Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
А теб кой ще спасява? Кой ще поеме това гежко бреме?
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Вземи направи един кастинг за спасител,ако това ще разсее смута, който те е налегналПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добре, де, ще го пуснем на Кака. Тя ще му направи три заклинания и ще му пораснат косми на носа. После ти го връщаме. Наздраве за гладките пичове!
Определено искаш да ме удавиш ! Как си представяш коконата да се трогне от моят зов за помощ , с косми на носа ?! Нали ще изпадне в истерия , къде му е пинсетата и няма да ме отрази дори
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Това извратено ! Земи го ти ! Може да мине за мома
пп. Представих си семеен скандал / ако е мъжко и има жена/ на кой му е по - важна пинсетата в момента и война за огледалото . Отврат
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Lelq, стегни се. Ти не си такъв човек, който ще се паникьоса от някакво си там мъртво вълнение.
Наздраве!
П.П. Ще пратим сър Събев да те спасява.
П.П.П. Да е жив и здрав бат Пешо и другите, които имат имен ден днес!
Коментар
-
А теб кой ще спасява? Кой ще поеме това гежко бреме?
Коментар
-
Добре, ето един метросекс сладур да нема къде да се захванеш за него и да ти се плъзгат пръстите като по медуза, пиявица или гол офлюф.
пп. Представих си семеен скандал / ако е мъжко и има жена/ на кой му е по - важна пинсетата в момента и война за огледалото . ОтвратLast edited by Lelq; 29.06.2019, 22:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Lelq, стегни се. Ти не си такъв човек, който ще се паникьоса от някакво си там мъртво вълнение.
Наздраве!
П.П.П. Да е жив и здрав бат Пешо и другите, които имат имен ден днес!
Коментар
-
Горещо е и като ометох мидите , заспах
Разбира се , че трябва да е рошав и брадясал ! Трябва да изпъкна до него ! Не може да е по - гладък и лъскав от мен
Ако ще ме давиш , трябва ми осигуриш от тази порода спасител .
Наздраве , инсект !
Коментар
-
Колкото по-нагла, толкова по-мокра ще бъдеш. Ти май затова се пънеш - щот ти е горещо, а?
Коментар
-
Забравих ! И див и силен , като Бог трябва да е , че кат изпадна в паника , ни приемам , ни предавам и да не стане , вместо да ме спаси , аз да го удавя
Наздраве!
П.П.П. Да е жив и здрав бат Пешо и другите, които имат имен ден днес!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Гларусите кви ги предпочиташ. Брадясали с кръстче на врата или бръснати с лъскави ланци. Първите по-стават.
Коментар
-
Още ли не си се удавила?Горещо е и като ометох мидите , заспах
Разбира се , че трябва да е рошав и брадясал ! Трябва да изпъкна до него ! Не може да е по - гладък и лъскав от мен
Ако ще ме давиш , трябва ми осигуриш от тази порода спасител .
Наздраве , инсект !
Коментар
Коментар