IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хаха ... габровката май ше додйде със слънчеви очила ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

абе слушай , шаваш докат та хванат ......тъй е у живота ...па у форОма секи е по-по-най ...
      Не съм забелязала всеки да е .. , ма не съм и гледала кой е или не е
      Наздраве и лека

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

И без очила се виждат грешките ми, а ?

Защо е по ?
        абе слушай , шаваш докат та хванат ......тъй е у живота ...па у форОма секи е по-по-най ...

Коментар

лелче , заеби ти форОма и емотикончетата ... действителността е по-хард ...
          И без очила се виждат грешките ми, а ?

Защо е по ?

Коментар

Майна , ти заради обичаят ли , у форума си все със слънчеви очила ?
            лелче , заеби ти форОма и емотикончетата ... действителността е по-хард ...

Коментар

ми ти не си ли омъжена , мари ... чекай да намера тутраканеца , да му кажа кви ги планираш тука ......сетне ше одиш у "хабитатя" със слънчеви очила посред зима ... у нас барем тъй е обичаят !

Майна , ти заради обичаят ли , у форума си все със слънчеви очила ?

Коментар

• Добра нощ , Кръчма !

https://m.youtube.com/watch?v=EAPAalC-peo

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Съм омъжена от край време, бре. Ама землякът ти чужденеций, /от Тюлбюхин, ней от Тутракан/ отдавна е напуснал вашия хабитат и традициите и обичайте ви са му станали твърде далечни.
                  Наздраве!
                  аууу , сламарче от "златна" Добруджа ... язък за човека , пийнала си му мозъка вече ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Хааааа.... светна ги, че може и без тях. Та почнаха да точат лиги за чичета и дедета. Ама нема. Чичетата и дедетата се умориха и къртят, и хъркат. Да е здраве!
                    Домашен бит и техника, раздел - ръкоделие. Мъка, мъка, мъка, мъкааа ...
                    Наздраве, Мрънкало!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

ми ти не си ли омъжена , мари ... чекай да намера тутраканеца , да му кажа кви ги планираш тука ......сетне ше одиш у "хабитатя" със слънчеви очила посред зима ... у нас барем тъй е обичаят !
                      Съм омъжена от край време, бре. Ама землякът ти чужденеций, /от Тюлбюхин, ней от Тутракан/ отдавна е напуснал вашия хабитат и традициите и обичайте ви са му станали твърде далечни.
                      Наздраве!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Добро утро , Кръчма !
                        Гледам октомври е май тук . Терми , жаби , целувки...., ама мнозинството , все забравя , че и ние с tnm , сме ора и не се грижи да оплакнем и ний очи с някое чиче или дедо , па после майната иска да сипем ...

Наздраве на пиещите !
                        лелче , погледни ма с едното , че да та погледна с двете ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Чужденеций, дай сега да не прайм тук дискриминация по матримониален признак.
                          Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Па - я - все съм мислИл, че тунелчетата /поне за Германия/ - са повече от едно... Па - те се кръстосвали и на различни нивА..., даже - някак си обикаляли около задните дворчета на хората... ГоУЕми фантазии разказват, но нещо моЕ и да са се объркАлЕ...

Иначе, в Германия - било актуално - и с подводница да се пътува. Подводницата била по-еФтина от тая - в съседна Белгия..., че и в Холандия... )) Абе, всички вече прескачали до Германия... Евтиния! С това свръх-производство - и цените на услугите падали... , сравнено с доходите, де... ))
                            Май не си ме разбрал правилно. Смисълът е по-вулгарен от твоите пътни и разпътни предложения.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Па напрай некое селфи, примерно по къси гащи да оплакнем и ние че нещо ми щипят очите и имат нужда от промивка.

После ако ми ареса, че ще минем към баницата.

https://www.youtube.com/watch?v=VIet...&start_radio=1
                              Селфи по къси гащи, ама гащите да са на главата. За да е по-пунтова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Нека да те редактирам

,,Ела, любов, че луд съм от съблазън.
                                Не смажа ли мускета, ще получа на ръката спазъм ....
                                И туй ще е добре за общия оргазъм..

Немам предвид групов секс

Пък и не съм чул некой да де грохнал от съблазън

Наздраве,
                                Хааааа.... светна ги, че може и без тях. Та почнаха да точат лиги за чичета и дедета. Ама нема. Чичетата и дедетата се умориха и къртят, и хъркат. Да е здраве!

Коментар

Working...
                                X