IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    И понеже днес моите чавета стават на 3 години, а са 2, черпя с едно 33 годишно.
    Наздраве!
    Да са ти живи и здрави принцесите!
    Наздраве!

П.П. Сложи още бутилки по масите, че да устискаме до 26.01., кога трябва свата да почерпи
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Груев, да си ти здрави, умни, усмихнати, красиви ... и малко диви!

Таткото на щерките да се радва,
      че макар и още да не знае,
      в най-добрий момент на свой живот сега Е

Весел празник!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Да ти са живи и здрави !
        Да са красиви като майката и умни като бащата !

Наздраве !

пп Време е за още 1...2.
        Мерси, Чичо, абе и аз си го мисля, но нещо майка им се дърпа, та ще видим какво ще стане. Както се казва, не "работя" на твоя фронт, но каквото стане, няма да го върна Наздраве!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение

Големите или малките? Малките са по-навътре.
          Питам, за да знам кога да кажа на дамата да почне да охка.

Да са ти живи и здрави децата и цял живот да те радват!

____
          Послепис: бях написал "малките" вместо "децата", ама с оглед на горната инвенция се получаваше съвсем друг смисъл. Но това също ти желая.
          Големите и е нужно само да пресече тази мислена линия, за да се счита акта за изконсумиран, другото е лакомия, женска лакомия
          Мерси за пожеланията и наздраве!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

И понеже днес моите чавета стават на 3 години, а са 2, черпя с едно 33 годишно.
            Наздраве!
            Да ти са живи и здрави !
            Да са красиви като майката и умни като бащата !

Наздраве !

пп Време е за още 1...2.

Коментар

(т.е. реалното преминаване, пък дори и да само веднъж на началото на единия полов орган през мислената линия, сключена между края на срамните устни на другия),
              Големите или малките? Малките са по-навътре.
              Питам, за да знам кога да кажа на дамата да почне да охка.

Да са ти живи и здрави децата и цял живот да те радват!

____
              Послепис: бях написал "малките" вместо "децата", ама с оглед на горната инвенция се получаваше съвсем друг смисъл. Но това също ти желая.
              Last edited by И.Зверов; 24.01.2019, 11:01.

Коментар

• И понеже днес моите чавета стават на 3 години, а са 2, черпя с едно 33 годишно.
                Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Добро утро и спорен ден !

пп Виртуалното прелюбодейство не е грях ! Казах !

Наздраве !
                  Ъхъ, важното е да знаеш правилата - примерно, не знам дали знаеш, че за изнасилване се води единствено стандартният секс (т.е. реалното преминаване, пък дори и да само веднъж на началото на единия полов орган през мислената линия, сключена между края на срамните устни на другия), всякакъв друг секс се води блудство - само за инфо. Ще ме прощавате за простотията рано сутрин, но вчера се срещах с колеги и се наслушах на простотии.

Коментар

• Добро утро и спорен ден !

пп Виртуалното прелюбодейство не е грях ! Казах !

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Аз съм борец срещу корупцията. Не си запомнила бележитата фраза "Непротивоантикорупциователствайте!"
                      "Не лъжи и не кради " по-кратко е. Май и по-ясно.))

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Борец бил ... Как се беше изказал ти преди години /почесване по главата в знак на размисъл/:
                        - Нека Колето да докара от някъде една бяла лястовица / не претендирам, че цитата е точен/
                        Наздраве!
                        Бела гарга не те ли устройва. Рошава. Я се погледни в огледалото. И сипи една кайсиева като не се разпознаеш, тоест не си вече стисната габровка.

Коментар

• Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение

Изпуснал си "ву" в бързането.
                          "Ву"-то е стара форма, вече се избягва. Макар че е по-изразително с него.

Коментар

Аз съм борец срещу корупцията. Не си запомнила бележитата фраза "Непротивоантикорупциователствайте!"
                            Борец бил ... Как се беше изказал ти преди години /почесване по главата в знак на размисъл/:
                            - Нека Колето да докара от някъде една бяла лястовица / не претендирам, че цитата е точен/
                            Наздраве!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

Не си запомнила бележитата фраза "Непротивоантикорупциователствайте!"
                              Изпуснал си "ву" в бързането.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

БоМбонките бяха подкуп, бре!
                                Наздраве!

Коментар

Working...
                                X