IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Ми прати я, де. Дорде съм още по море. Досега никва не се показа иззад далечните вълни, що спасителите щеха я освиркват. Виж на сушата много подобия, ама все гут морген викат и те влекат към нощния живот. Пък аз нали по твоите стъпки вървя на изнемощело старче вървя, та все към възглавка ги тегла. Уви! Искат си своето, а аз в четири сутринта ще се изложа да си взема моето. Чиче, Чичееее, по крив път ме подкара. Трябваше от Грую да гледам как се живее. Той па пие виски, а аз май още не мога. Ама като не смея опитам и не знам. Преди три дни хубава крушовица три години отлежала из Орешака ме зарадва. Инак и от мойта си нося, та и местна грозданка пробвахме, що смокиновата нещо била кът напоследък. Слаба им годината на смокини и си я пазят май. Извадили са грозданка, но бая ароматна. Наздраве!
    Мани го Грую бре....
    От него само едене, пиене и ..близнаци ще се учиш как се правят....Глей си третата възраст с кеф и достолепие....
    Не ти трябват изкушения..

Наздраве за семплите удоволствия, дето все още ни радват душата...!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Хич не я свалям...Минавам отдолу....

Русалката я отстъпвам на Тарантул...( щот обича да го пляскат)...Аз почвам от малкото пръстче на нозете и като видя опашка, може да се притесня....

Наздраве !
      Ми прати я, де. Дорде съм още по море. Досега никва не се показа иззад далечните вълни, що спасителите щеха я освиркват. Виж на сушата много подобия, ама все гут морген викат и те влекат към нощния живот. Пък аз нали по твоите стъпки вървя на изнемощело старче вървя, та все към възглавка ги тегла. Уви! Искат си своето, а аз в четири сутринта ще се изложа да си взема моето. Чиче, Чичееее, по крив път ме подкара. Трябваше от Грую да гледам как се живее. Той па пие виски, а аз май още не мога. Ама като не смея опитам и не знам. Преди три дни хубава крушовица три години отлежала из Орешака ме зарадва. Инак и от мойта си нося, та и местна грозданка пробвахме, що смокиновата нещо била кът напоследък. Слаба им годината на смокини и си я пазят май. Извадили са грозданка, но бая ароматна. Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Щъ нещо със спа, щото искам чаветата да ги топна в минерална вода, а трябва да се видя с братчеда от Шумен и половината път ми е някъде в района на твоя хабитат, та затова и натам съм се наточил. ЧУдех се нещо за Шипково или ЧИфлика, но и там не съм ходил с години и идея си нямам какво е станало? Та хелп, ако има, ще е добре дошла, а бай Митьо с неговите печалби от лотарията и милионите мЪникенки във фантазиите му е различна планета за моята совалка
        Манастирът тесен за твойта душа е, но бих те посъветвал да минеш Соколовския или Плаковския, дори да спиш там, ако може. Малко се усмириш и децата да научиш на покой. Стига жената да не те фанала с некоя и да те принуждава се изповядаш. Че два дена нема ти стигнат, а свещеника многократно ще препотиш. Наздраве за чистата съвест с папска индулгенция!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Държа дебело да подчертая, че за премеждията 4i40ви аз вина нямам.
          Наздраве!
          А за моите? От сутринта смрачено, ветър вий между вълните, а ний се крием по барчетата. Сега си чакам палачинката, гледам си печално шкембето и проклинам активността на клетата, вещата, проклетата жена. Ще се оттеглям към по-неуязвими позиции, що инак само кеф ти се създава и вятър прави.

Коментар

Болярия я заобикалям като направление за почивка. Те и без това там едно си Арбанаси знаят, едно си Арбанаси баят. Обаче и него го застроиха също като Боженците.
            Във Вонеща вода доста хотелчета нацвъкаха, но аз имам впечатления от преди 7 - 8 години за Релакса Кооп и баш не съм твърде доволна. Но ..., за тези години нещата може доста да са се променили. Едва ли обаче ще се чувстваш като бат Митьо, където и да отидеш в това селце точно.
            Наздраве!

П.П. Имам добри спомени от един хотел в Боженците. Бях там на сватба и до сауната не стигнах, но обстановката и обслужването беше на добро ниво.
            Щъ нещо със спа, щото искам чаветата да ги топна в минерална вода, а трябва да се видя с братчеда от Шумен и половината път ми е някъде в района на твоя хабитат, та затова и натам съм се наточил. ЧУдех се нещо за Шипково или ЧИфлика, но и там не съм ходил с години и идея си нямам какво е станало? Та хелп, ако има, ще е добре дошла, а бай Митьо с неговите печалби от лотарията и милионите мЪникенки във фантазиите му е различна планета за моята совалка
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Русалката я отстъпвам на Тарантул...( щот обича да го пляскат)...Аз почвам от малкото пръстче на нозете и като видя опашка, може да се притесня....

Наздраве !
              С напредване на възрастта си станал неуверен. Преди време, липсата на пръстче едва ли би те толкова стресирала.
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Що да са бейби, най-яките са гоелмите пипала от октопод, ако са направени като хората от майстор в занаята. Иначе сепията ми е любима - ако е прясна и не се ушиеш да нацелиш мастилото, което главанаците като мен почти винаги правят, си е повече от отлична храна - в Кипър се наядох на такива чудесии април месец. Тъкмо се върнах от родното море, сега 10 дни бачкане и летя към Капри и Позитано (ма не 20)

Наздраве!

П.С. ТНМ, ако може някое квалитетно хотелче със спа да ми препоръчаш около твоя хабитат, по-възможност по около Безславно Търново и по-възможност да не е много по завоите и да става за чавета - май ми станах много изискванията, но ти си спец, хеле пък по Вонеща вода, доколкото разбирам, Апорпо, там не съм ходил от много време, и ако е ок някое хотелче, горещо ще благодаря от спа-то със студено вино, тип Митьо Пищото, мЪникенки и вани с шампанско
                Болярия я заобикалям като направление за почивка. Те и без това там едно си Арбанаси знаят, едно си Арбанаси баят. Обаче и него го застроиха също като Боженците.
                Във Вонеща вода доста хотелчета нацвъкаха, но аз имам впечатления от преди 7 - 8 години за Релакса Кооп и баш не съм твърде доволна. Но ..., за тези години нещата може доста да са се променили. Едва ли обаче ще се чувстваш като бат Митьо, където и да отидеш в това селце точно.
                Наздраве!

П.П. Имам добри спомени от един хотел в Боженците. Бях там на сватба и до сауната не стигнах, но обстановката и обслужването беше на добро ниво.
                Last edited by tnm; 03.09.2018, 15:40.
                Мечо

Коментар

Не бива да сваляш летвата. Една русалка найш как добре мое ти дойде /само леля да не чува/.
                  Наздраве!

Наздраве !

Коментар

Добро утро !

Предлагам да пийнем преди работа....

Наздраве !

пп Октоподчетата требва да са бейби......Аз си сакам дръта сепия...
                    Не бива да сваляш летвата. Една русалка найш как добре мое ти дойде /само леля да не чува/.
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

То затова чичито стана трезвеник напоследък. Не може да преглъща, че май и недовижда впоследствие​​​. Мезето яко го е стреснало и треснало. Дръж се, Чиче, аз съм с теб. Некои мезета са особено присядащи и дращещи гърлото, но кога ги усетиш у тумбака е голем кеф. Наздраве за поглъщане на октоподите цели!
                      Държа дебело да подчертая, че за премеждията 4i40ви аз вина нямам.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Какво става тук, бре хора!
                        Не виждам Леля и няма кой да даде тон за песен!
                        Лятото е разпиляно време, вярно, но когато не съм сигурен какво ми се слуша днес, винаги успявах да намеря тук интересни идеи, а сега на цяла страница няма нищо.
                        Поздрави на всички за повдигане на настроението!
                        В заглавието има едно допълнително закодирано послание. И слепите видяха, че не става и есента ще е гореща
                        Sunstorm (Joe Lynn Turner) - Edge of Tomorrow (Official Music Video)

Коментар

Добро утро !

Наздраве !

Що да са бейби, най-яките са гоелмите пипала от октопод, ако са направени като хората от майстор в занаята. Иначе сепията ми е любима - ако е прясна и не се ушиеш да нацелиш мастилото, което главанаците като мен почти винаги правят, си е повече от отлична храна - в Кипър се наядох на такива чудесии април месец. Тъкмо се върнах от родното море, сега 10 дни бачкане и летя към Капри и Позитано (ма не 20)

Наздраве!

П.С. ТНМ, ако може някое квалитетно хотелче със спа да ми препоръчаш около твоя хабитат, по-възможност по около Безславно Търново и по-възможност да не е много по завоите и да става за чавета - май ми станах много изискванията, но ти си спец, хеле пък по Вонеща вода, доколкото разбирам, Апорпо, там не съм ходил от много време, и ако е ок някое хотелче, горещо ще благодаря от спа-то със студено вино, тип Митьо Пищото, мЪникенки и вани с шампанско
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Добро утро !

Наздраве !

Коментар

Покажи ми го тоя, дето ще се пробва да ме вземе на мезе. Не мое преглъща поне два месеца подир туй.
                              Наздраве!
                              То затова чичито стана трезвеник напоследък. Не може да преглъща, че май и недовижда впоследствие​​​. Мезето яко го е стреснало и треснало. Дръж се, Чиче, аз съм с теб. Некои мезета са особено присядащи и дращещи гърлото, но кога ги усетиш у тумбака е голем кеф. Наздраве за поглъщане на октоподите цели!

Коментар

Мезите ли? Мезите ли? Кака става за мезе. Особено на четвъртата плочка.... на Вонеща локва. Или гьол беше. А аз се пържа и внимавам се не обезводняване с небезалкохолни. Добре че и ний се вземаме на мезе, та да не забиваме в курортно пияндурстване. Наздраве за мезенето... с околните, та чак до съседите!
                                Покажи ми го тоя, дето ще се пробва да ме вземе на мезе. Не мое преглъща поне два месеца подир туй.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X