IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Те някои тук , гледам вече го пият , ти тепърва го мачкаш
    Не съм аз това сосно създание, де мачка. Дано си ти, че на Кака не мяза според нейните ТТ данни. Ако случайно това си ти, не го разгласявай. Пиши ми на лични.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
      Изчаквайте се, за всички ще има.
      Те някои тук , гледам вече го пият , ти тепърва го мачкаш

Коментар

• Изчаквайте се, за всички ще има.

Коментар

• Хайде, влазяйте у грозгето да потече мъзгата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

То първо трябва да формира вкус, тогава да се оценява. Очакванията са, че ще е добро.
            то докат го "формира" вкуса , ше е наполовина ......а пък ти , Тодоре , за да не те цепи кофата на другия ден , избягвай помии с остатъчна захар , каквото е и пелинът в съвременния му вид ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

пелин се прави от скапано вино ...ако виното е хубаво , а тая година е хубаво , ич не ти трябва главоболие ...
              То първо трябва да формира вкус, тогава да се оценява. Очакванията са, че ще е добро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Аз да попипам, Пелин правите ли не за друго щот кака е по бурените дет се слагат у него. Не съм пил истински Пелин от незнам кога. Всъщност има ли истински на пазара и от де да си го купя
                пелин се прави от скапано вино ...ако виното е хубаво , а тая година е хубаво , ич не ти трябва главоболие ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Пих, и затова днес съм с тежък проблем на вестибуларния напират. А мъжете решиха, че точно днес е деня, в който трябва да берат ябълката.
                  Никво съобразяване с деликатното ми състояние, ти казвам.
                  Наздраве, хаджи!

Аз да попипам, Пелин правите ли не за друго щот кака е по бурените дет се слагат у него. Не съм пил истински Пелин от незнам кога. Всъщност има ли истински на пазара и от де да си го купя

Коментар

нали щеше да го държиш в джибри 40 деня , мари ... ...
                    Стиснатото гледа бързо си го изпие, да не остане за почерпка. Железно габровско правило.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Наздраве, ТНМ, ако още пиеш - забил съм на едно ергенско парти, на което съм кум и нямам отърване. Лошото е, че нямам реална алтернатива на жената, която пък е на моминско парти и ми е едно такова никакво. Добре че си имам реална алтернатива инуискито е добро. Наздраве!
                      Два дена и ена ноч отбелязвахме едно юбилярче около 25-год. И бая сгъвах снага по дансинга. Та и кръвно дигнах на подобаващо ниво. И днес съвсем авантюристично решихме да покорим връхче-голишарче. Но пъта до там се оказа осеян с препятсвия. Все пак гордо се изперчихме отгоре му. На връщане обаче се набутахме уж по по-къс маршрут и се залутахме. Късите пътища са измамно такива когато си дезориентиран.

Коментар

Домашен бит и техника, раздел - ръкоделие. Мъка, мъка, мъка, мъкааа ...
                        Наздраве, Мрънкало!
                        И да се мъчиш, и да не се мъчиш, без нас не можете. Ама, ний и без вас може весело да си живеем. Макар друго да си е, да бъзикаш некое префърцунено с претенции. Некак си по-забавно е. Наздраве, Дрънзабавке!

Коментар

Ха, на габровката тати й извади виното и в момента е на твоето дередже от преди няколко дни.
                          Наздраве, чужденеций!
                          нали щеше да го държиш в джибри 40 деня , мари ... ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Наздраве, ТНМ, ако още пиеш - забил съм на едно ергенско парти, на което съм кум и нямам отърване. Лошото е, че нямам реална алтернатива на жената, която пък е на моминско парти и ми е едно такова никакво. Добре че си имам реална алтернатива инуискито е добро. Наздраве!
                            Пих, и затова днес съм с тежък проблем на вестибуларния напират. А мъжете решиха, че точно днес е деня, в който трябва да берат ябълката.
                            Никво съобразяване с деликатното ми състояние, ти казвам.
                            Наздраве, хаджи!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

Ха, на габровката тати й извади виното и в момента е на твоето дередже от преди няколко дни.
                              Наздраве, чужденеций!
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

хаха ... габровката май ше додйде със слънчеви очила ...
                                Наздраве, чужденеций!
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X