If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много добра новина, супер.
Засужава си по едно голямо наздраве, но по-късно ще е, за да не мирише на бира на полицаите (ако ме спрат).
Който бръмчи днес с мпс, да внимава за полицаи, че сякаш пак са наизлезли, Докато пътувах сутринта - на 3 места видях, но съумявах да се движа след някаква друга кола и веднъж спряха нея, а аз минавах метър
добрютро Леля!, надяваме се очето да се лекува успешно, - а аз да споделя, че в Софармасито (аптечната верига) видях едни витамини за очи, (на "Допелхерц") с полезни съставки и с боровинка Даже си взех една опаковка преди няколко дни за да тествам, (нещо ми се омъгльосва мойта оптика напоследък). Стори ми се че добре действат, та може и ти да вземеш и да подпомогне изцелението, а и не бяха някакви скъпарски като цена.
то вече за добър ден стана, обаче ще пия едно първо кайве като на дон Емилио. че нещо дремя като теле на празни ясли а сънчо подбутва към приспиване и мисля какво да не забравя пак
наздраве за забраванчовците
Отново съм влязла в някаква спирала на озвучените сънища. Спя непробудно, но не се усещам достатъчно отпочинала като се събудя.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
А кво стана с хер Начев?
Май е пре-зрял този форум.
Май му се понамали ентусиазма от снощните смени на Пепо Ама той ще устиска с добро настроение.
Хер Начев верно не е минавал отдавна, като е на кеф ще се отбие, предполагам. ps. Eta, тоя сегашен ник наподобява на ЕТА10 - споменаваше се като име на суперкомпютър от миналото.
Или пак означава нещо зверско !?
добрютро Леля!, надяваме се очето да се лекува успешно, - а аз да споделя, че в Софармасито (аптечната верига) видях едни витамини за очи, (на "Допелхерц") с полезни съставки и с боровинка Даже си взех една опаковка преди няколко дни за да тествам, (нещо ми се омъгльосва мойта оптика напоследък). Стори ми се че добре действат, та може и ти да вземеш и да подпомогне изцелението, а и не бяха някакви скъпарски като цена.
Намекваш, че конякът и шоколадът са малко като извинение за причиненото страдание!?
Предлагам все пак да се придържаме към статуквото. Не бива да забравяме кой хабитат обитавам.
Наздраве!
Мечо
Като те чета, обхваща ме едно успокоение. Драго ми е да установя, че разсеяността навестява и другите хора
Наздраве!
П.П. След като се преборих с шефа на банката, днес съм вдигнала мерника на Бюро за съдимост. Оказа се, че за участието в търг трябва свидетелство за съдимост. Неприятното е, че там работят само дами и ще трябва надълго и нашироко да им се обяснява как международния паспорт е личен документ
то вече за добър ден стана, обаче ще пия едно първо кайве като на дон Емилио. че нещо дремя като теле на празни ясли а сънчо подбутва към приспиване и мисля какво да не забравя пак
наздраве за забраванчовците
Успях преди няколко часа да зачета нормално назад, а не оставаше време да пиша : Уф, днес е силен и странен ден, - докато си пътувах сутринта и съзерцавах невероятно красивите картини из пътя, уж всичко беше наред, после се оказа, че техническият преглед на мпс-то е изгорял преди два дни, ...после като отидох в сервиза за тех.преглед се оказа, че с документите съм шест по шест, ама ...."парите ги нема у джобИте", сиреч забравих да взема пaричките при тръгване а в колата държа некви "гологани" ...и цирк "буш" .. Но все пак съдбата беше благосклонна
Едно наздраве по случaй празника, че много глухо сякаш у пивницата
(То верно че и мач имало някакъв, та народа може да се е загледал, - нема лошо )
Добро утро, Преци!
Като те чета, обхваща ме едно успокоение. Драго ми е да установя, че разсеяността навестява и другите хора
Наздраве!
П.П. След като се преборих с шефа на банката, днес съм вдигнала мерника на Бюро за съдимост. Оказа се, че за участието в търг трябва свидетелство за съдимост. Неприятното е, че там работят само дами и ще трябва надълго и нашироко да им се обяснява как международния паспорт е личен документ
Мечо
Коментар