се отслабва!
Оффф, забравих, че дамите тук - нямате необходимост да отслабвате...
Коментар
-
Аз изповядвам друга житейска философия /малко сложно звучи на пръв поглед/: женското тяло е съвкупност от съхранени овални форми, които с времето все по-целенасочено доказват съществуването на гравитационната сила на привличането на телата от земята...
Любов от разстояние в гравитационно поле (F=G(Mm/r^2))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Друго си забравил - това, че ние двамцата със Съкровището изповядваме определена житейска философия, при която наместо да се пази линия, се пази окръжност.
Наздраве!
Аз изповядвам друга житейска философия /малко сложно звучи на пръв поглед/: женското тяло е съвкупност от съхранени овални форми, които с времето все по-целенасочено доказват съществуването на гравитационната сила на привличането на телата от земята...
Коментар
-
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Сериозно!? Изтървала съм такава почерпка? Потопих се в дълбока печал
Наздраве!
П.П. Добре не пия бира, че да не се тюфкам и за нея.
Коментар
-
Воайяжът си е воайяж..., но ти пак си дебнала някого по проходите - на пусия..., или си кОпала с мотиката в странство..., т.е. - отсъствала си доста често от форума, щом не си видяла препоръката ми, заедно със снимката.
Доколкото помня, беше Praline - Intense... Който ял - ял!
Пък и с бира черпих... , от най-еФтината, за да не се охарча, де - Buval - Belgian beer.
Наздраве!
Сериозно!? Изтървала съм такава почерпка? Потопих се в дълбока печал
Наздраве!
П.П. Добре не пия бира, че да не се тюфкам и за нея.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
А защото дамите от Кръчмата не разбрахме за тоз вояж!?
И преди да ми напишеш една страница в не мерена реч като отговор, че ни си разбрал какво точно те питам, да се поясня - де го е белгийският шоколад!?
Наздраве!
Воайяжът си е воайяж..., но ти пак си дебнала някого по проходите - на пусия..., или си кОпала с мотиката в странство..., т.е. - отсъствала си доста често от форума, щом не си видяла препоръката ми, заедно със снимката.
Доколкото помня, беше Praline - Intense... Който ял - ял!
Пък и с бира черпих... , от най-еФтината, за да не се охарча, де - Buval - Belgian beer.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Сигурно си си мечтала да имаш дървен крак и превръзка на окото. Но Всевишния се шегува и ти дал вдървено мозъче и превръзка на съвестта, за да тормозиш невинни същества като Тракалото, Чичката, Анонимчо и безброй други известни и неизвестни пътници, битници, странници, търгаши, кочияши, коняри, камилари, керванджии и пр. Наздраве за здравата Божия промисъл, де ни праща изпитания, че да има с кво се занимаваме и развличаме!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар