Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Ами с това желязо и пирони в ябълките, как другояче да се усетиш !? А при мен напоследък -наобратно. По-малко спя, а лошото обаче че по-рядко се сънува така, съмнява ме, че хванах разклона по пътя на чичо и тарантул , старост нерадост(да не се сърдят, я какви са бодряци)
Наздраве.
ps. сега се сетих, че то след един ден пак иде празник,
ехаааа, септември ще бъде май, всеки месец така да е
Присъни ми се едно от любимите ми места. Огромна билна поляна - убежище на превелики бури и тягостни мъгли. Снежен саван беше покрил всичко в безумно бяло, а безмълвието тегнеше като мрачна прокоба върху сивкавия зимен ден.
В единият край на поляна стояха група брези. Изящните им клонки, покрити с тънък лед грациозно се спускаха към земята. По тях припламваха искрици от лъчите на бледото слънце, промъкнали се крадливо през драперията от бавни облаци. Наоколо беше сънливо спокойно.
Изведнъж се изви внезапна хищна вихрушка, която влетя в короните на брезите и покоят на мига беше нарушен от вълшебни звуци - обледените клони звъняха в десетки кристални тонове, напомнящи песента на "музиката на вятъра" ...
Мелодията звучеше в главата ми дори след кат изпих кафето си.
Наздраве, Преци!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЩом си шест, значи всичко е наред
Снощи и аз малко влязох в серия та сега дремя, добре че няма нощни
твоите нощни са добре, като брой, а в неделя - реанимация
пс. вчера кой е победил на мача !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Абе човек за не иде да пие бири, пффф вчера и днеска се съм на бири. Вчера мачо, днеска скара. Вие па много се затъжихте за мен, влезте и вие малко в серия...Нощните са само петък и събота
Снощи и аз малко влязох в серия та сега дремя, добре че няма нощни
твоите нощни са добре, като брой, а в неделя - реанимация
пс. вчера кой е победил на мача !?Last edited by precakanoto; 22.05.2019, 23:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Май му се понамали ентусиазма от снощните смени на ПепоАма той ще устиска с добро настроение.
Хер Начев верно не е минавал отдавна, като е на кеф ще се отбие, предполагам.
ps. Eta, тоя сегашен ник наподобява на ЕТА10 - споменаваше се като име на суперкомпютър от миналото.
Или пак означава нещо зверско !?Нощните са само петък и събота
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Отново съм влязла в някаква спирала на озвучените сънища. Спя непробудно, но не се усещам достатъчно отпочинала като се събудя.
Наздраве!(да не се сърдят, я какви са бодряци)
Наздраве.
ps. сега се сетих, че то след един ден пак иде празник,
ехаааа, септември ще бъде май, всеки месец така да е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Коментар
-
Абе , що затриха музикалната тема ? Заради Ваньо ли ? Тук някак не върви да слушам всичко . Нали сме по естети
https://www.youtube.com/watch?v=hkYhvHEC3d0
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ей , да не видиш нещо !
Наздраве , 4i40 !
https://www.youtube.com/watch?v=boanuwUMNNQ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Чудесно !
Обади се да оправя и другото ....