Ахахах няма такова изпълнение, тези са уникални https://youtu.be/ay_jN3KHp5c
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Преци, веднага викни едно голямо на RUBLA!
Наздраве!. А то си бяха две изречения на 100% баш в темата. Смятай щом това е спам, какво ли ще е другото по другите теми, Но ние в кръчмата сме били винаги добронамерени затова й пожелавам много лека и приятна смяна! Забележи че подсигурено и с двете думи (като leka нощ и приятни сънища ) и разбира се й благодарим за старанието, като и за нейно здраве -казваме наздраве
И добра вечер на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Що за ,,День Побе́ды ,, ли
П.П. Преци беше написал коментар на латиница, щото имал срив в кирилицата. RUBLA учтиво го беше трансформирала в подходящ за четене вид. Ама гледам, после го затрила с твърдението, че Преци е спамерПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Кво, ходила си да пиеш кафе сама ..
Наздраве, сър!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСутринта - у пещерата напрежение. Дебелото псе гладно, жадно и си чака разходката. Аз - в не особено тежък дезориентир, но все пак не съм съвсем в час. Нощният живот започва да ми се отразява не твърде благоприятно. Явно ще се налага да редуцирам броя посещения на реални питейни заведения.
Обличам се, погрижвам се за дунди и отивам да си пия кафето в компанията на най-умния човек когото познавам. Времето лети, душата започва да се снижава в опит да влезе в тялото. Около обяд съм в кондиция....и отивам при козметичката си.
Събличам си якето, поглеждам се в огледалото и какво да видя - облякла съм си блузата наопаки. Несъзнателно. Вай, ами сега!? Обърна ми се късметя. Мъка, мъкаааа Остава ми само да проследя последствията..
Наздраве!
Коментар
-
Преци, веднага викни едно голямо на RUBLA!
Наздраве!
Коментар
-
Много зелено за есен. Вярно, мъглите фърлиха синкаво-сивия си плащ върху Балканя, мрачните облаци са се похлупили небосклона, а дъждът се изсипва на сребърни нишки към земята, но ... точно на влажна и хладна пролет го докарва времето.
Наздраве, Lelq!
Наздраве, tnm !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Да се надяваме, че си прав. Днес имам усещане за късна есен с настъпваща зима .
Наздраве с червено!
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Хааа, така ти се пада като вещаеш на други разни неудачи. Веднъж отивам в архива да чета. Ама нещо и аз не бех в кондиция. Вземам папките, а разпоредителката ма гледа странно. Викам си, гледай, не съм си доспал. Като си тръгвам се пооправям да втъкна в панталоня измъкналата се риза и тогиз забелязвам, че копчетата закопчани с един илик нагоре и цялата риза се изкривила. Трябваше го въведа като образец на грънддж-стила.
А някво селфи в разпасания ти вид имаш ли? Да ти се порадваме вкупом цялата ентелегентна аудитория на Кръчмата.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Да се надяваме, че си прав. Днес имам усещане за късна есен с настъпваща зима .
Наздраве с червено!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСутринта - у пещерата напрежение. Дебелото псе гладно, жадно и си чака разходката. Аз - в не особено тежък дезориентир, но все пак не съм съвсем в час. Нощният живот започва да ми се отразява не твърде благоприятно. Явно ще се налага да редуцирам броя посещения на реални питейни заведения.
Обличам се, погрижвам се за дунди и отивам да си пия кафето в компанията на най-умния човек когото познавам. Времето лети, душата започва да се снижава в опит да влезе в тялото. Около обяд съм в кондиция....и отивам при козметичката си.
Събличам си якето, поглеждам се в огледалото и какво да видя - облякла съм си блузата наопаки. Несъзнателно. Вай, ами сега!? Обърна ми се късметя. Мъка, мъкаааа Остава ми само да проследя последствията..
Наздраве!
Коментар
-
Сутринта - у пещерата напрежение. Дебелото псе гладно, жадно и си чака разходката. Аз - в не особено тежък дезориентир, но все пак не съм съвсем в час. Нощният живот започва да ми се отразява не твърде благоприятно. Явно ще се налага да редуцирам броя посещения на реални питейни заведения.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
https://www.youtube.com/watch?v=nM__...iSMgNDWiBmjSZo
Коментар
Коментар