IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Визнъ.На 17.10 ще го чакаме да почерпи.
    Наздраве!
    Кака трябва й уредим служба към кръчмата - Информация и архива. Да й връчим ръкавели и папки и да седа да прошнурова. Наздраве за услужливата памет и още по-услужливия архив!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Скорпионче? Или Везна?
      Визнъ.На 17.10 ще го чакаме да почерпи.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Имиле, мчи то още лятус ва - туй по мурйету да не сте влезли вече в климактериума, таквоз де, есента

Аз не се кефя на есента - и за какво да ѝ се кефя - както се пееше в онази песен: "Есен, есен, умиращ сезон..." или пък другата:

Не можах да бъда твоята пролет -
        друг окърши клоните нацъфтели.
        Не можах да бъда твоето лято
        друг се къпа в реките горещи и бели.

Няма да има пролетни мълнии,
        юлски горещници няма да има,
        с кротка нежност ще те изпълня,
        с ябълков дъх и с нещо без име.

Ми какво да ти кажа - "умиращ сезон"

Отделно, нищо няма есента, нищооооо - ни ягоди, ни кайсии, ни череши, ни краставици, доматите са прекарали, само грозде, някоя и друга ябълка и тегава круша и тикви, много тикви - ракията се вари лятото, агнетата се ядат пролетта и лятото, прасетата - зимата, а есенес колят само говедата като мен

П.С. Двете ми най-големи любови от общо 3 (да сложа и жената за всеки случай, нищо че вече ме дразни) са Везни и са есенни чеда, но не това е определящо за есенните ми виждания - есента е минорна, красива по своему, но минорна - справка песента по-горе - няма динамика, само очакване на старостта и оная с косата. Оф, отплеснах се, а е още лято и трябва да се подготвям за Позитано и Соренто. Наздраве!
        Жени Везни!? Че ти си за яко съжаление. Тея от магазините не излизат. Вече от моловете. Виж за мъже по става. За успокоение на Емилча. Но да си раждан към октомври ще рече, че първите ти месеци минали у мрачна есен и мразовита зима. Учените делят хората на зимни и летни типове според в каква среда са получили първите си впечатления. И зимните деца се смятат за по-страдали. Депресивни. Но на море може и да не е баш така. Особено па бургаско. Наздраве за Бургазззз и неговите убави ора!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Груе,каква е таз ракия де я вариш лятуска бре???
          Плодова ....,мерси,ракията се прави от грозде,а то е на есента!
          аз ли застарявам,щот ми е кеф повечко тишинка и спокойствие пред глъчката лятуска????

туй лято валя бая,през седмица съм косил двора на вилата да няма зъмове,друго си е черната угар,да видя,чисто,подредено,късам си от дръвчетата...

абе всеки си има различно виждане за нещата...

Шоплука се отепаха да бъхтят таз магистрала да додат за ден, два на море,аз тази година ходих веднъж на плаж(заради децат),догодина -по рядко

в неделя летя за Швеция,да ги видя тез мискини кво ядът и пият,ше ви нося ако е убаво,ако не,Колето да слага зелето да фтаса,че нямам нерви до димитров ден,яде ми се веч.

П.С. везна съм(за акара)
          A, излових те, и ти си от тези мискини, дето съсипват гроздето и вместо на виното, та го правят на ракия. У наше село е така - от гроздето се прави вино и като се вкисне виното, щото няма как да не се вкисне домошното вино, хеле пък в количества различни от 50 литра, се вари на ракия. Ако пък случайно не се вкисне, то се вади август месец, пак се вари на ракия, а буретата се подготвят (май ги чистеха с вар, ма може и да съм забравил), закисват се и се чака новата реколта грозде, дето ще се превърне във вино. Апропо, на жената баща ѝ вече обра лозята - рече, че тази година всичко било с 20 дни напред и щяло да се съсипе гроздето иначе. Та ракия се вари лятос

Черна угар при вас няма - разходи се в Добруджата за чернозем, това в Карнобатлъ не е баш чернозем - като го стиснеш в ръцете и остава едно такова мазно после. Тнм може да ти разкаже какво и е разказвал нейния чужденций Иначе на плаж походих тази година, не е като да не съм ходил, има-няма 7-8 морета направих, ама с деца не е същото

Поздрави на Пипи, ако е пораснала и пак носи чорапчета, купи и жартиери Оттам не ща да носиш онези глупости с червени боровинки и месо, дето лично за мен са извращения, ама ако докараш някоя шведка (ама не от новите, дето са мургави и/или рязани), няма да я върнем, ако и да е с хвойна и хрян

Наздраве!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Имиле, мчи то още лятус ва - туй по мурйету да не сте влезли вече в климактериума, таквоз де, есента

Аз не се кефя на есента - и за какво да ѝ се кефя - както се пееше в онази песен: "Есен, есен, умиращ сезон..." или пък другата:

Отделно, нищо няма есента, нищооооо - ни ягоди, ни кайсии, ни череши, ни краставици, доматите са прекарали, само грозде, някоя и друга ябълка и тегава круша и тикви, много тикви - ракията се вари лятото, агнетата се ядат пролетта и лятото, прасетата - зимата, а есенес колят само говедата като мен

П.С. Двете ми най-големи любови от общо 3 (да сложа и жената за всеки случай, нищо че вече ме дразни) са Везни и са есенни чеда, но не това е определящо за есенните ми виждания - есента е минорна, красива по своему, но минорна - справка песента по-горе - няма динамика, само очакване на старостта и оная с косата. Оф, отплеснах се, а е още лято и трябва да се подготвям за Позитано и Соренто. Наздраве!
            Груе,каква е таз ракия де я вариш лятуска бре???
            Плодова ....,мерси,ракията се прави от грозде,а то е на есента!
            аз ли застарявам,щот ми е кеф повечко тишинка и спокойствие пред глъчката лятуска????

туй лято валя бая,през седмица съм косил двора на вилата да няма зъмове,друго си е черната угар,да видя,чисто,подредено,късам си от дръвчетата...

абе всеки си има различно виждане за нещата...

Шоплука се отепаха да бъхтят таз магистрала да додат за ден, два на море,аз тази година ходих веднъж на плаж(заради децат),догодина -по рядко

в неделя летя за Швеция,да ги видя тез мискини кво ядът и пият,ше ви нося ако е убаво,ако не,Колето да слага зелето да фтаса,че нямам нерви до димитров ден,яде ми се веч.

П.С. везна съм(за акара)
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Нищо, де, ще си имате тунель. Май китайски. Ще се учите на китайска писменост. Май две хиляди знака беше. Наздраве за ученето цел живот!
              Наш га ша имат тунел - на кукуво лято, а него не го знам га ше е. Разходи се с Имил над Бургазларъ -и там има тунел за Варна, ама си е останал с идеята. Пък и на колко други места има първи копки правени в последните 100 години, че и преди това... Тя, ако ставаше толкова лесно работата, само тунели щяхме да нацвъкаме - не мисля, че скоро ще видим тунел при тнм, за добро или за лошо. Апропо, дядо ми е разказвал как жапонците предложили на дедо Тодър да напраят участъка София-Поровец (нали там за разни олимпиади кандидатствахме) прав като стрела, а не да се вие като змия на смъртен одър, ма струвало по 1 млн долара на км тогава, та не станала далаверата, щото 1 млн тогава са като 100 млн днес, нищо че разни аджъстнати инфлации друго казват. Та и с тянкиния тунел същата работа.
              Наздраве за дълбоките места
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Обожавам есента,може би щот съм раждан есен.
                всичко става много цветно и красиво,температурите стават нормални за човешкото тяло,плод и зеленчук се пукат по сергиите на пазара,хората бързат да направят зимнина,дърва да сберът преди зимата,ракийки се варят по малки схлупени казанчета,улиците се измиват от прахоляка и глъчката,всичко влиза в нормални коловози,децата припкат към училищата,листата правят чуден килим в гората,свежестта във въздуха се завръща,след горещото и прашно лято.
                Обичам есента.

Да се таковам в поета: -))) ,наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
                  ,,На борсата 2 по 2 никога не прави 4, а 5 минус 1. Трябва да имаш нервите да издържиш минус 1,,

Андре Костолани

Според мен това важи и за някои ситуации в живота също
                  Най-обичам да ми прави 2+2=7! Затова съм на борсата. Твърде нетърпелив. Наздраве за успешните рискови операции!

Коментар

Манииии, догодина шъ затрият многовековния бизнес и далавера на родата. Май наистина ще се прехвърлям на Прохода на Републиката.
                    Наздраве!
                    Нищо, де, ще си имате тунель. Май китайски. Ще се учите на китайска писменост. Май две хиляди знака беше. Наздраве за ученето цел живот!

Коментар

Обожавам есента,може би щот съм раждан есен.
                      всичко става много цветно и красиво,температурите стават нормални за човешкото тяло,плод и зеленчук се пукат по сергиите на пазара,хората бързат да направят зимнина,дърва да сберът преди зимата,ракийки се варят по малки схлупени казанчета,улиците се измиват от прахоляка и глъчката,всичко влиза в нормални коловози,децата припкат към училищата,листата правят чуден килим в гората,свежестта във въздуха се завръща,след горещото и прашно лято.
                      Обичам есента.

Скорпионче? Или Везна?

Коментар

• Обожавам есента,може би щот съм раждан есен.
                        Обичам есента.

Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Колибарка си ти, що колиш и пребарваш.
                          ​​​​​А Чиче, например, е горанец, що гори, като факла гори. Ту изгаря по некоя, ту изгаря в некоя сделка, че може да гори и кога дойдат ревизорите, ама с това не се фали. Най-обича да се изтъква как прегаря по една Кака от форума, ама и на други лелки не би отказал да позагори малце и по тех. Както казах, същински горанец. Наздраве за полендаците, де си полежават!
                          Манииии, догодина шъ затрият многовековния бизнес и далавера на родата. Май наистина ще се прехвърлям на Прохода на Републиката.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

• ,,На борсата 2 по 2 никога не прави 4, а 5 минус 1. Трябва да имаш нервите да издържиш минус 1,,

Андре Костолани

Според мен това важи и за някои ситуации в живота също

Коментар

Колибари.
                              Колибарка си ти, що колиш и пребарваш.
                              ​​​​​А Чиче, например, е горанец, що гори, като факла гори. Ту изгаря по некоя, ту изгаря в некоя сделка, че може да гори и кога дойдат ревизорите, ама с това не се фали. Най-обича да се изтъква как прегаря по една Кака от форума, ама и на други лелки не би отказал да позагори малце и по тех. Както казах, същински горанец. Наздраве за полендаците, де си полежават!

Коментар

Така ви се пада като дерете полендаците и другите кви бяха.... горанците... За нищо и никва си рибка, дай десетарка. Тая година паламудът рано излязъл, та предлагаха.
                                Колибари.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X