If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро !
Кой горял, горял...
Време е за една чаша червено и за Наздраве !
пп Блазе му на 1/3 тежката част от фамилията на Кака....Наглежда си безкрайните добруджански полета и се радва на хоризонта...
Аз гледам през прозореца бялата пелена на снега и вдигам кръвно от затворената ми в клетка душа... Ако изпия още 100 гр вино, ще почна да се обеснявам в любофф на ..жената..
Сакън, недей ... Веднага шта заподозре в неправомерно поведение
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро !
Кой горял, горял...
пп Блазе му на 1/3 тежката част от фамилията на Кака....Наглежда си безкрайните добруджански полета и се радва на хоризонта...
Аз гледам през прозореца бялата пелена на снега и вдигам кръвно от затворената ми в клетка душа...
Ако изпия още 100 гр вино, ще почна да се обеснявам в любофф на ..жената..
Няма лошо ... само дето не верват , вече го пробвах...
Добро утро !
Кой горял, горял...
Аз гледам през прозореца бялата пелена на снега и вдигам кръвно от затворената ми в клетка душа...
Ако изпия още 100 гр вино, ще почна да се обеснявам в любофф на ..жената..
абе да не са се запалили " уж случайно" ...стара архитектура ми се види ... па сетне там да изникне неко мол или хотел ...
Тцъ, инцидент е. Там е зона с действащи свлачища и от години не се позволява "високо строителство". Поне не са домовете на близки роднини, макар че там сме навързани като свински черва.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар