Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Вчера колегата гътна праситУ. Вече два дни разфасова, пече у фурната, прави буркани и пие вино. Голяма мъка му се е натрупала преди празника.
Наздраве!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не се отклонявай от темата. Товари магаретата със злато и ги пращай в Софето, за Тракалото. Наздраве, Дрънзлата!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Пекат се испански за жалост - НЯМА български.
В шопско бяло само по сенките, зелено тук таме, а червено сал по покривите.
Дано ПРЕЖИВЕЕМ войната - 3-тата световна. Вече е истинска не само плямпане т.нар хибридна.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Кой пък тука чука с чука? Кой ти говори за ортаклък? Дължиш ми 1/2 от награбеното от клетите джихадета, дето си ги причакала с павета, а па те са се утепали от смех и са ти фърлили по некоя жълтица за естрадата и каскадата, която си им изпълнила. Все пак аз съм ти законен импресарио. И требва ме уважаваш. Опааа.... исках да река, че требва си плащаш, а не да замъкваш награбеното в пещерата и да се офлянкваш като увърташ и чегърташ. Засрами се! Стар човек имаш срещу себе си. За Чичи Дъртото говоря, че и със звънче звъни.
www.youtube.com/watch?v=u1qMXEB2WFw
Наздраве, Мрън!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧестита Баба Марта!
Навън хубаво време - сняг, студ, мъгла ... Само за вино и пържоли.
Наздраве!.
В шопско бяло само по сенките, зелено тук таме, а червено сал по покривите.
Дано ПРЕЖИВЕЕМ войната - 3-тата световна. Вече е истинска не само плямпане т.нар хибриднаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Кака Тянка зле с аритметичните действия - само от събиране и умножение разбира. И от деление, ама само когато се извършва с единица. А за проценти и фифти/фифти въобще не е чувала. Това са някакви чужди езици.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Ортак на кесията не ми трябва. Леко с въображенията.
Коментар
-
Опитваш се да укриеш законния ми комисион от 30 % ли? Толкоз много си прибрала, че 30 % + законния бакшиш от 20 % - бълха те ухапала. Така че сме фифти/фифти. Но за да не ти тежи, давай всичко, аз ще ти го пазя. Докато свърши войната. Ъъъъ... пардон, докато свършат войните и настъпи Вечния мир. Честито! - За Вечния мир, де... все некой ден.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Ортак на кесията не ми трябва. Леко с въображенията.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Да сте на бяло и червено !
Живи и здрави !
Наздраве !
Коментар
-
Тцъ! От планината слязох. На места къде 30 и повече санта сняг - тежък, мокър. Натроши дръвеата. Хубава зима у хабитатя, съвсем навреме.
Язе с кавказци избегвам да работя. Нервни, палят от четвърт оборот и гърмят. С такива хора алъш вериша не става.
Поздрав!
https://www.youtube.com/watch?v=Z1FY5QgEqlQ
Коментар
-
Скъпа, от степите ли се завръщаш? Вярвам, не си забравила, дето те открехнах, че войнътъ прави рънътъ. Май си причакала два-три джихада грозновати (демек от Грозни) и си ги облекчила от звонковите у тех, следвайки примера на дедите си от кърджалийското време. Обещавам да не те предавам на кавказките съдилища, щото като те спипат и без това няма да стигнеш до тях. Здраве да е и мир да има!.
Язе с кавказци избегвам да работя. Нервни, палят от четвърт оборот и гърмят. С такива хора алъш вериша не става.
Поздрав!
https://www.youtube.com/watch?v=Z1FY5QgEqlQ
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар