Първоначално изпратено от majnata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеОх, вчера опитвах новата сливова, ама от старата реколта. А някои харесват ракия от чучура. Гади ми се и от миризма, и от вкус. Добре че имаше и грозданка за оправяне на вкуса. И беконче от Лидл мариновано. В случая пресоленкото помагаше. А пък на теферич всичко си е по-сладко от ресторантското.
Най-доброто мезе за всяко пиене е това, от снимката:
В интерес на истината - не стига, че лятото беше предразполагащо - тия гъби - чудо на природата - никой не ги е обрал и много от тях вече не стават, но още повече чакат да бъдат обрани...)) Много Сърнели, много Манатарки, Рижики и всичко друго - на когото - каквото му харесва... Вкусни и с всички качества на пълноценна храна - витамини, минерали... /за който си направи труда да ги познава и да събира сред природата/...
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Да не си станал Преображенец
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСипете.... Мамка му и живот.... Да се лее ром от сутринта...
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеОх, вчера опитвах новата сливова, ама от старата реколта. А някои харесват ракия от чучура. Гади ми се и от миризма, и от вкус. Добре че имаше и грозданка за оправяне на вкуса. И беконче от Лидл мариновано. В случая пресоленкото помагаше. А пък на теферич всичко си е по-сладко от ресторантското.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Аааааа, имат нужда, имат. Не знам дали си виждал снимката на Кака, де преди висеше в профила й. Едно такова слабичко, русичко, с присмехулен, нагъл, коварен поглед. Демек само да ми паднеш на мушката(та), че и на мерника. Ама не може се върне вече на това богоугодно състояние. Уви! Затова сега така фучи и се прехласва по окръжностите. Ала с умиление си спомня кога беше линийка. Наздраве за младостта, в която си оставаме, ако сме я изживели!
Наздраве!
П.П. Бях у Чужденеция, че третите ти братчедки по майчина линия нещо бяха луднали и се налагаше бърза и компетентна намеса.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Преди да съм написал каквото и да било разрешавам на модитата да го изтрият!
Бог Да Я Прости Силви Кристел, но имаше една начална сцена в Емануела 1 в Тайланд разбира се,дето пушеше цигара сгъната на две и с ..........си!
Такава тяга - цигарата изгаряше с две-три дръпвания - признавам на живо не съм срещал или може и да съм,без да съм разбрал....Дано е второто и онова е било на само на филм.Но еваларка на жената!Last edited by Todor Sabev; 05.08.2018, 23:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Поправям се, да се чете тайландки. И твойта мисъл така по-ясна става.
Ти кът пиеш от чучура, мисълта ти се точи кът първак....
Коментар
-
Преди да съм написал каквото и да било разрешавам на модитата да го изтрият!
Бог Да Я Прости Силви Кристел, но имаше една начална сцена в Емануела 1 в Тайланд разбира се,дето пушеше цигара сгъната на две и с ..........си!
Такава тяга - цигарата изгаряше с две-три дръпвания - признавам на живо не съм срещал или може и да съм,без да съм разбрал....Дано е второто и онова е било на само на филм.Но еваларка на жената!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение... или тайландски? .
Такава тяга - цигарата изгаряше с две-три дръпвания - признавам на живо не съм срещал или може и да съм,без да съм разбрал....Дано е второто и онова е било на само на филм.Но еваларка на жената!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Плажувате ли бре или тъпчете по стръмните пътеки..?
Аз мисля за отпуска и смятам да отида 2-3 дни на спа и 2-3 дни на планина. Морето есента - пак 3-4 дни.
Кът се знам що за тиква съм, най - вероятно пак 2/3 от отпуската ще бъда на бачкане....
Наздравето сбира !Last edited by Trakatrak; 05.08.2018, 20:58.
- 1 like
Коментар
-
Само казанджиите-пиянки щото е на аванта!
Иначе аз знам и практикувам (като имам възможност),че продукцията се подправя,разлива в дребни съдове и консумира след 40-я ден! Цифрата 40 да не се бърка с Времето за Което Душата изминава Пътя от Тялото до Небето...
Една безсмъртна песен по тоя повод - Главната улица и "Фактор" - 80 години БНР - https://www.youtube.com/watch?v=z_4_Q2xsPVs
"Фактор" в сегашен състав - Румен Лозанов - клавишни и вокал,Тодор Андонов - соло-китара,Йордан Съйков - ударни;Весо Тодоров - основател,бас и вокал;Огнян Цолов - соло-вокал.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеА някои харесват ракия от чучура..
Иначе аз знам и практикувам (като имам възможност),че продукцията се подправя,разлива в дребни съдове и консумира след 40-я ден! Цифрата 40 да не се бърка с Времето за Което Душата изминава Пътя от Тялото до Небето...
Една безсмъртна песен по тоя повод - Главната улица и "Фактор" - 80 години БНР - https://www.youtube.com/watch?v=z_4_Q2xsPVs
"Фактор" в сегашен състав - Румен Лозанов - клавишни и вокал,Тодор Андонов - соло-китара,Йордан Съйков - ударни;Весо Тодоров - основател,бас и вокал;Огнян Цолов - соло-вокал.....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар