Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеДечката ми мечта друга, бе. Е, я е:
Добро утро , Кръчма ! Па мойта детска мечта е това
Като гледам с инсекта , сме случили на мечти . Можем периодично да си ги случваме
Усмихнат и топъл ден , да имате !
Last edited by Lelq; 11.10.2019, 10:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Средна възраст? - Това когато бях 16-годишен ли? Една млада даскалка (след казармата се бех напъхал в техникум, че по рано да се уволня) на контролно ми вика “Не говори, с уста нема го напишеш!“ Отвърнах й “Да, ама в песента се пее “С устни ще те нарисувам.“ Курсът падна от смех. Щех да проваля контролното.
https://www.youtube.com/watch?v=FaswDILZU8c
Наздраве !Last edited by 4i40; 10.10.2019, 20:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАйде, една шоколадена мечта от твоята средна възраст...
Наздраве !
!https://www.youtube.com/watch?v=wBFddOLksKkLast edited by Trakatrak; 10.10.2019, 20:47.
Коментар
-
Айде, една шоколадена мечта от твоята средна възраст...
Наздраве !
!https://www.youtube.com/watch?v=wBFddOLksKk
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Мноо се работи в тая държава.Не остава време за писане, ядене, пиени и ....за децката мечта на Тарантул
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеИзчаквайте се, за всички ще има.
Тути Фрути.алкохолен коктейл със сливки и грозде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Мрънкало, днес пак си облякъл тениската за накапване. Виждам, че и лигавник си сложил
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТо това ясно кът бял ден - все пак си дрът и гърчав тарантул...
Нооо, язък....тъкмо се Флюбих от пръв поглед и силно се замечтах... Не за друго , но още не съм обрал лозата ...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не съм аз това сосно създание, де мачка. Дано си ти, че на Кака не мяза според нейните ТТ данни. Ако случайно това си ти, не го разгласявай. Пиши ми на лични.
Нооо, язък....тъкмо се Флюбих от пръв поглед и силно се замечтах... Не за друго , но още не съм обрал лозата ...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Аз да попипам, Пелин правите ли не за друго щот кака е по бурените дет се слагат у него. Не съм пил истински Пелин от незнам кога. Всъщност има ли истински на пазара и от де да си го купя
Пък за бурените - голяма излагация тая година. Аз бера, де що видя по баирите, камънаците и храсталаците. С изключение на лайката. Нещо не я долюбвам тази плевел.
Да, ама по-едрата 1/3-та да вземе да се тръшне от няква екзема на ходилото, а отварата от лайка много помага за такивата ситуации. И ходих да купя от билковата аптека няколко пакета. Срам, срам ...
Наздраве, сър!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
нали щеше да го държиш в джибри 40 деня , мари ......
Наздраве, чужденеций!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеИзчаквайте се, за всички ще има.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар