If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ми ти не си ли омъжена , мари ... чекай да намера тутраканеца , да му кажа кви ги планираш тука ......сетне ше одиш у "хабитатя" със слънчеви очила посред зима ... у нас барем тъй е обичаят !
Майна , ти заради обичаят ли , у форума си все със слънчеви очила ?
Съм омъжена от край време, бре. Ама землякът ти чужденеций, /от Тюлбюхин, ней от Тутракан/ отдавна е напуснал вашия хабитат и традициите и обичайте ви са му станали твърде далечни.
Наздраве!
аууу , сламарче от "златна" Добруджа ... язък за човека , пийнала си му мозъка вече ...
Хааааа.... светна ги, че може и без тях. Та почнаха да точат лиги за чичета и дедета. Ама нема. Чичетата и дедетата се умориха и къртят, и хъркат. Да е здраве!
Домашен бит и техника, раздел - ръкоделие. Мъка, мъка, мъка, мъкааа ...
Наздраве, Мрънкало!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
ми ти не си ли омъжена , мари ... чекай да намера тутраканеца , да му кажа кви ги планираш тука ......сетне ше одиш у "хабитатя" със слънчеви очила посред зима ... у нас барем тъй е обичаят !
Съм омъжена от край време, бре. Ама землякът ти чужденеций, /от Тюлбюхин, ней от Тутракан/ отдавна е напуснал вашия хабитат и традициите и обичайте ви са му станали твърде далечни.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро , Кръчма !
Гледам октомври е май тук . Терми , жаби , целувки...., ама мнозинството , все забравя , че и ние с tnm , сме ора и не се грижи да оплакнем и ний очи с някое чиче или дедо , па после майната иска да сипем ...
Наздраве на пиещите !
лелче , погледни ма с едното , че да та погледна с двете ...
Чужденеций, дай сега да не прайм тук дискриминация по матримониален признак.
Наздраве!
Па - я - все съм мислИл, че тунелчетата /поне за Германия/ - са повече от едно... Па - те се кръстосвали и на различни нивА..., даже - някак си обикаляли около задните дворчета на хората... ГоУЕми фантазии разказват, но нещо моЕ и да са се объркАлЕ...
Иначе, в Германия - било актуално - и с подводница да се пътува. Подводницата била по-еФтина от тая - в съседна Белгия..., че и в Холандия... )) Абе, всички вече прескачали до Германия... Евтиния! С това свръх-производство - и цените на услугите падали... , сравнено с доходите, де... ))
Май не си ме разбрал правилно. Смисълът е по-вулгарен от твоите пътни и разпътни предложения.
,,Ела, любов, че луд съм от съблазън.
Не смажа ли мускета, ще получа на ръката спазъм ....
И туй ще е добре за общия оргазъм..
Немам предвид групов секс
Пък и не съм чул некой да де грохнал от съблазън
Наздраве,
Хааааа.... светна ги, че може и без тях. Та почнаха да точат лиги за чичета и дедета. Ама нема. Чичетата и дедетата се умориха и къртят, и хъркат. Да е здраве!
Коментар