Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Честит най - истински Български празни на ТРАКА и кръчмата,
.а не културните кво да седят на празни маса ли.Last edited by Trakatrak; 25.05.2019, 08:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Знам...
Реших да отворя ножицата.....Дет се вика - квато пеперудка кацне, да и резна крилцата...Няма да капризнича....( но за 50 ++ ми е рано- там Тарантул вършее
...)
Наздраве !
Ейййй , кой е като теб?! Богат избор
Наздраве 4i40!
Коментар
-
Знам...
Реших да отворя ножицата.....Дет се вика - квато пеперудка кацне, да и резна крилцата...Няма да капризнича....( но за 50 ++ ми е рано- там Тарантул вършее
...)
Наздраве !
Наздраве, 4i40!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Само да те гепна, штъ запра теб в кочинка. Ако и да нямаш аура. Макар да не си толкова розова, каквито са изискванията. И муцунката ти не изглежда добродушна и доверчива. А опашчицата да си завила под поличката. Ха, сега вземи почерпи.
Каква поличка,ненагледен? Аз такава дреха у гардероба си нямам. Ще се наложи да ми купиш
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЧестит празник на писмовните! На неписмовните им все тая, що си живеят в блажено неведение какъв стрес са си спестили. А тия по-културните да вземат да почерпат.
.а не културните кво да седят на празни маса ли.Last edited by Todor Sabev; 24.05.2019, 18:19.
Коментар
-
Знам...
...)
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
В кошарата се запира дребния рогат добитък. Оборът или яхърът е за едрия. Но, съгласи се - кочинка звучи къде, къде по-изискано и пасва точно на аурата на Арахната
Наздраве, Преци!
Коментар
-
Честит Ден на българската българската българската българската българската азбука, писменост, книжовност, култура и духовност!
И на светите светите братя братя Кирил и Методий!
Из "Кирил и Методий, българский всеучилищни химн":
"Напред, народността не пада там, дето знаньето живей!
България остана вярна на достославний тоз завет.*
О, вий, които цяло племе извлякохте из мъртвина, народен гений възкресихте - заспал в глубока тъмнина!"
- - - -
* - до 1989-та.
Честит ден на Киро и останалите именици!Last edited by eta orel; 24.05.2019, 09:53.
Коментар
-
Хммм, от 40 ++ на 30 ++ ... Сакън, да не останеш назад от Арахната
Наздраве, 4i40!
П.П. Не се задявам. Зададените от теб параметри за възрастовия диапазон не ми дават тази възможност
...)
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Ако говорим за телИ - Не кочинка а кошарка
МОже и да е подгизнала..., дано арахната не е там, че ще му е тъжна гледка, ако се налага да отводнява.
Наздраве, Преци!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
А покривът ти дали пак прокапа? Кочинката ти наводни ли се?
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Земетръсът като се стъмни.
МОже и да е подгизнала..., дано арахната не е там, че ще му е тъжна гледка, ако се налага да отводнява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Разбира се! След ирландското кафе най-обикновена разговорка ти се струва като порой. Още едно кафе и ще речеш, че землетръс те друса. Наздраве, Дръндрънкче!?
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Земетръсът като се стъмни.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар