IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Кой това?
    Наздраве, сър!
    Аз няма да мога , колкото и да е класно да си създам такъв ритуал с едно и също време, място и т.н., но мога да създам противоположна - не класна секта

Коментар

Кой това?
      Наздраве, сър!
      Наздраве .

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        не се сещам навреме ..забраван
        ами карай, то и при убитаците не е винаги толкова зле, колкото изглежда
        нздраве

Прецито, чувал ли си за коефициента на емоционалната интелигентност? Навремето, един от преподавателите ми го спомена в лекцията си. От този момент никога не категоризирам хората. Предпочитам да се постарая да ги разбера и да намеря подход към тях.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• не се сещам навреме ..забраван
          ами карай, то и при убитаците не е винаги толкова зле, колкото изглежда
          нздраве

Коментар

Сетих се и аз навреме, но не успях, понеже нали нямах кирилица и стоеше грозно,
            та не исках да дразня още повече с латинските букви
            Докато оправя азбуката, стана нощ и спах при спамерите, то все се случва, да се омотая с нещо и се забавям
            назсдраве
            Преци, аз ли да те уча? Разчупи ги тези рамки, вкарай малко въображение. Като не става с писане, сложи една картинка с питие.
            Наздраве!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

А други приемате ли да се синхронизират у вашата секта.
              Кой това?
              Наздраве, сър!
              Мечо

Коментар

Отношенията с уважаемата модература в своята цялост са твърде деликатни. Изтърваш подходящия момент и те слагат в групата на спамерите. Затова, когато ти давам мъдри съвети, ще ги изпълняваш светкавично.
                Наздраве, Преци!
                Сетих се и аз навреме, но не успях, понеже нали нямах кирилица и стоеше грозно,
                та не исках да дразня още повече с латинските букви
                Докато оправя азбуката, стана нощ и спах при спамерите, то все се случва, да се омотая с нещо и се забавям
                назсдраве
                Last edited by precakanoto; 10.05.2019, 15:15.

Коментар

А дали Вълчо-34 не е гледал от Танамънче-то? Но ..., да не влизаме в излишни спорове. Явно и с теб се радваме на синхрон.
                  Наздраве!
                  А други приемате ли да се синхронизират у вашата секта.

Коментар

Да, мн. добра идея, искаше ми се дори, да й благодаря за превода в един момент, преди да изтрие мнението, но го е изтрила нацяло с етикета "спам" . А то си бяха две изречения на 100% баш в темата. Смятай щом това е спам, какво ли ще е другото по другите теми, Но ние в кръчмата сме били винаги добронамерени затова й пожелавам много лека и приятна смяна! Забележи че подсигурено и с двете думи (като leka нощ и приятни сънища ) и разбира се й благодарим за старанието, като и за нейно здраве -казваме наздраве
                    И добра вечер на всички!
                    Отношенията с уважаемата модература в своята цялост са твърде деликатни. Изтърваш подходящия момент и те слагат в групата на спамерите. Затова, когато ти давам мъдри съвети, ще ги изпълняваш светкавично.
                    Наздраве, Преци!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Е затова ми аресва да те четем - се едно си гледала от дедо! На това се казва класа! Наздраве Танамънче, жива и здрава!
                      А дали Вълчо-34 не е гледал от Танамънче-то? Но ..., да не влизаме в излишни спорове. Явно и с теб се радваме на синхрон.
                      Наздраве!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

По онова време немаше селфита. А ти взе ли за пример новата гръндж епоха - накриво окопчан. Ако така се явиш в кафенето ще направиш непредотвратимо впечатление. И ще тръгне вълната на кривината от Габроу до Абърдийн.

Аз и сега си предизвиквам такова фпечатление. Що трябва се тормозя и да си променям стайлингъ?
                        Наздраве, Мрънкало!
                        Мечо

Коментар

• Добро утро!

https://m.youtube.com/watch?v=v_JQC8O3rFw

Коментар

Ама ти си можел да четеш!? Аз мислех, че те бива само за писатель.

А някво селфи в разпасания ти вид имаш ли? Да ти се порадваме вкупом цялата ентелегентна аудитория на Кръчмата.
                            Наздраве!
                            По онова време немаше селфита. А ти взе ли за пример новата гръндж епоха - накриво окопчан. Ако така се явиш в кафенето ще направиш непредотвратимо впечатление. И ще тръгне вълната на кривината от Габроу до Абърдийн.

Коментар

• https://youtu.be/BR2JtsVumFA

Айде жега.

Коментар

Винаги го пия сама. В точно определено време, в едно и също кафене, на една и съща маса - от много години. Барманът си сверява часовника по мен.
                                Наздраве, сър!
                                Е затова ми аресва да те четем - се едно си гледала от дедо! На това се казва класа! Наздраве Танамънче, жива и здрава!
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X