If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз няма да мога , колкото и да е класно да си създам такъв ритуал с едно и също време, място и т.н., но мога да създам противоположна - не класна секта
не се сещам навреме ..забраван
ами карай, то и при убитаците не е винаги толкова зле, колкото изглежда
нздраве
Прецито, чувал ли си за коефициента на емоционалната интелигентност? Навремето, един от преподавателите ми го спомена в лекцията си. От този момент никога не категоризирам хората. Предпочитам да се постарая да ги разбера и да намеря подход към тях.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Сетих се и аз навреме, но не успях, понеже нали нямах кирилица и стоеше грозно,
та не исках да дразня още повече с латинските букви
Докато оправя азбуката, стана нощ и спах при спамерите, то все се случва, да се омотая с нещо и се забавям
назсдраве
Преци, аз ли да те уча? Разчупи ги тези рамки, вкарай малко въображение. Като не става с писане, сложи една картинка с питие.
Наздраве!
Мечо
Отношенията с уважаемата модература в своята цялост са твърде деликатни. Изтърваш подходящия момент и те слагат в групата на спамерите. Затова, когато ти давам мъдри съвети, ще ги изпълняваш светкавично.
Наздраве, Преци!
Сетих се и аз навреме, но не успях, понеже нали нямах кирилица и стоеше грозно,
та не исках да дразня още повече с латинските букви
Докато оправя азбуката, стана нощ и спах при спамерите, то все се случва, да се омотая с нещо и се забавям
назсдраве
Да, мн. добра идея, искаше ми се дори, да й благодаря за превода в един момент, преди да изтрие мнението, но го е изтрила нацяло с етикета "спам" . А то си бяха две изречения на 100% баш в темата. Смятай щом това е спам, какво ли ще е другото по другите теми, Но ние в кръчмата сме били винаги добронамерени затова й пожелавам много лека и приятна смяна! Забележи че подсигурено и с двете думи (като leka нощ и приятни сънища ) и разбира се й благодарим за старанието, като и за нейно здраве -казваме наздраве
И добра вечер на всички!
Отношенията с уважаемата модература в своята цялост са твърде деликатни. Изтърваш подходящия момент и те слагат в групата на спамерите. Затова, когато ти давам мъдри съвети, ще ги изпълняваш светкавично.
Наздраве, Преци!
Мечо
По онова време немаше селфита. А ти взе ли за пример новата гръндж епоха - накриво окопчан. Ако така се явиш в кафенето ще направиш непредотвратимо впечатление. И ще тръгне вълната на кривината от Габроу до Абърдийн.
Аз и сега си предизвиквам такова фпечатление. Що трябва се тормозя и да си променям стайлингъ?
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
Ама ти си можел да четеш!? Аз мислех, че те бива само за писатель.
А някво селфи в разпасания ти вид имаш ли? Да ти се порадваме вкупом цялата ентелегентна аудитория на Кръчмата.
Наздраве!
По онова време немаше селфита. А ти взе ли за пример новата гръндж епоха - накриво окопчан. Ако така се явиш в кафенето ще направиш непредотвратимо впечатление. И ще тръгне вълната на кривината от Габроу до Абърдийн.
Винаги го пия сама. В точно определено време, в едно и също кафене, на една и съща маса - от много години. Барманът си сверява часовника по мен.
Наздраве, сър!
Е затова ми аресва да те четем - се едно си гледала от дедо! На това се казва класа! Наздраве Танамънче, жива и здрава!
Коментар