Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от И.Зверов
При позата 69 само единият партньор се обръща от 66 или от 99.
Моля за математична точност и пространствено въображение - тъй наречената дескриптивна (описателна) геометрия.
Очаквах, НЕ точно мъж да ми направи забележката, за да помоля за повече обяснения знаещАТА...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Ясно, имал си късмет да се родиш свеж и крайно самоубедителен.
Няма да ме огрее, а пък аз се надевах, че сте уцелили някакъв дамар и ако се присламча кротко, че апне и хасан от баницата.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Начев, за разлика от Чичи винаги съм се имал за млад. Докато той едва отскоро прегърбен от налегналата го старост, започна да прилага психологическия номер да се изтъква за млад. Само че окъснял. Ако 40 години си се правил на зрял, няма как изведнъж да се изкараш зелен и свеж. Трябва през цялото време да си се убеждавал в среден род “колко си твърде просто" и като така няма накъде да се усложняваш, тоест да остаряваш. Наздраве за “Свещената простота“!
Няма да ме огрее, а пък аз се надевах, че сте уцелили някакъв дамар и ако се присламча кротко, че апне и хасан от баницата.
Наздраве!
Коментар
-
Ъ-хъ!
Подозирам, че все пак в цялата тази работа има някакво захарче, врътка неква.
Заедно с акта за самовъзприемане в среден ред, дали пък не се отключва някакъв възрастов регрес?!?
Ако забележиш реално завръщане на неподправена радост от живота, обнадежденост, (пък ако дойде обратно и непобедимата ерекция нема да се дърпаме, я) - това дето му викаш малчуганстване, де, моля сподели!
Щото доказано мъдър човек като безимен, виж какво дума:
Подозирам, че "можененето" се разглежда не задължително в тесен смисъл.
Ама може и да не е в широк?!
Наздраве за тесния смисъл!
Dire Straits- When it comes to you !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
С това "Обръщат" - доДЕ ми на ум онзи странен въпрос, при който един знаещ /в областта на безопасността на движението/ - пита свой приятел, каква е безопасната скорост в... сексаааа....
Приятелят, разбира се /както и лелите/ - не могат да формулират тая скорост еднозначно..., вдигат рамене и питат знаещият, каква наистина е тая - безопасната скорост в секса...
Знаещият отговаря, че безопасната скорост в секса е 68...
На недоумението - защо точно 68? - знаещият отговаря категорично:
- При 69 двамата се обръщат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Важното е да се цица от (поне) две места
Наздраве!
Е, на! С Гррую се разбрахме с половин уста.
Основните качество на някои неща е в количеството!
В първи курс асистентът ми по политикономия започна да говори за определен род обществени явления и изтърси горната сентенция. Получих лакет в ребрата за заостряне на вниманието.
Човекът зад катедрата, обаче, усети нещо и се почувства задължен да поясни:
Последното се отнася за парите в шеговит план, колеги.
Едва тогава се усетихме, че се намираме в час за свойства и функции на парите.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Важното е да се цица от (поне) две места
Наздраве!
Коментар
-
Сега трябва да уточниш и предпочитания за цица имаш ли или стига да е цица, подробностите са несъществени
https://m.youtube.com/watch?v=xSBzMU1QyO8
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Значи ти си от широко скроените дами!
Дружка с и ми и не ме изненадваш.
Аз пък вземам повод от думите на тнм и директно, малко нагло, но крайно откровено и неполиткоректно заявявам, че искам цица, че имам остър пристът на сукателен рефлекс.
Наздраве!
P!nk - What's UpСега трябва да уточниш и предпочитания за цица имаш ли или стига да е цица, подробностите са несъществени
https://m.youtube.com/watch?v=xSBzMU1QyO8
Коментар
-
Дружка с и ми и не ме изненадваш.
Аз пък вземам повод от думите на тнм и директно, малко нагло, но крайно откровено и неполиткоректно заявявам, че искам цица, че имам остър пристът на сукателен рефлекс.
Наздраве!
P!nk - What's Up
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Това - "определен" - си е директно понижение в ранг! ПрАти го направо У киреча...
Може би искаш да кажеш, че е отличЕн? Това е друго!
Това - дамите - не обръщат внимание на званията! За тях нещата се изчерпват само и единствено - с двеТЕ възможности: МОЖЕ или НЕ МОЖЕ!
https://m.youtube.com/watch?v=vLdPL3xvq3M
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
П.П. Остава и да се дърпате
Нали отдавна съм предупредил, че като напиша нещо с дребни букви, то не е предназначено за обща потреба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А какво ще кажеш за пряк или преносен смисъл!?
Наздраве, хер!Last edited by nachev; 16.01.2019, 12:55.
Коментар
Коментар