Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Сама се самопризна. Ама, ти и с другите твари си в близка рода. Да ти се чуди човек на акъла? - Хората война правят, а ти се криеш под опашката на дебелия, зъл пес и чакаш да падне нещо гювеч. Нали беше много ербап? Нали си уж харамийка? Нарамвай карабинката и отивай да се трепеш и с двете страни. Ден година храни. Вашта гилдия при война пара прави. Може па некоя банка да избушат ракетите и да се разлетят гривните. Що щеш у нас? У Киев днес ти е местото. Там е прохода. Келепир ще удариш. Ако те не бухнат и теб с неикоя ракетка. Бог да прости жертвите! Здраве да е за оцелелите!
Добре съм си аз на прохода - зима, сняг, заблудени кервани ... Трупам пачки в мъглата и чакам да дойде лятото, че де си почина. Ти се гласи за Украйна, щото чувам запасняците май щели да ги привикват. Изкарвай мешката от под креватя и я допълни с консерви, тоалетна хартия и да не забравиш аповете
Мир на праха им на загиналите!Last edited by tnm; 28.02.2022, 22:03.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Пак зле с биологията. Кака братчедка на влечугите, не на земноводните.
На мен всичките мозъци съвестно функциите си изпълняват. Природа щедра и благосклонна, не само откъм тях.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Какво против имаш относно гръбначния мозък? Нещо не те слуша ли? Така е то, от много мързел тоз орган ти е атрофирал. Как сега ще пълзиш в нозете ми, за да съскаш оправдателно "Извинявай, Тракало, Чиче ме подведе, щото раболепен и приведен, та реших, че и ти така." Като не може да се оправдаеш (то и без това е късно), Како, ще те хвана с щипалата за земноводни и ще те натикам у торбата. После във вивариума и дечицата ще ти се хилят и пулят през дебелото стъкло. Щом си заядлива и хаплива, там ти е мястото. Наздраве, Дрънзмейче!
На мен всичките мозъци съвестно функциите си изпълняват. Природа щедра и благосклонна, не само откъм тях.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Точно, точно!!! Сал един мозък - гръбначен - умерено да изпълнява всички мисловни процеси
Наздраве, Мрън!
Коментар
-
Мдааа, при мен всичко е умерено и хармонично. Наздраве, Дръндисхармонийо!
Наздраве, Мрън!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Ясно. Природата бая пестелива била към теб
Наздраве, Мрън!
Коментар
-
Кака Тянка на завет в такива ситуации. В командният център у пещерата. Ти кат по-халтав, ходи и размятай автомата. Изпълнители трябват в тази операция. Не може все ръководни органи.
Наздраве, Мрън!
Коментар
-
Аз нали та пратих при украинските граничарчета? Да им носиш вода и патрони. И да служиш за цел на руските мерачи, що си по-обемна и мургавелка, та ще се оконтуриш добре на фона на белите брезички. На дезертьор ли ми се правиш? А дисцип, де! Земай си пушкалата и бегом при чернобилската централа. И като се върнеш от войната, поне три уши да имаш. За да слушкаш повече. Наздраве, Дрънпослушке!
Наздраве, Мрън!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Защото природата дава това, което ти е нужно.
Наздраве, Мрън!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Що пък точно три уши? Що за фантазия? Нямаше ли да е по-изискано (например) да са три "очи"?
Не ги разбирам тия неща аз, затова питам...
Коментар
-
Аз нали та пратих при украинските граничарчета? Да им носиш вода и патрони. И да служиш за цел на руските мерачи, що си по-обемна и мургавелка, та ще се оконтуриш добре на фона на белите брезички. На дезертьор ли ми се правиш? А дисцип, де! Земай си пушкалата и бегом при чернобилската централа. И като се върнеш от войната, поне три уши да имаш. За да слушкаш повече. Наздраве, Дрънпослушке!
Що пък точно три уши? Що за фантазия? Нямаше ли да е по-изискано (например) да са три "очи"?
Не ги разбирам тия неща аз, затова питам...
Коментар
-
Обиждаш. Записах това ти действие в дългосрочната си памет и сега замислям пъклени планове за отмъщение. Па може и някоя карма те застигне. Ефекта на бумеранга никой не го е отменял. Бай Ставри започва да размита за теб.
Наздраве, Мрънкало!
- 1 like
Коментар
-
Психарка-мародерка! Ште дам на другарски съд, да отсъди за колко десетилетия да те запрат при Мама Мара. Такива като теб требва ги пускат с парашут без парашут. От 1.... метър височина. Да си понатъртиш г..а. Наздраве, Дрънтрътле!
Наздраве, Мрънкало!Last edited by tnm; 24.02.2022, 22:25.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ще си припомниш много бързо младите бурни години. На мен най-якия секс спомен ми е с 2 украинки
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар