Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Кви тройки бре, Развратнико ?
пп Аааа, сигурно са от вида - аз, лявата и дясната ръка...
Наздраве с бистра вода !
П.п. А от шейната Кака те бий с камшика и ти гледа сеира. Дай Боже на всекое чиче!
Коментар
-
Чета по страниците за некакви неподходящи за масата чувства - приятелство м/у мъж и жена, любоФни трепети и т.н. за да е дълго и безпроблемно съжителството...( глупости !!!)
Убаво едене, чисти и изгладени дрехи, редовен секс и компромиси в мирогледа - това е рецептата за добър семеен живот ....
Прозаично, но вярно !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Че то, ако пускаме теми за всички тройки, де сме изкарали, тук ще стане цел университет.
тук некой ученички писаха че са много ученолюбиви.
И ако не им пишат шестица се връщат обратно. Разбира се ако не са похърква ли на лекцията..Last edited by Todor Sabev; 10.08.2019, 01:17.
Коментар
-
Че то, ако пускаме теми за всички тройки, де сме изкарали, тук ще стане цел университет.
пп Аааа, сигурно са от вида - аз, лявата и дясната ръка...
Наздраве с бистра вода !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Графа е силно ,,волатилен,, герой ако вземем термина от пазарите. И перфектен персонаж за сапунени серял . Подобен персонаж примерно е сляп да прогледне или в случая несправедливо обвинен да влезе в затвора и след това да се върне на бял кон е класиката . Клетниците също са същата поанта От женска гледна точка и е ..Робинята Изаура. А там нещата та доста по сложни не за друго щот женската душевност не мой я разгадаем. Ама се си мисли че Кака си играла с момчетата на стражари и апаши докато трае серяла
Интересно всички класически приключенски класика са писани от мъже и се харесват от момчета тийнейджъри ама явно не само от тех Но примерно фентъзи и фантастиката са универсални и там асоциацията с героите е някак си по лесна . Примерно Хари Потър с него могат да асоциират както момичета така и момчета . пак интересно е че романа е отхвърлян от издателства. с години, ама се си мислим че точно паради това че книгата е писана от жена ,издателите са уцели бингото, ама е им е било трудно да разберат.
Ей требва да отворим тема за психология у инвестора не за друго щот едвам минах с 3 на изпита по милост имам да връщам.
Малко се повтарям ама си е точно
https://www.youtube.com/watch?v=_VBoD92ui70
Наздраве за хората с приключенски дух и с въображение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Преци, първата разлика, за която се сещам когато стане дума за любов и истинско приятелство, това е компромисът. Заради любовта, човек е склонен да направи много отстъпки. След време, когато първоначалната тръпка премине, в зависимост от нивото на самооценка, ти започваш да се гневиш на този, принудил те да направиш компромиса или още по-лошо - започваш да се гневиш на себе си, защото си отстъпил от собствените си разбирания. При истинското приятелство такъв проблем не съществува, защото приятелите ти не искат от теб да се променяш или да отстъпваш от принципите си заради тях.
За любовта не се наемам да правя коментари. Lelq е фен на това чувство
Наздраве, Преци!
която може да събира силна емоция.
Надяваме се да дойде и като отива към нейното ъгълче разпускайки емоцията с някоя песничка, пак да вметне "наздраве тнм"
То не е лесно да можеш да управляваш силна емоция, (аз май не умея
и се захлупвам с някоя книга ала брадистилов, между другото изрових негова книга а преди това открих и една на яро тагамлицки
и той е много добър педагог ше знаеш. Изобщо това- брадата, яро и алипи са като хикса игрека и зета на декартовото математическо пространсво в онова време и комай не само)
наздраве
Коментар
-
И докъде стигна? Изпратиха ли те на заточение вече. И аз предпочитах Жул Верн от приключенската.
Интересно всички класически приключенски класика са писани от мъже и се харесват от момчета тийнейджъри ама явно не само от тех Но примерно фентъзи и фантастиката са универсални и там асоциацията с героите е някак си по лесна . Примерно Хари Потър с него могат да асоциират както момичета така и момчета . пак интересно е че романа е отхвърлян от издателства. с години, ама се си мислим че точно паради това че книгата е писана от жена ,издателите са уцели бингото, ама е им е било трудно да разберат.
Ей требва да отворим тема за психология у инвестора не за друго щот едвам минах с 3 на изпита по милост имам да връщам.
Малко се повтарям ама си е точно
https://www.youtube.com/watch?v=_VBoD92ui70
Наздраве за хората с приключенски дух и с въображение.Last edited by Todor Sabev; 09.08.2019, 18:25.
Коментар
-
Позакъснеел си.
- 1 like
Коментар
-
Взех кардинално решение! Стягай кочинката си, че смятам да ти гостувам десетина дни. Гледай хладилника да е пълен, щото обичам да си хапвам и пийвам.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Преци, първата разлика, за която се сещам когато стане дума за любов и истинско приятелство, това е компромисът. Заради любовта, човек е склонен да направи много отстъпки. След време, когато първоначалната тръпка премине, в зависимост от нивото на самооценка, ти започваш да се гневиш на този, принудил те да направиш компромиса или още по-лошо - започваш да се гневиш на себе си, защото си отстъпил от собствените си разбирания. При истинското приятелство такъв проблем не съществува, защото приятелите ти не искат от теб да се променяш или да отстъпваш от принципите си заради тях.
Наздраве, Преци!
Та така, да не отплесвам, че ми е лежерно
Днес сключих супер сделка сутринта, чак сам се удивлявам от себе си и късмета, дето го имам, Затова сипвам от старото, пък и вчера жената остаря с още една година, но все още не я давам за 2, дето са ѝ наполовината на възрастта.
Наздраве!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Ще се сдушим май с нея. Срещу отрочето й от женски пол с вредни навици.
Коментар
-
Тцъ! На мама оръжие не й трябва. Трепи без проблем с думи
Наздраве, сър!
Коментар
-
Най хубавото би било е в житейски план да напишеш продължение на ,,Острова на съкровищата,,
Аз примерно работим по ,,Граф Монте Кристо,, не че съм го искал.
По скоро като дете бях фен на Жул Верн
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Според мен, Приятелството си е също форма на любов, с хората които са ни близки по сърце и и душа. - да си призная май не ги разделям много двете неща, но и не смея да твърдя, че моят житейски опит е достатъчен за правилен извод. Спонтанно си спомних за мой преподавател по философия,.. човекът беше възрастен, беше загубил другарката в живота и веднъж случайно се заговорихме, беше му тежко и сподели, че понякога усеща своята половинка около себе си, сподели, че с нея можел да си каже всичко, дори да напсува властимащите (въпреки че не го правел така), тя би го разбрала... По същество ми говореше за безкористно и самоотвержено приятелство от типа "всички за един"... незнам, - понякога сме по-близки или далечни от хипотетичния съзидател и не винаги успяваме да осмислим желанието му да удовлетвори всичките човешки (понякога противоречиви един спрямо друг) решения ...
наздраве.
надяваме се, че младите, бидейки по-неограничени и свободни, та ще могат в един момент да намерят и добър житейски път
Наздраве, Преци!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар