If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз не нося... Всеки, имащ себе си за нормален мъж - не носи на /женски/ майтапи!
Това - ти ли си, Лайза !?! Добре изглеждаш...
Тая вечер, в едно заведение - една готина дама изглеждаше по подобен начин. Много игрива беше /горката/, а гаджето ѝ - не си падаше много по танците... /поне три пъти по-едър от нея..., но не че в това имаше нещо неприемливо.../... Тая не пропускаше танц..., по едно време - не зная по каква логика - се оказа до мен... Каква принцеса! Какво тяло! Осанката - мечта!
............................
Сетих се за онзи въпрос на Иванчо:
- Кой ги яде тия, хубавите ябълки?
- Отличниците, Иванчо!...
Риторично: Ние, ПА, дето отличници НЕ сме билЕ - КО СЯ - да мремЕ ли?
Добра нощ, Кръчма !
Влезнах да пия едно , прочетох туй - онуй и излезнах да погледна табелата на вратата На адвокатска кантора, пълна с правни съвети сте го обърнали
странно само , като как тъй мъжът ти не те е отвел с каруцата към златна Добруджа , ами кротко е вързал конете в Балкана ... ... абе кво ли се чудя и аз ... то мъжете за едното нещо на маймуни се обръщаме ...мхм , понякога за цял живот ... айде наздраве ...
Кое му е тук странното!? Нали съм написала - когато сме на различно мнение по даден въпрос, взема се предвид моето
Наздраве, чужденеций!
П.П. Що ли питаш, след като и ти си присъден на бърдачка!?
Как така браковете уредени, а булки продават ли се да дойдем да си напазарувам.
За миналото говоря, бре!!! Баба ми дядо ми са били с последния уреден брак в родата. От там нататък, де по любов, де по приятелска линия ... Такива ти ми неща.
Наздраве, сър!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Аз по принцип съм Безценна, за мен и за хората, които ме обичат
Мисленето ми по отношение на брака не е претърпяло почти никакви промени. В родът ми поколения наред браковете са били уредени и са се основавали горе-долу на тези неща. По инерция от минали години и при мен беше изградена подобна ценностна система от хората, които ме възпитаваха.
А в коментарите с теб пишем за различни неща. Аз описвам на какво се крепи хармонията в брака, а ти описваш като какво се явява самия брак.
И аз като теб винаги съм гледала на него като на вид договор - с произхождащите от това права и задължения, приходи и разходи и краен резултат. Относно баланса във взаимоотношенията, държа да вметна, че много държа на него. Затова винаги давам следния пример за равноправието в нашето семейство - когато с по-едрата 1/3-та сме на различни мнения по даден въпрос, в предвид се взема моето мнение. Когато обаче сме на едно мнение по даден въпрос - винаги се взема неговото.
Наздраве, хаджи!
странно само , като как тъй мъжът ти не те е отвел с каруцата към златна Добруджа , ами кротко е вързал конете в Балкана ... ... абе кво ли се чудя и аз ... то мъжете за едното нещо на маймуни се обръщаме ...мхм , понякога за цял живот ... айде наздраве ...
Мисленето ми по отношение на брака не е претърпяло почти никакви промени. В родът ми поколения наред браковете са били уредени и са се основавали горе-долу на тези неща. По инерция от минали години и при мен беше изградена подобна ценностна система от хората, които ме възпитаваха.
А в коментарите с теб пишем за различни неща. Аз описвам на какво се крепи хармонията в брака, а ти описваш като какво се явява самия брак.
И аз като теб винаги съм гледала на него като на вид договор - с произхождащите от това права и задължения, приходи и разходи и краен резултат. Относно баланса във взаимоотношенията, държа да вметна, че много държа на него. Затова винаги давам следния пример за равноправието в нашето семейство - когато с по-едрата 1/3-та сме на различни мнения по даден въпрос, в предвид се взема моето мнение. Когато обаче сме на едно мнение по даден въпрос - винаги се взема неговото.
Наздраве, хаджи!
Как така браковете уредени, а булки продават ли се да дойдем да си напазарувам.
Ха, тнм, подобна мъдрост е рядко срещана сред младото поколение и се постига само с опит/години. Ако си имала подобно мислене и преди 20-на години, наистина цена нямаше да имаш
Аз, като представител на една идея по-нездряло поколение, мога да кажа, че бракът е като всичко друго - обикновено счетоводство - даваш и получаваш, като ако активите не отговарят на пасивите, почва да трупаш или положителен (би било супер за теб), или отрицателен резултат. В първият момент всичко е идеалка, защото натоварваш другата страна с твоята емоционална и материална печалба от брака, във втория случай бракът се крепи дотогава, докато загубата ти изяде основния капитал (какъвто и да е той - чеиз, хубав секс, престиж, порастване на децата и т.н.) или пък намериш отнякъде резерви и/и ли заемни средства (да речем съжителствате, а ти заемаш секса от комшийката, да речем)
Целият живот е една проста сметка и баланс - избягаш ли от баланса и почнеш ли да реализираш прекалено големи печалби/загуби за сметка на другата страна, разпадът става въпрос на време.
Наздраве!
Наздраве, хаджи!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ти пък пак не си в час. Расте първото феноменално поколение между 65 и 80 годишна възраст, което не се води за старо, а за първо по рода си междинно зряло поколение, което като група не е съществувало преди в човешката история. Баба ти Лайза включително. Те са опитни, здрави, с акъла си и са обречени на успех. Съществуването им се дължи на подобрените медицински услуги, начин и качество на живот и развитие на западната цивилизация.
Добре де - нес кафето ти е честно! /при определени условия бих ти повярвал, но поне уточни - в каква степен е честно.../
Това, че си млада майка - това мога да го повярвам, но чак пък толкова млада /и неопитна/? Колко чАса вече "ги слагаш" тия деца да заспят?
Наистина са ми трудни за разбиране тия, младите /лели/... ..., но иначе - не вярвала в защитата... Нападателка! ))
Да оставяш веднага виното /дето го наричаш "честното кафе"/ и да поставяш децата в леглото, за да не лекуваш зачервено дупЕ!
Говоря истината , когато съм честна Са ще попиташ кога е това. Нали се разбрахме, че аз забравям движението на фигурите по дъската, а ти си майстора! Значи аз няма да подсказвам, ти ще подсказваш на мен
Коментар