Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Ти па сЯ - де я засили? На нея има кой да ѝ налива: не четеш ли надолЕ - тя си пада по тройка /на разсъмване/ - предаването по едно радио...
Отива при приятел, а приятелката му ѝ налива някакво розе - май беше...
Е, кажи ми сЯ - кой е този /мъж/, който не би се отказал от тройка /на разсъмване/? Не само ще ѝ налива, но и ще разлива наоколо - за да са на кеф дамите...))
.................................................. ...................
Някой спомена, че от сладкото боляло глава... Тия дни и аз реших да опитам нещо, уж екзотично...
Сангрия! Ама взех и едни супер-черешииии....
Сангрията - ясно - сладичко, лек канелен аромат и плодове... Веднага направих аналогия с глюхвайна, дето го пих по Коледа във Виена..., ама последният - як концентрат /според мен/ - и се сервира горещ /като за зимно време/...
Сангрията се консумира студена /с лед/... И?
Сангрия и черешки - комбинацията се супер, само дето после понаболява главааааа....
И се чудиш - какво да правиш, за да ти мине!
Докато не глътнеш чашка твърд алкохол - няма минаване! След твърдият - главата ти е като нова, независимо от изпитото количество ледено-студена сангрия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Да, чашката може да навдигна. Втората също. Нешо приличието не ми е съвсем присъщо. Наздраве! А ти няма ли да си налееш некоя малка чашка. На дънцето.
Ти па сЯ - де я засили? На нея има кой да ѝ налива: не четеш ли надолЕ - тя си пада по тройка /на разсъмване/ - предаването по едно радио...
Отива при приятел, а приятелката му ѝ налива някакво розе - май беше...
Е, кажи ми сЯ - кой е този /мъж/, който не би се отказал от тройка /на разсъмване/? Не само ще ѝ налива, но и ще разлива наоколо - за да са на кеф дамите...))
.................................................. ...................
Някой спомена, че от сладкото боляло глава... Тия дни и аз реших да опитам нещо, уж екзотично...
Сангрия! Ама взех и едни супер-черешииии....
Сангрията - ясно - сладичко, лек канелен аромат и плодове... Веднага направих аналогия с глюхвайна, дето го пих по Коледа във Виена..., ама последният - як концентрат /според мен/ - и се сервира горещ /като за зимно време/...
Сангрията се консумира студена /с лед/... И?
Сангрия и черешки - комбинацията се супер, само дето после понаболява главааааа....
И се чудиш - какво да правиш, за да ти мине!
Докато не глътнеш чашка твърд алкохол - няма минаване! След твърдият - главата ти е като нова, независимо от изпитото количество ледено-студена сангрия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениепо средата на деня сме, няма ли пак да поръси дъждец!?
наздраве, че да извикаме водните духчета, да докарат облачна водица
https://www.youtube.com/watch?v=CJKUj7Y9-ac
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Коментарът за омекването ще го оставя на 4i40
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n3482045[/ATTACH]
А чаша , можеш ли ?
Добра нощ , Кръчма !
Наздраве , инсект !
https://m.youtube.com/watch?v=2Hwwk7izoCQ
Забравих си конячената песничка
Коментар
-
по средата на деня сме, няма ли пак да поръси дъждец!?
наздраве, че да извикаме водните духчета, да докарат облачна водица
https://www.youtube.com/watch?v=CJKUj7Y9-ac
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мъка, мъка, мъкааааа!
Наздраве, Lelq!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро !
[ATTACH=CONFIG]n3482119[/ATTACH]
Да сипя кафе ,че с тия омекващи ръце и кунки не се знае , ще дочакаме ли днес
https://m.youtube.com/watch?v=esYMnZqYk-U
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Да сипя кафе ,че с тия омекващи ръце и кунки не се знае , ще дочакаме ли днес
https://m.youtube.com/watch?v=esYMnZqYk-U
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеХа, пълни са с номера. При мен мечката също се назландисва и се разсейва за разходка. Принципно и аз имам вина, че го оставих деца да го развеждат... Но то се получи от самосебе си, понеже да ги мотивирам да учат им казах, че който си реши добре задачите получава за деня правото да разхожда мечката, където си поиска. И настана едно съревнование...да ти е драго да ги гледаш.,
Дотук добре, .. обаче и мечото свикна на хубавото, на лукс и глезотийки и сега не ме отразява, иска си любимата госпожицаА децата след матурите се разхвърчаха..
Казвам му хайде на разходка ,,- радост никакваОбаче отива и си взима празната паница и я носи, спира срещу мен и гледа умно. Ама така умно, че ще кажеш че пред него е Айнщайн на изпит. Днес реших да му уотговоря подобно. Донесе си паницата и започнахме да се гледаме, по едно време я пусна и седна с още по-умен поглед, който пък аз не издържах и ме напуши на смях. Иска си госпоицата и това си е
Иначе тежък ден, който рано започна, затова казвам наздраве ...за всеки случай
Наздраве, Преци!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Аааааа, не, авантата свърши, кранчето се сецна, струята секна и ръката ми омекна, та не моа крепа бутилката. Наздраве, Дрънфелнице!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Днес , крайно работен денИ на всички им избягала центровката. Реших , след кошмара да ходя при един приятел , с който пием кафе , за по едно преди сън , ма и там греда ! Жена му дошла и зор да пробвам розов джин и не разбира от не . Та и пеша се прибирах .
Конякът ще ми дойде , като жива вода
Коментар
Коментар