IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мине, не мине и ти речеш два ме пофалиш. Добре, дето съм безочлива, че инак трябваше да имитирам засраменост.
    Наздраве, Мрънкало!

П.П. Да се оплача и да си излея мъката пред цялата Кръчма. Кльощавият ще прави подарък на девойката - голдън ретривър. Псето е поръчано и ще се позиционира у пещерата в началото на септември. В моята бърлога, щот девойчето бачка кат аниматор по нашто китно Черноморие и ще се прибере по към края на месеца.

На снимките и клипа добичето изглежда доволно дебело и игриво., но смятам , че настоящият владетел на територията няма се даде без бой. Освен това малкия дзвер ще е около пейседневен и ще пикае кат пръскачка из лозе по целия дъбов паркет. Имам някакви далечни спомени за такива събития.

И сега, докато си пия чашата изстудено вино разсъждавам връз поредицата от екзистенции, които са ме налазили. Чудя се дали да не зарежа 2/3-ти пълноправни членове на домочедието, единият непълноправен и приходящия за малко член да се оправят със ситуацията, а аз да отида при мама и тати на гости. Ама мама и тя дзвер, та не знам кое зло ще се окаже по-малкото.
    Наздраве!
    dobre, ама,как можахте да изтървете сестрата на кльощавия 1/3 пълноправен, ?! дано сега девойчето да хареса подаръка.
    Имам съвсем преки наблюдения за споменатата от теб порода, - това според мен не е истинско куче в прекия смисъл на думата - например не става изобщо за пазач, въпреки, че е Огромно, но е прекалено добродушно. Разбира от дума, спрямо другите породи, има търпение на макс, но първите 2-3 г, ще видиш как постоянно носи нещо, я камък, я парче бетон, я топка или парцал и ти се завира постоянно с тях за да играе. Гледа умно и има много топли очи Половин човек един вид, Моят Мечо си имаше такава приятелка ретривър, оттам знам, Ако може по цял ден да играе ...и прави номера, за да привлича вниманието, ако такова липсва Подозирам, че жар-птицата няма да понесе в началото играта на конкурента за внимание и може и да ревнува Но ретривърът си иска внимание, защото може и дупка в бетон да изкопае, ако няма какво друго да прави, докато стане възрастно куче, не иска да е сам.. но общо взето първите 5-6 г. винаги му се играе, социално животно... Дали обаче девойчето ще може да му дава това огромно внимание като за човек, за да не се мъчи животинчето, това е въпроса...

Коментар

Мине, не мине и ти речеш два ме пофалиш. Добре, дето съм безочлива, че инак трябваше да имитирам засраменост.
      Наздраве, Мрънкало!

П.П. Да се оплача и да си излея мъката пред цялата Кръчма. Кльощавият ще прави подарък на девойката - голдън ретривър. Псето е поръчано и ще се позиционира у пещерата в началото на септември. В моята бърлога, щот девойчето бачка кат аниматор по нашто китно Черноморие и ще се прибере по към края на месеца.

На снимките и клипа добичето изглежда доволно дебело и игриво., но смятам , че настоящият владетел на територията няма се даде без бой. Освен това малкия дзвер ще е около пейседневен и ще пикае кат пръскачка из лозе по целия дъбов паркет. Имам някакви далечни спомени за такива събития.

И сега, докато си пия чашата изстудено вино разсъждавам връз поредицата от екзистенции, които са ме налазили. Чудя се дали да не зарежа 2/3-ти пълноправни членове на домочедието, единият непълноправен и приходящия за малко член да се оправят със ситуацията, а аз да отида при мама и тати на гости. Ама мама и тя дзвер, та не знам кое зло ще се окаже по-малкото.
      Наздраве!
      Йессссс! Имало възмездие на тоа свят! Съня и здравето да ти вземе златното кутре и да ти изпокъса чорапогащите, шапките и килотите. Че да нема в кво да поместиш сеемсете и кусур кила и да престанеш да въртиш черпака в казаня и карабината в периметъра.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Пак нахална! Подадеш на габърка чашка и тя ти отхапи закуската чак до коматеца леб. Спри се, не сме в севлиевско кръчме, а във Виртьал кръчмъ. Дръж се на положение. Наздраве, Дръннеразположение!
        Наздраве, Мрънкало!

Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• [QUOTE=4i40;n3492942]
          Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Нье, твърдо нье, таз година няма да правя сливовка, що още не съм я овладял. Много слива има, но я пораздадох, а което не раздадох, изядах го. Най-родовитата е сочна, но не много сладка, та се чудя, ще става ли за ракия. Имам да черпа от миналата седмица за потръгването на текои начинания, та айде една проектирана догодишна сливачка от сега да я сложа. Наздраве, Дрънсливке!]

Добро утро !
          Кът ти знаем нежното храносмилане, най - вероятно и си се пОсрал....
          Ноо, това което не си заносал можеш да направиш на ракия, за да има с какво да почерпиш...Няма да жалиш захарта, но трябва да я свариш с лимонтозу.
          Наздраве !
          Устойчив съм на сливки, не ме притискат да прибягвам и приклякам. Но явно ти имаш травмиращи преживявания от тоя род. Пази се Чиче, че на твоите години може да не стигнеш навреме до малката стаичка! И почерпи Кака с малки доматки, че вечно гладна горката.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Oставяш сливаците да накапят и ги затваряш в бидони залети с предварително сварен захарен сироп - пропорцията май беше на 3 кила матриал - 1 кило захар (захарта не се пести в никой си случай....)Изчакваш 10-ина дни да ферментира и се утаи хубаво костилки и пр.и директно на казана за първа варка.
            Горе-доле ми ясна технологията, но преварка ще требва, та може да правя гроздово-сливова. Но това догодина.
            Last edited by Trakatrak; 07.08.2019, 21:47.

Коментар

Мезето де го е!? Пак по тънката лайсна се проваш да минеш.
              Наздраве, Мрънкало! Успехите да станат още по-големи, та повече да почерпваш!
              Пак нахална! Подадеш на габърка чашка и тя ти отхапи закуската чак до коматеца леб. Спри се, не сме в севлиевско кръчме, а във Виртьал кръчмъ. Дръж се на положение. Наздраве, Дръннеразположение!

Коментар

Нье, твърдо нье, таз година няма да правя сливовка, що още не съм я овладял. Много слива има, но я пораздадох, а което не раздадох, изядах го. Най-родовитата е сочна, но не много сладка, та се чудя, ще става ли за ракия. Имам да черпа от миналата седмица за потръгването на текои начинания, та айде една проектирана догодишна сливачка от сега да я сложа. Наздраве, Дрънсливке!
                Мезето де го е!? Пак по тънката лайсна се проваш да минеш.
                Наздраве, Мрънкало! Успехите да станат още по-големи, та повече да почерпваш!
                Мечо

Коментар

таз година няма да правя сливовка, що още не съм я овладял.
                  Oставяш сливаците да накапят и ги затваряш в бидони залети с предварително сварен захарен сироп - пропорцията май беше на 3 кила матриал - 1 кило захар (захарта не се пести в никой си случай....)Изчакваш 10-ина дни да ферментира и се утаи хубаво костилки и пр.и директно на казана за първа варка.

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• [QUOTE=Trakatrak;n3492929]

Нье, твърдо нье, таз година няма да правя сливовка, що още не съм я овладял. Много слива има, но я пораздадох, а което не раздадох, изядах го. Най-родовитата е сочна, но не много сладка, та се чудя, ще става ли за ракия. Имам да черпа от миналата седмица за потръгването на текои начинания, та айде една проектирана догодишна сливачка от сега да я сложа. Наздраве, Дрънсливке!]

Добро утро !
                    Кът ти знаем нежното храносмилане, най - вероятно и си се пОсрал....
                    Ноо, това което не си заносал можеш да направиш на ракия, за да има с какво да почерпиш...Няма да жалиш захарта, но трябва да я свариш с лимонтозу.
                    Наздраве !

Коментар

Да почистиш костилките преди да сложиш материала у бидоня, че не ща като пия от ракията ти, да ми лъха на дръво.
                      Наздраве, Мрънкало!
                      Нье, твърдо нье, таз година няма да правя сливовка, що още не съм я овладял. Много слива има, но я пораздадох, а което не раздадох, изядах го. Най-родовитата е сочна, но не много сладка, та се чудя, ще става ли за ракия. Имам да черпа от миналата седмица за потръгването на текои начинания, та айде една проектирана догодишна сливачка от сега да я сложа. Наздраве, Дрънсливке!

Коментар

Жълти, сини, червени, зелени.... сливи ми подслаждат живота. Много слива тази година. Моля, без двусмислени намеци, алюзии, илюзии и всякви други нецензурни излагания по темата. Само Чиче може да изкаже съжаления, що дюловата не е сливова. Ще го разбера, тъй като първата малко излиза, а втората я има в изобилие. Наздраве!

Да почистиш костилките преди да сложиш материала у бидоня, че не ща като пия от ракията ти, да ми лъха на дръво.
                        Наздраве, Мрънкало!
                        Мечо

Коментар

• Жълти, сини, червени, зелени.... сливи ми подслаждат живота. Много слива тази година. Моля, без двусмислени намеци, алюзии, илюзии и всякви други нецензурни излагания по темата. Само Чиче може да изкаже съжаления, що дюловата не е сливова. Ще го разбера, тъй като първата малко излиза, а втората я има в изобилие. Наздраве!

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=9IwmYAdgU18 - Наздраве !

Коментар

Прецаканчо, бира в този сезон е разхладително, а не спиртно питие. Добави вътре нещо ударно, я водка, я коняче, че да те прасне по тиквата боздуганче. Днес сме голем празник - Илинден, 116-годишнина от големото въстание. Требва да я усетиш подобаващо.
                              "Каквото дал Господ", Траки, - нема да недоволстваме. че да не спре, да дава

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                опс ...за малко щях да кажа поздрава на Graham - "Сипете, че да не гори душата" ...
                                Но понеже е един страоотен летен отпускарски петък и по некво съвпадение в хладилника има студена бира, казвам ви наздраве на всинца - за по една чаша ... Пък и ако Колчо беше на линия нямаше да има против, предполагам
                                Прецаканчо, бира в този сезон е разхладително, а не спиртно питие. Добави вътре нещо ударно, я водка, я коняче, че да те прасне по тиквата боздуганче. Днес сме голем празник - Илинден, 116-годишнина от големото въстание. Требва да я усетиш подобаващо.

Коментар

Working...
                                X