Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Надписът си е наред. Ти виждаш наобратно.
Сменили са се временно полукълбата ми?
Ше требва повече да гледам, да го нагóдим.
Коментар
-
Чи ний сме на различни писти. Мойта е външна, по-дълга. И бегам покрай теб, глеам как пуфтиш и дигаш прах и курешки. Наздраве, Дрънкаленка!!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение
Дай огледало да чета надписа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Възходяща градация му се вика.
Пропускам да коментирам хипотезата ти за моето остаряване и смятам да се насладя на факта, че въпреки усилията ти да ме догониш /относно липсата на срам/, все още ми дишаш прахоляка
Наздраве, Мрънкало! И благодаря за питието!Last edited by Trakatrak; 23.05.2019, 16:10.
Коментар
-
От малка си беше нахална. Па като остаря, загуби всяка срама.
Пропускам да коментирам хипотезата ти за моето остаряване и смятам да се насладя на факта, че въпреки усилията ти да ме догониш /относно липсата на срам/, все още ми дишаш прахоляка
Наздраве, Мрънкало! И благодаря за питието!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
От малка си беше нахална. Па като остаря, загуби всяка срама.
Апропо, габровската пастърма е на промоция е лидл на 25 кинта - пробвайте я, за мен е мезе-трепач. Има и един нелош салам с орехи на маджаров, също е добро мезе.
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Чи, то биволско сърце какво друго да очакваш!?
Мрънкало, като си толку дащен, сипи на мен едно еспресо от Ирландия, като не се заиграваш твърде с кафето
Наздраве!
Коментар
-
От мен толкова. Важното е, че е от сърце.
Мрънкало, като си толку дащен, сипи на мен едно еспресо от Ирландия, като не се заиграваш твърде с кафето
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеБе какъв е тоя чай от трета цедка
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеДвойно късо каффффффе
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеДвойно късо каффффффеБаш такова ми трябва! Наздраве с кафето!
https://m.youtube.com/watch?v=A9hcJgtnm6QLast edited by Lelq; 23.05.2019, 10:32.
Коментар
Коментар