IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение

Сакън!
    Вечната младост ше да е ужасно перфидно наказание.
    Не е сигурно. Никой не го е изпитал. От една страна се възпира развитието, разнообразието, от друга те могат да бъдат насочвани в множество нови направления, ако отпадне надпреварването с остаряването. Възможно е, ако бъде постигнато да се осъществи своеобразно отделяне от телесността.

Коментар

Мá ке!
      Вени види вици му е макята!
      И женорята го аресват, àко да се прават на щипани моми.
      Животът е театър и всички сме артисти!
      Голям ум го е казал, мани ма мене ...

В къщи постоянно си разиграваме разни етюди.
      Аз често се правя на шантав и неразбрал, щото то така или иначе оправия няма, но когато границата на лукавост биде престъпена, обикновено заявявам:
      Е, това изпълнение беше достойно за трупата на Кралския Шекспиров Театър.

Не ми остават длъжни, обаче! Отговорът обичайно е:
      А, а с твоето етюдче можеш успешно да кандидатстваш за Трупата на Станиславски.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тъй, тъй ... Да са живи и здрави римляните, че започват да ползват секса по предназначение
        Че те са по-големи извратеняци и от елините. Всъщност, при тях има различни течения в това отношение. И умереност, и разпуснатост. Самият Рим с огромното му зависимо население е бил обречен на разврат, но провинцията запазва някакво приличие.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
          Той е в позата на молител.
          Другата страна царствено наблюдава и преценява. Ако оценката е положителна, тя дава, съгласява се.
          Тя е в позата на разрешаващ.
          Мá ке!
          Вени види вици му е макята!
          И женорята го аресват, àко да се прават на щипани моми.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Бедний ми, бедний Начев!

Мисля, че е нямал жена...
            В неделя случайно присъствах на възторженото цвилене на едни лекета (автор на статия и разпространител във форума) относно обществения и културен хал на България и ми кипнаха лайната. Не знам докъде стигнаха - предполагам, че достигнаха до най-високото възможно ниво в тялото и изписах в умопомрачение едни неща, които вероятно отговаряха на състоянието ми.
            Това, от своя страна, предизвика добронамерено друг колега, който се обърна към мен с:
            О, бедний, бедний ми Начев!

Е, ти си втори, който ползва същите думи в рамките на по-малко от седмица.
            Обаче, понеже сме на територията на Кръчмата, аз преработвам творчески тези думи и ги оценявам като сигнал от съдбата, че мераците ми да си върна стоманената ерекция са ялови и ще трябва да се примиря с просто дървена

Иначе, като загърбим гротеската, повдигаш доста интересни въпроси.
            Уфффф!
            Не съм сигурен, че ми се ще да говоря за тях точно сега!
            Само малко до открехна темата за интимността.
            Едната страна демонстративно и показно търси, иска, напира. Изпълнява си историческата и социална функция и предопределеност. Природата му го бута да е активен и реализиращ се.
            Той е в позата на молител.
            Другата страна царствено наблюдава и преценява. Ако оценката е положителна, тя дава, съгласява се.
            Тя е в позата на разрешаващ.
            На мен това ми прилича малко на сценарий от етюд за упражняване на власт.

Толкоз, колега. Дано съм поне частично ясен. Ние с теб поне сме от словолюбците и е смислено да се подкрепяме, щото масово ни недолюбват.

А Сократ изглежда е имал жена. Запомнил съм го поради отдавна чувана история (притча). Само дано не бъркам мъдреца, че ще се посрамя за пореден път.
            Упрекнали Сократ, че има лош дъх. Той отишъл при жена си и директно я обвинил, че се е посрамил заради нея, защото не му била казала. А тя била известна с лош нрав, директност, но и голяма лукавост. Отговорила: Не смей да ме обвиняваш, винаги съм мислила, че всички мъже имат такъв дъх!
            Last edited by nachev; 16.01.2019, 21:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Някъде из Флорида още търсят извора на младостта. Може се пробваш. Наздраве за химерите!
              Сакън!
              Вечната младост ше да е ужасно перфидно наказание.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Бе, Чичин, те повечето елини са били бисексуални. Сократ до към старческа за тогава 40-годишна възраст е военен. Някъв плямпащ военен, но правил впечатление. И като остарял почнал да лъже младите момчета, а те да се мъкнат подире му и да се подлъгват по цинизма му. Затова старейшините го прецакали и му дали бучиниша. Наздраве за кухото философстване!
                Тъй, тъй ... Да са живи и здрави римляните, че започват да ползват секса по предназначение
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Ясно, имал си късмет да се родиш свеж и крайно самоубедителен.

Няма да ме огрее, а пък аз се надевах, че сте уцелили някакъв дамар и ако се присламча кротко, че апне и хасан от баницата.

Наздраве!
                  Някъде из Флорида още търсят извора на младостта. Може се пробваш. Наздраве за химерите!

Коментар

Бедний ми, бедний Начев! Това - бедний - в смисъл на неоправданий - виж какво става тук, друже...

Може да ни звучи като виц, ноооо....

Връща се той в къщи с огромното си желание /желание - не толкова на широко скроен мъж/... и говори на своята възлюблена - но така, с недомлъвки... Един вид - сама да се досети какво му е на душатааааа /и на други органи от тялото/:

- Скъпа - казва ѝ той - знаеш ли, че днес е световният ден на оргазма!

И - гледай сега, Начев - нали една - нека я определим като средно интелигентна дама - би трябвало веднага да зацепи какво НЕ Ѝ КАЗВА ТОЙ/но очевидно за нещо намеква/!!! А тя дори се мислела за мноооого Ентелигентнаааа...

Какво му отговаря тя, ли? Казва му:

- Колко жалко, скъпи, че този Международен ден на оргазъма - днес - се пада точно по средата на Международната седмица на главоболието!

Та, какво казвам, Начев?

Правиш ли аналогия с изказването някъде долу на една дама, която - очевидно реагира по подобен /от вица горе/ начин на съпруга си в къщи..., нооооо - това съвсем не ѝ е достатъчно, защото...

...защото тя ми налага и на мен - участник във форум - колко трябваЛО /според нея/ да НЕ говоря /разбирай - да НЕ пиша/ тук, когато отговарям на написан от нея пост, защото имала не знам си какво главоболие от някакви си срещи /в Болярско ли беше, или пък - на друго място..../

Както и да е! Нали разбираш какво казвам? За останалите наоколо: дамите могат да имат претенции към партньорите си в къщи, демонстрират /или по-точно - манифестират/ - главоболие до откат, но тук, а и пред всички? Нещо не са съвсем наясно с картинката...

Не искала дълги отговори... Кой ли пък я пита и иска мнение? Който не желае - просто не чете!

... защо си мисля, че това е написано между редовете на правилата за участие във ВСЕКИ ФОРУМ?

))

И какво сега, Начев? Пишеш, че съм мъдър човек. Благодаря. НО! Може би, ако направя сравнение с едни отдавна отминали времена, мъже би - мъдър е човек като Сократ, но не само, защото е имал роб... Много се двоумя, дали с нещо повече не му е помогнал друг факт, а именно?

Не съм ти налагала, а най-учтиво те помолих. Все търсиш под вола теле, начи.
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

И аз така мисля....Бил е самотен гей ( робът не се брои ), който поради липса на каквито и да е задължения за прехрана и други подобни битовизми ( Държавата - град му е плащала да мисли !). е обикалял улиците, плажовете и кръчмите и е мислил и писал, писал... за произхода, развитието и социалните конфликти на човечеството...
                      Бе, Чичин, те повечето елини са били бисексуални. Сократ до към старческа за тогава 40-годишна възраст е военен. Някъв плямпащ военен, но правил впечатление. И като остарял почнал да лъже младите момчета, а те да се мъкнат подире му и да се подлъгват по цинизма му. Затова старейшините го прецакали и му дали бучиниша. Наздраве за кухото философстване!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

И аз така мисля....Бил е самотен гей ( робът не се брои ), който поради липса на каквито и да е задължения за прехрана и други подобни битовизми ( Държавата - град му е плащала да мисли !). е обикалял улиците, плажовете и кръчмите и е мислил и писал, писал... за произхода, развитието и социалните конфликти на човечеството...
                        Иии!
                        А що са го цикутирали атинските граждани?

Коментар

Бедний ми, бедний Начев! Това - бедний - в смисъл на неоправданий - виж какво става тук, друже...

Връща се той в къщи с огромното си желание /желание - не толкова на широко скроен мъж/... и говори на своята възлюблена - но така, с недомлъвки... Един вид - сама да се досети какво му е на душатааааа /и на други органи от тялото/:

И - гледай сега, Начев - нали една - нека я определим като средно интелигентна дама - би трябвало веднага да зацепи какво НЕ Ѝ КАЗВА ТОЙ/но очевидно за нещо намеква/!!! А тя дори се мислела за мноооого Ентелигентнаааа...

- Колко жалко, скъпи, че този Международен ден на оргазъма - днес - се пада точно по средата на Международната седмица на главоболието!

Та, какво казвам, Начев?

Правиш ли аналогия с изказването някъде долу на една дама, която - очевидно реагира по подобен /от вица горе/ начин на съпруга си в къщи..., нооооо - това съвсем не ѝ е достатъчно, защото...

...защото тя ми налага и на мен - участник във форум - колко трябваЛО /според нея/ да НЕ говоря /разбирай - да НЕ пиша/ тук, когато отговарям на написан от нея пост, защото имала не знам си какво главоболие от някакви си срещи /в Болярско ли беше, или пък - на друго място..../

Както и да е! Нали разбираш какво казвам? За останалите наоколо: дамите могат да имат претенции към партньорите си в къщи, демонстрират /или по-точно - манифестират/ - главоболие до откат, но тук, а и пред всички? Нещо не са съвсем наясно с картинката...

Не искала дълги отговори... Кой ли пък я пита и иска мнение? Който не желае - просто не чете!

... защо си мисля, че това е написано между редовете на правилата за участие във ВСЕКИ ФОРУМ?

))

И какво сега, Начев? Пишеш, че съм мъдър човек. Благодаря. НО! Може би, ако направя сравнение с едни отдавна отминали времена, мъже би - мъдър е човек като Сократ, но не само, защото е имал роб... Много се двоумя, дали с нещо повече не му е помогнал друг факт, а именно?

Тъкмо да кажа - наздраве и ме стресна. Реших, че може да се изтълкува като намек да пиеш За това за кратко ще си висна тихичко в ъгъла, да се орентирам в обстановката. Пък после може да прошепна или викна

Коментар

..................

Може би, ако направя сравнение с едни отдавна отминали времена, мъже би - мъдър е човек като Сократ, но не само, защото е имал роб... Много се двоумя, дали с нещо повече не му е помогнал друг факт, а именно?

Коментар

Ъ-хъ!
                              Подозирам, че все пак в цялата тази работа има някакво захарче, врътка неква.
                              Заедно с акта за самовъзприемане в среден ред, дали пък не се отключва някакъв възрастов регрес?!?
                              Ако забележиш реално завръщане на неподправена радост от живота, обнадежденост, (пък ако дойде обратно и непобедимата ерекция нема да се дърпаме, я) - това дето му викаш малчуганстване, де, моля сподели!

Щото доказано мъдър човек като безимен, виж какво дума:

Подозирам, че "можененето" се разглежда не задължително в тесен смисъл.
                              Ама може и да не е в широк?!

Наздраве за тесния смисъл!
                              Dire Straits- When it comes to you !

Та, какво казвам, Начев?

))

Last edited by безимeн; 16.01.2019, 19:07.

Коментар

Разбрано, вращам назад играта☺️
                                Е, то играта свърши, как ще я върнеш?

Коментар

Working...
                                X