IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Спамер, чудя се дали да не сигнализирам на модературата. Черпи едно голямо, пък дано се смиля над теб
    Наздраве!
    п
    Да, неприятно. и интернета избуших, та взех малко "назаем" един вид т.е гепих за малко., но май ме е гепил вирус
    Черпъ всички,че утре у малко село има празник на селото (съпвадение някакво, може би случайно)
    Click image for larger version

Name:	giphy.jpg
Views:	1
Size:	9.5 КБ
ID:	3466843

Last edited by precakanoto; 10.05.2019, 21:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
      Забраих да питам - грешно ли е да се пие ракия с мезе баница?
      Даже е препоръчително. Ако искаш да се бориш сумо.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Uj imam takava inteligntost I zatova pak nqma kirilica
        Спамер, чудя се дали да не сигнализирам на модературата. Черпи едно голямо, пък дано се смиля над теб
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
          Наздраве на сектантите, аз като като извън кръга на проповеддите и част от кифлите да кажа че пак си купих това дето исках. а наздраве
          Честито на кифлата

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
            Забраих да питам - грешно ли е да се пие ракия с мезе баница?
            Щом ти е сладко, не е грешно

Коментар

Ъхъ, точно трябва да си говориш каквото искаш. Затова отдавна и ти си в сектата.
              Наздраве, с каквото там ти се пие!
              Аха и винаги мога да изляза
              Наздраве, tnm!

Коментар

Прецито, чувал ли си за коефициента на емоционалната интелигентност? Навремето, един от преподавателите ми го спомена в лекцията си. От този момент никога не категоризирам хората. Предпочитам да се постарая да ги разбера и да намеря подход към тях.
                Наздраве!
                Uj imam takava inteligntost I zatova pak nqma kirilica

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Аз няма да мога , колкото и да е класно да си създам такъв ритуал с едно и също време, място и т.н., но мога да създам противоположна - не класна секта

Коментар

От първият път схванах . Това не пречи обаче да си говоря, каквото си искам

Наздраве!
                    Ъхъ, точно трябва да си говориш каквото искаш. Затова отдавна и ти си в сектата.
                    Наздраве, с каквото там ти се пие!
                    Мечо

Коментар

• Наздраве на сектантите, аз като като извън кръга на проповеддите и част от кифлите да кажа че пак си купих това дето исках. а наздраве

Коментар

• От първият път схванах . Това не пречи обаче да си говоря, каквото си искам

Наздраве!

Коментар

Аз няма да мога , колкото и да е класно да си създам такъв ритуал с едно и също време, място и т.н., но мога да създам противоположна - не класна секта
                          Е, па ..., той синхрона не се отнася само за кафенето и пиенето на кафето.
                          Наздраве, Lelq!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Наздраве .
                            Опалянка, дай сега да не си разменяме ролите. Жената трябва да е загадъчна, а мъжът - като отворена книга в "суров вид". Да го четеш, прелистваш и да нанасяш корекции.
                            Мечо

Коментар

• Забраих да питам - грешно ли е да се пие ракия с мезе баница?
                              И това ще мине ...

Коментар

Лелче мило, от време на време си хортуваме с една .... приятелка, на философски теми - тя застъпва тезата, че требе да се бега от клишетата. Добре де, аз като чуя пет човека да избягват клишета, е ли това бягство, или точно същото. Така че, дедо от време на време, точно това прави като тебе - направо се изтървавам извънкласно. И у кафето питат - тебе що те нема? Ай ся обеснявай що требе да се мие посудата и тавата след правене на вечерна баница. Шшшшшт, дедо, млъквай!
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X