Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Аз имам повод за почерпка, та затуй някой да вземе и да почерпи.
Наздраве!
.
П.П. Днес се преобръщало времето и лятото отстъпвало място на есента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ми такъв празник е днес - Преображение Господне. От баба ми знам, че днес е денят, в който се берат първите чепки грозде, преди това не било богоугодно. А щом се бере грозде, значи се прави и ракия - от това по-добър повод не знам. Наздраве!
Тази седмица ходих до Беклемето и малко разходка до дерменка - това хората сме уникални животни, деба. Пълни олигофрени - с коли, бъгита, кросови моторчета порят планината и развалят идилията на всичко, педалчетата му нейдни. Всичко яко прави барбекюта и маа мръвки, след като е осрал растителността наоколо - толкова много се изнервих, но такива сме си, тъпи говеда
Иначе има и плюсове от говедата в човешки образ - в една изровена от бъгитата коловозна линия и отмита от дъждовете след това си намерих връх от стрела. Ръждясала, много ръждясала, но здрава, запазила се. Зачудих се към кой ли е изстреляна, какви ли поразии е причинила, колко сме малки пред планината и едно парче метал, докато се правим на богове....
Абе наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАйде, че вчера си намерих един смокинов балсамико дома - остатък от италианските запаси, които пак ще попълвам след месец по амалфийското крайбрежие и Капри, та дано да става за мезе към коняка. Ако не става - камъните са в моята градина
Наздраве за мафията! В минали времена кога е била с прогресивна роля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Така си е, но и приготвянето им трябва да е изрядно. Гледам, на Бучин проход виси вече два месеца табела, че продават сарнела. Бая има по горите и поляните, но е за хора, дето не се колебаят. Докато нацелят пироговката.
Като прочетох "продават" - се сетих за случката, когато един среща някакъв си и го предупреждава: "Дядо бе - тия гъби, които береш не стават за ядене! Отровни са!", а дядото му казва: "Че кой е казал, че ще ги ям? Те са ми за продан!"
Що се отнася до приготвянето /изрядно?/ на превъзходната по вкус Сърнела - бързата рецепта е - изпържени или панирани - Вярно, пърженото си е вредно, но с повечко бира нещата се балансират откъм холестерол......, иначе - ако иска да си поиграе човек - може и туршия или мариновани - с всичко останало... /превъзходно мезе за всичко/.
Коментар
-
Айде, че вчера си намерих един смокинов балсамико дома - остатък от италианските запаси, които пак ще попълвам след месец по амалфийското крайбрежие и Капри, та дано да става за мезе към коняка. Ако не става - камъните са в моята градина
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Oф, айде аз ще сложа нещичко като за 20-годишнина, нали съм си романтичен - веднъж една такава мома (една идея малко по-зряла) бая зор ми отвори да ѝ намеря подходящото виски (че внос се наложи и т.н., то и цената излезе като за трошка нов внос), пък тя накрая се "продаде" за един вкиснал оцет, образно казано (или на един, вкиснал като оцет и почти толкова ценен). Ама жени
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Квозначе ТОВА ?
питам Аз...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Аз имам повод за почерпка, та затуй някой да вземе и да почерпи.
Наздраве!
.
П.П. Днес се преобръщало времето и лятото отстъпвало място на есента.
питам Аз...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Неам идея к'во това ама ако е повод да се пие ... Наздраве!!!
Наздраве!
.
П.П. Днес се преобръщало времето и лятото отстъпвало място на есента.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Неам идея к'во това ама ако е повод да се пие ... Наздраве!!!
Тази седмица ходих до Беклемето и малко разходка до дерменка - това хората сме уникални животни, деба. Пълни олигофрени - с коли, бъгита, кросови моторчета порят планината и развалят идилията на всичко, педалчетата му нейдни. Всичко яко прави барбекюта и маа мръвки, след като е осрал растителността наоколо - толкова много се изнервих, но такива сме си, тъпи говеда
Иначе има и плюсове от говедата в човешки образ - в една изровена от бъгитата коловозна линия и отмита от дъждовете след това си намерих връх от стрела. Ръждясала, много ръждясала, но здрава, запазила се. Зачудих се към кой ли е изстреляна, какви ли поразии е причинила, колко сме малки пред планината и едно парче метал, докато се правим на богове....
Абе наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Най-доброто мезе за всяко пиене е това, от снимката:
[ATTACH=CONFIG]n3366760[/ATTACH]
В интерес на истината - не стига, че лятото беше предразполагащо - тия гъби - чудо на природата - никой не ги е обрал и много от тях вече не стават, но още повече чакат да бъдат обрани...)) Много Сърнели, много Манатарки, Рижики и всичко друго - на когото - каквото му харесва... Вкусни и с всички качества на пълноценна храна - витамини, минерали... /за който си направи труда да ги познава и да събира сред природата/...
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ти кът пиеш от чучура, мисълта ти се точи кът първак....Last edited by Trakatrak; 06.08.2018, 13:42.
Коментар
-
Объркал си нещо профила. Аз съм си била винаги сочна, черномура, с ведър и закачлив поглед. Не стига, де фантазираш, ами и ги споделяш тук фантазиите си.
Наздраве!
П.П. Бях у Чужденеция, че третите ти братчедки по майчина линия нещо бяха луднали и се налагаше бърза и компетентна намеса.
Коментар
Коментар