If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Най хубавото би било е в житейски план да напишеш продължение на ,,Острова на съкровищата,,
Аз примерно работим по ,,Граф Монте Кристо,, не че съм го искал.
По скоро като дете бях фен на Жул Верн
Дядо ми и баща ми бяха събрали огромна библиотека. Четях всичко, което ми попаднеше под ръка. Харесвах поредиците на Майн Рид и Джеймс Фенимор Купър. Жул Верн май не ме привличаше толкова, макар да съм чела доста негови книги.
Наздраве, сър!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Според мен едно дългогодишно приятелство е доста добра основа за успешна връзка/брак. Не смятам, че бракът, основан на приятелство е с нещо по-лош от този, основан на любов.
Това е като да препрочетеш любимата си детска книга / например Островът на съкровищата/ и да откриеш в нея нови и думи и изрази, които преди години в бързината си пропуснал. А това не е така. Просто четящия книгата е пораснал и се е променил. Така е с чувствата - лесно е едно проверено в годините приятелство да прерасне в дълбока привързаност.
Наздраве, Преци!
Според мен, Приятелството си е също форма на любов, с хората които са ни близки по сърце и и душа. - да си призная май не ги разделям много двете неща, но и не смея да твърдя, че моят житейски опит е достатъчен за правилен извод. Спонтанно си спомних за мой преподавател по философия,.. човекът беше възрастен, беше загубил другарката в живота и веднъж случайно се заговорихме, беше му тежко и сподели, че понякога усеща своята половинка около себе си, сподели, че с нея можел да си каже всичко, дори да напсува властимащите (въпреки че не го правел така), тя би го разбрала... По същество ми говореше за безкористно и самоотвержено приятелство от типа "всички за един"... незнам, - понякога сме по-близки или далечни от хипотетичния съзидател и не винаги успяваме да осмислим желанието му да удовлетвори всичките човешки (понякога противоречиви един спрямо друг) решения ...
наздраве.
надяваме се, че младите, бидейки по-неограничени и свободни, та ще могат в един момент да намерят и добър житейски път
Според мен едно дългогодишно приятелство е доста добра основа за успешна връзка/брак. Не смятам, че бракът, основан на приятелство е с нещо по-лош от този, основан на любов.
Това е като да препрочетеш любимата си детска книга / например Островът на съкровищата/ и да откриеш в нея нови и думи и изрази, които преди години в бързината си пропуснал. А това не е така. Просто четящия книгата е пораснал и се е променил. Така е с чувствата - лесно е едно проверено в годините приятелство да прерасне в дълбока привързаност.
Наздраве, Преци!
Най хубавото би било е в житейски план да напишеш продължение на ,,Острова на съкровищата,,
Аз примерно работим по ,,Граф Монте Кристо,, не че съм го искал.
мани мани, трябваше да ги пратите на някоя далечна дестинация покрай абетурентския бал,,, някъде из друг континент, перу., зеландия, тибет или аляска - можеше да изтърват самолета и сега да се дотъркалят сгодени и ... да не наливам бензин в раната
Наздраве, тнм, - днес ми е както казва казваше Греъм - едно тегаво на душата, та ...
Имаме и други немного радостни промени в хабитатя - щъркела
Имаше повече гнезда и щъркел тази година, радвахме им се всички хабитатници, обаче ... от 1-2 дни птиците се изнесоха тихомълком... гнездата празни и пусти, ..дойде им времето да си намерят ято и да отлетят ...а щом ятото литне, лятото също...а и форума дори опустява ... ех..
Та .. както казваше Греъм ...
наздраве
Наздраве, Преци!
Мечо
Бях малко на почивка...2 дни в началото мислех за работата, 2 дни на края мислех за Дивото...Изнервих се...
Върнах се днес от вилата и съм гроги...Бахти живота ....
Наздраве !
чичо, чичо, знам те за "мъката" с дивото все едно съм там
неминуемо идва време, когато "тулата" ни "преборва"... видях го с очите си и направих си тоз извод.
трябва да измислиш нещо, за да си опростиш труда, (въпреки, че и трудът съживява , ама понякога си е "мъка" ) например всичко зелена ливада и толкоз, две "липи" над нея като за пейзаж ....
опростявай нещата, улеснявай, освобождавай от тежести ... ти да си здрав и да го гледаш рая дъъълги години
Животът на душите е най-важен, наздраве
Здравей чичо и здраве желайм
как е на дивото, жвга и работа може би, ...
не си давай зор, ...колкото толкова ...и работата не е заек да избяга ... наздраве
Здрасти, Преци !
Бях малко на почивка...2 дни в началото мислех за работата, 2 дни на края мислех за Дивото...Изнервих се...
Върнах се днес от вилата и съм гроги...Бахти живота ....
Тянке, младежа е находчив.
Казва си, ако изгледа палето, ще ѝ дам да гледа и унучето....
Така че, старай се и не мрънкай !
Наздраве !
Здравей чичо и здраве желайм
как е на дивото, жвга и работа може би, ...
не си давай зор, ...колкото толкова ...и работата не е заек да избяга ... наздраве
Остави ги тези келеши, че ме нервят. Не можели да си развалят двадесетгодишното приятелство заради едната любов /и секс/. А инак и двамата не одобряват партньорите на ответния. Не знам колко още ще им изтърпя "брат ми..., сестра ми ..."
Колкото до новото дебело псе, което ще се влее /евентуално/ в бройката на непълноправните членове на домочадието, смятам, че няма да има възможност да се шири из пещерата. Ще бъде сдавено още с първите няколко крачки. Но ..., кльощавият да му мисли как ще го опази до пристигането на момата.
Породата му въобще не е злоблива. Ретривърите се създадени с определена цел. Английският аристократ ловец е ходел на птичи лов с два вида кучета. Едното е трябвало да му показва със стойка наличието на дивеч /като го надуши замръзва в много специфична поза/, а друго се е ползвало за донасяне на отстреляната птица. Второто куче е участвало, за да не си разваля умението за "стойка" първото, защото указването наличието на пернатото е по-важно от донасянето му.
Наздраве, Преци!
мани мани, трябваше да ги пратите на някоя далечна дестинация покрай абетурентския бал,,, някъде из друг континент, перу., зеландия, тибет или аляска - можеше да изтърват самолета и сега да се дотъркалят сгодени и ... да не наливам бензин в раната
Наздраве, тнм, - днес ми е както казва казваше Греъм - едно тегаво на душата, та ...
Имаме и други немного радостни промени в хабитатя - щъркела
Имаше повече гнезда и щъркел тази година, радвахме им се всички хабитатници, обаче ... от 1-2 дни птиците се изнесоха тихомълком... гнездата празни и пусти, ..дойде им времето да си намерят ято и да отлетят ...а щом ятото литне, лятото също...а и форума дори опустява ... ех..
Та .. както казваше Греъм ...
наздраве
dobre, ама,как можахте да изтървете сестрата на кльощавия 1/3 пълноправен, ?! дано сега девойчето да хареса подаръка.
Имам съвсем преки наблюдения за споменатата от теб порода, - това според мен не е истинско куче в прекия смисъл на думата - например не става изобщо за пазач, въпреки, че е Огромно, но е прекалено добродушно. Разбира от дума, спрямо другите породи, има търпение на макс, но първите 2-3 г, ще видиш как постоянно носи нещо, я камък, я парче бетон, я топка или парцал и ти се завира постоянно с тях за да играе. Гледа умно и има много топли очи Половин човек един вид, Моят Мечо си имаше такава приятелка ретривър, оттам знам, Ако може по цял ден да играе ...и прави номера, за да привлича вниманието, ако такова липсва Подозирам, че жар-птицата няма да понесе в началото играта на конкурента за внимание и може и да ревнува Но ретривърът си иска внимание, защото може и дупка в бетон да изкопае, ако няма какво друго да прави, докато стане възрастно куче, не иска да е сам.. но общо взето първите 5-6 г. винаги му се играе, социално животно... Дали обаче девойчето ще може да му дава това огромно внимание като за човек, за да не се мъчи животинчето, това е въпроса...
Остави ги тези келеши, че ме нервят. Не можели да си развалят двадесетгодишното приятелство заради едната любов /и секс/. А инак и двамата не одобряват партньорите на ответния. Не знам колко още ще им изтърпя "брат ми..., сестра ми ..."
Колкото до новото дебело псе, което ще се влее /евентуално/ в бройката на непълноправните членове на домочадието, смятам, че няма да има възможност да се шири из пещерата. Ще бъде сдавено още с първите няколко крачки. Но ..., кльощавият да му мисли как ще го опази до пристигането на момата.
Породата му въобще не е злоблива. Ретривърите се създадени с определена цел. Английският аристократ ловец е ходел на птичи лов с два вида кучета. Едното е трябвало да му показва със стойка наличието на дивеч /като го надуши замръзва в много специфична поза/, а друго се е ползвало за донасяне на отстреляната птица. Второто куче е участвало, за да не си разваля умението за "стойка" първото, защото указването наличието на пернатото е по-важно от донасянето му.
Наздраве, Преци!
Мечо
Мине, не мине и ти речеш два ме пофалиш. Добре, дето съм безочлива, че инак трябваше да имитирам засраменост.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Да се оплача и да си излея мъката пред цялата Кръчма. Кльощавият ще прави подарък на девойката - голдън ретривър. Псето е поръчано и ще се позиционира у пещерата в началото на септември. В моята бърлога, щот девойчето бачка кат аниматор по нашто китно Черноморие и ще се прибере по към края на месеца.
На снимките и клипа добичето изглежда доволно дебело и игриво., но смятам , че настоящият владетел на територията няма се даде без бой. Освен това малкия дзвер ще е около пейседневен и ще пикае кат пръскачка из лозе по целия дъбов паркет. Имам някакви далечни спомени за такива събития.
И сега, докато си пия чашата изстудено вино разсъждавам връз поредицата от екзистенции, които са ме налазили. Чудя се дали да не зарежа 2/3-ти пълноправни членове на домочедието, единият непълноправен и приходящия за малко член да се оправят със ситуацията, а аз да отида при мама и тати на гости. Ама мама и тя дзвер, та не знам кое зло ще се окаже по-малкото.
Наздраве!
А Мама имали некой ,,Уинчестър,, у шкафа,
по точно у касата
Йессссс! Имало възмездие на тоа свят! Съня и здравето да ти вземе златното кутре и да ти изпокъса чорапогащите, шапките и килотите. Че да нема в кво да поместиш сеемсете и кусур кила и да престанеш да въртиш черпака в казаня и карабината в периметъра.
Взех кардинално решение! Стягай кочинката си, че смятам да ти гостувам десетина дни. Гледай хладилника да е пълен, щото обичам да си хапвам и пийвам.
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
Коментар