If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В събота ходих на едно мероприятие, дето мъ натовари психически. Вървя си къмту в къщи и си мисля как ще цапна една голяма чаша Бакарди за релакс
Прибирам се, отварям шкафчето и оооу ужаст, ... бутилката я няма.
Правя бързо разследване с подлагане на присъстващите у пещерата на разпит /не присъстващите ги разпитвам по телефона/.
Дебелото псе мълчи като комунист на разпит, по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието заядливо ми отговаря, че никога не ми се меси на питиета, а по-дребната1/3-та ми намеква да релаксирам с нещо друго.
Наздраве!
В събота ходих на едно мероприятие, дето мъ натовари психически. Вървя си къмту в къщи и си мисля как ще цапна една голяма чаша Бакарди за релакс
Прибирам се, отварям шкафчето и оооу ужаст, ... бутилката я няма.
Правя бързо разследване с подлагане на присъстващите у пещерата на разпит /не присъстващите ги разпитвам по телефона/.
Дебелото псе мълчи като комунист на разпит, по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието заядливо ми отговаря, че никога не ми се меси на питиета, а по-дребната1/3-та ми намеква да релаксирам с нещо друго.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Все още се държа без пиене, но снощи изпих половин бира.
За днес ще има пак половина - за да не съм в стрес от рязкото спиране
Наздраве на който се подгрява, и да поздравите и леля, ако някой си пише с нея
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Никога не е празна,просто някои си къркат и гледат сеир
Пих ракия с прясно зеле с моркови и кервиз за салата,почувствах се....
Ей,човек трябва да намира радостта и в малките неща
Ха наздраве.
Наздраве! Аз също обичам ... малки - ракийки, конячета и .... т.н. Преди много години един шеф ми каза - повече не се хващам да пия малки с теб - некъде към 7-8 ги обърках.
Сега на дедо и по едно малко му стига. Е, салатката както си я описал - също!
Тънъмънче, хващай така басовете! Аз също обяснявам, че по принцип не се ловя на бас, защото като твърдя нещо, то е така. Пък като не съм сигурен, о.к., докато съм жив ша са уча.
Иха, идва студено време и с него ногооо благинки. Хи-хи. Наздраве целата кръчма.
Ти па, не ме ли скиваш у кюшето как си муцкам от мерлото, некво свежо сиренце, понаже нема миризливо, (то и тва намирисва).
Айде наздраве!
Пък полека ще изкарам от Хенесито, че идват люти вечери...
С по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието сме се хванали на бас - ако той спечели, ще пие каквото уиски му душа сака. Ако спечеля аз - Хенеси.
В дългогодишната си практика нямам загубен от него бас, не вярвам да загубя и този
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар