IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тцъ, бре!!! Ти сам си споделял, дето вече не си първа младост. А пък аз понеже смятам добре и знам дето 2+2 = 5 или 6 / зависи дали съм на арменска или еврейска вълна/, та си правя някои умозаключения. Не мое ти редовно да се пробваш да ме сваляш от метлата, пък ти сух да се измъкваш от водата.
    Наздраве!
    Пак не си разбрала. На акъл съм 2+2=7, а на на разум съм 2+2=3. Щото съм незрял, недоузрял, ама слъдък и сочен, а не изкуфял и презрял ка Чичи. Така е като бъхти по 12 часа. Пада му се.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

А,то пък много хубаво тука,от таквиз кат теб цените станаха отвратителни на всичко,а заплатите -четох на 9-то място в Държавата по градове....

как обичам като плисне първия есенен дъжд и се разбегат туристята кат тахтаби,и започва да има въздух по улиците вече...,ееххххх.....
      Така ви се пада като дерете полендаците и другите кви бяха.... горанците... За нищо и никва си рибка, дай десетарка. Тая година паламудът рано излязъл, та предлагаха.

Коментар

А,то пък много хубаво тука,от таквиз кат теб цените станаха отвратителни на всичко,а заплатите -четох на 9-то място в Държавата по градове....

как обичам като плисне първия есенен дъжд и се разбегат туристята кат тахтаби,и започва да има въздух по улиците вече...,ееххххх.....

Спокойно, свате! Из въздуха започна да се носи аромат на зрели ябълки, сутрин по хълмовете се катери мъгла, лястовиците се стягат за път ... Есен е.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Да не те е черпил Чиче с дюлевка, та караш неговата песен, дето не съм млад и убав, ами отлежал и мек. Демек гласът ми мек, меден загорски. Аааа, дрезгав си ми е гласът още, не само що кашлям, ами и поради буйни младежки напори. Не тръгвай по кривата чичова пътека що ще те до дола заведе. А там Чиче чака. Насаме. Наздраве за възнаградените изчаквателни позиции!
          Тцъ, бре!!! Ти сам си споделял, дето вече не си първа младост. А пък аз понеже смятам добре и знам дето 2+2 = 5 или 6 / зависи дали съм на арменска или еврейска вълна/, та си правя някои умозаключения. Не мое ти редовно да се пробваш да ме сваляш от метлата, пък ти сух да се измъкваш от водата.
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

Тук стана моя територия. Колчо се е забил и запил в избата и аз ще ви точа вече кръвчицата. А ти си ми на прицел, що в твоя окръг ме разтоварваха финансово и за капак ми лепнаха некво вирусче. Така че плащай и не се май.

Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Мдъъ...Кога беше млад и убав, други неща ти лепваха. Нищо де, важното е да не си капо.
              Наздраве!
              Да не те е черпил Чиче с дюлевка, та караш неговата песен, дето не съм млад и убав, ами отлежал и мек. Демек гласът ми мек, меден загорски. Аааа, дрезгав си ми е гласът още, не само що кашлям, ами и поради буйни младежки напори. Не тръгвай по кривата чичова пътека що ще те до дола заведе. А там Чиче чака. Насаме. Наздраве за възнаградените изчаквателни позиции!

Коментар

Ако не ти се откъсва от атмосферата на Голямо село, отиди в Боженци Релакс - там пълно с шопи по всяко време. Обстановката обаче е твърде добра, а има и открит и закрит басейн. Май и детски кът имаше...!? Аз съм стигала само до ресторанта - страхотна зала, цялата издържана в масивен дъб.
                Наздраве!
                Мерси, тнм, записах го в чек листата - изглежда добре, а ако няма миндили от шоплука, още по-дпбре, но и да има, ще се оправим
                Наздраве - Съединението прави пиенето - упс, това беше за утре
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  To стана малко спиритуално, както се казва на чист новобългарски, ама аз да кажа, че индулгенция от онзи еретик папата не ща, колкото и уж Великата клизма (така де, схизма) да е паднала под големия османски напор, га маляките всичко давали, ама едни други рекли, че по-добре турска чалма, отколкото папска килимавка или нещо от сорта. Та да река, че това с причастяването ми е леко чуждо до степен, в която хвърлих в див потрес монасите в Атон, като ги питах на коя литургия да ида, че да не изписна по-готината - как не ме ошамариха и изгониха, идея си нямам.

Та и в Преображенския съм ходил и в Соколския, но причестяването ми е чуждо - алкаш съм аз във вярата, пишман християнин, но си държа на родното, колкото и атеистичната ми душа да не влиза в канони и калъпи. Дай ми да блажа на мен, пък да поливам с харни градуси отгоре, че и някоя сгодна женица да има, по-възможност от емтелка нагоре, че вече съм дърт, и всичко е жик-так. Обаче онзи постен боб в магерницата (те другояче и викаха, нещо по маляшки беше) в Зограф ще ми остане в съзнанието, чудесна работа, а и беше времето за шиши шеф на данс...

Тнм, мерси, явно ще търся друго място, щом и ти не си съвсем ок с ЧИфлика, или пък ще отсвиря спа-то и толкова. Ще го мислим как ще стане, мерси за инфото. Аз иначе си тача Велинград и разлочкото Татарино, ама хем на второто яко му надуха цените след реновацията, хем на братчеда му е далече, та ще се убие от път.

Оф, първи ден след отпуск, но горе-долу се справих, даже си изпринтих и билетите за трениталия и самолетите - зер требе пак за положителното да се хванем, пък ако и да е спир(и)туално Наздраве!
                  Ако не ти се откъсва от атмосферата на Голямо село, отиди в Боженци Релакс - там пълно с шопи по всяко време. Обстановката обаче е твърде добра, а има и открит и закрит басейн. Май и детски кът имаше...!? Аз съм стигала само до ресторанта - страхотна зала, цялата издържана в масивен дъб.
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

Тук стана моя територия. Колчо се е забил и запил в избата и аз ще ви точа вече кръвчицата. А ти си ми на прицел, що в твоя окръг ме разтоварваха финансово и за капак ми лепнаха некво вирусче. Така че плащай и не се май.
                    Мдъъ...Кога беше млад и убав, други неща ти лепваха. Нищо де, важното е да не си капо.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Как може да има пайжини в кръчмата бре....????

паяк,нещо????

никой нема два деня..........

Коментар

• Как може да има пайжини в кръчмата бре....????

паяк,нещо????

никой нема два деня..........
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• To стана малко спиритуално, както се казва на чист новобългарски, ама аз да кажа, че индулгенция от онзи еретик папата не ща, колкото и уж Великата клизма (така де, схизма) да е паднала под големия османски напор, га маляките всичко давали, ама едни други рекли, че по-добре турска чалма, отколкото папска килимавка или нещо от сорта. Та да река, че това с причастяването ми е леко чуждо до степен, в която хвърлих в див потрес монасите в Атон, като ги питах на коя литургия да ида, че да не изписна по-готината - как не ме ошамариха и изгониха, идея си нямам.

Та и в Преображенския съм ходил и в Соколския, но причестяването ми е чуждо - алкаш съм аз във вярата, пишман християнин, но си държа на родното, колкото и атеистичната ми душа да не влиза в канони и калъпи. Дай ми да блажа на мен, пък да поливам с харни градуси отгоре, че и някоя сгодна женица да има, по-възможност от емтелка нагоре, че вече съм дърт, и всичко е жик-так. Обаче онзи постен боб в магерницата (те другояче и викаха, нещо по маляшки беше) в Зограф ще ми остане в съзнанието, чудесна работа, а и беше времето за шиши шеф на данс...

Тнм, мерси, явно ще търся друго място, щом и ти не си съвсем ок с ЧИфлика, или пък ще отсвиря спа-то и толкова. Ще го мислим как ще стане, мерси за инфото. Аз иначе си тача Велинград и разлочкото Татарино, ама хем на второто яко му надуха цените след реновацията, хем на братчеда му е далече, та ще се убие от път.

Оф, първи ден след отпуск, но горе-долу се справих, даже си изпринтих и билетите за трениталия и самолетите - зер требе пак за положителното да се хванем, пък ако и да е спир(и)туално Наздраве!
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Щъ нещо със спа, щото искам чаветата да ги топна в минерална вода, а трябва да се видя с братчеда от Шумен и половината път ми е някъде в района на твоя хабитат, та затова и натам съм се наточил. ЧУдех се нещо за Шипково или ЧИфлика, но и там не съм ходил с години и идея си нямам какво е станало? Та хелп, ако има, ще е добре дошла, а бай Митьо с неговите печалби от лотарията и милионите мЪникенки във фантазиите му е различна планета за моята совалка
                            Едно време често ходех по Чифлика, но нещо развалиха обслужването. Къде вика един мой добър приятел - нагрухтяха се с пари и станаха небрежни.
                            За други минерални басейни в централната част на България не се сещам. Мисля, че в повечето хотели, водата си е от някви източници и допълнително я топлят.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Манастирът тесен за твойта душа е, но бих те посъветвал да минеш Соколовския или Плаковския, дори да спиш там, ако може. Малко се усмириш и децата да научиш на покой. Стига жената да не те фанала с некоя и да те принуждава се изповядаш. Че два дена нема ти стигнат, а свещеника многократно ще препотиш. Наздраве за чистата съвест с папска индулгенция!
                              Хмм, да ... Май нещо пращаш наш Грую в Соколския манастир, без преди това да му упоменеш, че същият е женски. та не се знай кой кого ще изповядва
                              Наздраве!

П.П. Кога правих курбан на кльощавия, довлякоха се силна група от Родопите. Кумата много набожна и желание изяви да види църквите по местните села. Рече, че били много стари и хубави.
                              Тогава предложих да прескочим до китна Трявна, па да види на какво му се вика древен храм - 1186 или 1187 година. Тамо се били имотите на Асеневци, та покрай горите, ливадите и поляните и летните си дворци, те и черква подновили, кога извоювали победата над Исак Ангел. И казват аборигените, не е спирала от онези времена да е действаща.
                              Храмът място за покой и упование бил. Затова турците решили да го разрушат, но се побояли от гневът Божи и разпоредили, да се събори до половината му височина - да е висок толкова, колкото е висок валията, изправен на коня си. "Милостта" на поробителите била безкрайна - запазваш храма, но влизаш в него преведен на две ...
                              Мислили местните големци, мислили и накрая се съгласили. Но умни били и достатъчно хитри. Щото черквата висока станала колкото разпоредил управителя, но изкопали пода до основите на тежките каменни колони, които използвали Асеневци при съграждането й, а на самите колони махнали част от фризовете. Подир години и пожар я сполетял, но оцеляла, щото кивгирена била / от турски - каменна зидария/ и останала, че да и се възхищаваме и да почитаме духа български.
                              Last edited by tnm; 03.09.2018, 18:10.
                              Мечо

Коментар

С напредване на възрастта си станал неуверен. Преди време, липсата на пръстче едва ли би те толкова стресирала.
                                Наздраве!
                                Мдааа...
                                Ставам капризен.....

Наздраве !

Коментар

Working...
                                X